Miltei kaikki huippu-urheilu on nyt tauolla. Jotain urheilua tekisi kuitenkin mieli katsoa – ja sitä jotakin on nyt tarjolla suoratoistopalvelu Dplayssa.
Dplayn ja Dplay+:n ohjelmakirjastoon on lisätty useiden kymmenien tuntien verran maailman parasta huippu-urheilua. Tarjolla on esimerkiksi kuusi tänä vuonna käytyä snookerin ranking-turnausten jännittävää finaalia sekä tänä vuonna ensimmäistä kertaa kisatun tenniksen ATP Cupin finaali. Palvelusta löytyy myös muun muassa koosteita tennistähtien Roger Federerin sekä Rafael Nadalin kohtaamisista vuosien varrelta, pyöräilyn suurklassikoista viime vuodelta sekä Formula E -sarjan kauden käydyistä kilpailuista.
Lisäksi Dplayn kautta voi elää uudelleen olympiahistorian häkellyttävimpiä hetkiä. Palveluun on nimittäin lisätty kattava olympiaohjelmatarjonta ensi vuodelle siirrettyjä Tokion kesäolympialaisia silmällä pitäen. Dplaysta löytyy kaikkiaan neljä olympiadokumenttia tai -dokumenttisarjaa, joissa kerrotaan muun muassa olympialaisten historiasta sekä talvi- ja kesäolympialaisten historian hienoimmista, uskomattomimmista ja ikimuistettavimmista suorituksista aina Usain Boltin ylivoimasta Michael Phelpsin urotekoihin.
Uutiset
Dplay on uusi urheilun koti – palveluun mukaan mm. C Moren urheilukanavat ja Telian Liigapassi!
02/09/2020 AT 09:59
Dplayn urheiluarkisto löytyy palvelun etusivulta Eurosport-välilehden takaa. (Dplayn urheiluosion katsominen vaatii Dplay Total -tilauksen)
Uutiset
Eurosport on muutakin kuin TV-urheilua!
09/04/2020 AT 08:14
Uutiset
Eurosport juhlii 30-vuotista taivaltaan
05/02/2019 AT 13:56