On selvää, että Citroen ja neljä vuotta peräkkäin Unkarissa voittanut Yvan Müller lähtevät suosikkina osakilpailuun. Müller kuitenkin kertoo WTCC.comin haastattelussa, ettei voitto ole itsestäänselvyys: ”Pidän tästä kisasta. Se on totta, että lähden kisaan suosikkina tilastojen valossa, mutta tulemme kärsimään tasoituspainostamme varsinkin täällä Hungaroringillä”.
Citroenin potentiaaliset vastukset lienevät Honda-kuljettajat ja Citroenin yksityistallilla ajava Mehdi Bennani. Kotikisaansa lähtevä Norbert Michelisz on nälkäinen haastamaan Citroenin: ”Pääprioriteettimme kauden alussa oli kehittää sijoitusta viime kaudesta. Olin kauden alkaessa todella optimistinen ja olen vieläkin, vaikka olemme Citroenin suorituskykyä perässä. Autoomme on tulossa päivityspaketteja kauden mittaan ja ensimmäiset saapuvat Unkarin kisaan.”
Optimistisuus paistaa miehen puheista vahvasti: ”Positiivisella energialla, ehkä pienellä tuurilla ja auton kehittymisen tuloksena voimme taistella, jopa voitosta”, Michelisz kertoo WTCC.comin haastattelussa.
WTCR
”The Big One”
13/05/2015 AT 13:35
Kysymyksiin saamme vastaukset, kun MOL Group WTCC Race of Hungary starttaa 1.5. vapailla harjoituksilla ja huipentuu sunnuntain kahteen kisalähtöön 3.5. Kisaviikonloppu on nähtävissä Eurosportin kanavilla ja Eurosport Playerissä bonuskanavia myöten. Kisaviikonlopun selostuksesta vastaa Eero Simojoki ja Risto Virtanen.
WTCR
Kausi alkaa Argentiinasta
06/03/2015 AT 10:51