Kilpailuun lähdetään hieman poikkeuksellisesta tilanteesta. Hondan Norbert Michelisz nappasi voiton Hungaroringin toisessa lähdössä ensimmäisenä kuljettajana jolla ei ole Citroen alla tällä kaudella. Toki siitä huolimatta Citroen lähtee ennakkosuosikkina kisaan.
”Hyvä startti ja puhdas ilma nostavat auton limiitille. Rehellisesti sanottuna olen aika luottavainen tulevaisuudesta”, Michelisz kertoo voittonsa jälkeen WTCC.comin haastattelussa.
Tom Coronel hehkuttaa WTCC.comin haastattelussa juuri Nürburgringin olevan koko kalenterin kiinnostavin ja hulluin kisa. ”Macau on jotain uskomatonta, mutta tämä on viisi kertaa uskomattomampi. Radalla ei pysty tekemään ideaalista kierrosta ja jokainen osa siitä on äärimmäisen haastava. Olosuhteet ovat vaikeat ja ne muuttuvat kokoajan. Se tekee kisasta todella vaikean. Tämä on WTCC:n ”The Big One” ”.
WTCR
Citroënin hallinnassa kohti Unkaria
28/04/2015 AT 11:10
Citroenin kiinalaiskuljettaja Ma Qing Hua jatkaa samoilla linjoilla Nürburgringin testipäivän alla: ”Jokaisen kuskin pitäisi tulla tänne ajamaan päivä. Rata on mahtava!”.
Kilpailussa ajaa kaksi uutta kuljettajaa: Ladan James Thompson tekee tilaa Hollannin Jaan van Laagenille, sekä debyyttinsä tekee paikallinen naiskuljettaja Sabine Schmitz. Hän hyppää Chevroletin rattiin innoissaan: ”Annan aina kaikkeni ratin takana. Olen aina ajanut miesten kanssa, joten olen tottunut siihen. En kyllä tiedä miten nämä tähtikuskit reagoivat”
WTCC.comin haastattelija tiedusteli naiselta mitkä ovat hänen mahdollisuudet menestyä: ”En halua unelmoida liikoja, mutta palkintokorokkeelle pääsy olisi unelmien täyttymys. Viiden parhaan joukkoon sijoittuminen olisi myös vakuuttava tulos, mutta ensin pitää päästä maaliin”
Viikonlopun lähetykset:
Aika-ajo 15.5. klo. 19:15 Eurosport 2. Selostus: Eero Simojoki
Warm Up 16.5. klo. 9:00 Eurosport. Selostus: Eero Simojoki ja Risto Virtanen
Lähtö 1 16.5. klo. 12:00 Eurosport. Selostus: Eero Simojoki ja Risto Virtanen
Lähtö 2 16.5. klo. 13:00 Eurosport. Selostus: Eero Simojoki ja Risto Virtanen
WTCR
Kausi alkaa Argentiinasta
06/03/2015 AT 10:51