Räväköistä mielipiteistään ja hyvästä ulosannistaan tunnettu 25-vuotias Mäkelä odottaa ensimmäistä selostuskeikkaansa innolla:
”On hienoa mutta myös jännittävää kokeilla jotain uutta. Pienen pohdinnan jälkeen päätin lähteä mukaan ja toivon että voin antaa lähetyksiin uutta ja erilaista näkökulmaa.”
Yleisurheilu
Todellinen superkaksikko selostaa yleisurheilun MM-kisat Eurosportilla!
20/06/2017 AT 08:52
Naisten kolmiloikan sisäratojen Suomen ennätyksen haltija ja viisinkertainen ulkoratojen Suomen mestari Mäkelä kokee, että blogin kirjoittaminen ja tv-lähetysten kommentointi tuovat hyvää vastapainoa huippu-urheilijan elämälle:

”Urheilu avaa paljon mahdollisuuksia ja uusista kokemuksista oppii. Olen oppinut puskemaan itseäni mukavuusalueen ulkopuolelle kentällä ja koen siitä yhtä lailla nautintoa urheilun ulkopuolella. Vaikka urheilugenressä pysytäänkin, niin kommentoidessa ajatukset ovat varmasti jossain muussa kuin omassa urheilusuorituksessa.”

Moninkertainen arvokisakävijä Kristiina Mäkelä tähtää tällä kaudella kohti EM-kisoja Berliinissä. Edellisissä EM-kisoissa vuonna 2016 Mäkelä sijoittui yhdeksänneksi.

Eurosportin kesän 2018 yleisurheilulähetyksiä:

Alle 18-vuotiaiden EM-kisat Unkari 5.-8.7., Eurosport 1 ja Eurosport 2. Selostus: Julius Vauhkonen ja Henry Järvinen. Asiantuntija: Kristiina Mäkelä

Luzernin EAA Meeting 9.7., Eurosport 1. Selostus: Juhani Henriksson. Asiantuntija: Kristiina Mäkelä.

Berliinin EM-kisat 7.-12.8., Eurosport 1. Selostus: Juhani Henriksson. Asiantuntija: Toni Roponen

Tiedotteen kuva: Sami Vaskola
Yleisurheilu
MM-kisat Peking, Kiina
19/08/2015 AT 13:29
Yleisurheilu
Joukkueiden EM-kisat
17/06/2015 AT 12:34