Eurosport, Euroopan johtava urheilukanava, on eilen julkaissut uuden version online-palvelustaan, Eurosport Playerista. Eurosport Playeria voi käyttää selaimen kautta osoitteessa www.eurosportplayer.fi tai lukemattomien eri laitteiden kautta, kuhunkin alustaan kustomoidulla sovelluksella.

Uusi versio julkaistiin juuri sopivasti ennen moottoriurheilukauden kohokohtaa, Le Mansin 24 tunnin ajoa. Kesän ja syksyn aikana Eurosport Playerin kautta voi seurata mm. pyöräilyn Ranskan ympäriajoa, tenniksen US Openia ja jalkapallon Saksan pääsarjaa Bundesliigaa. Myös muita lähetysoikeusjulkistuksia on luvassa lähikuukausina.

"Eurosport Player, Eurosportin tv-kanavat internetissä tarjoava palvelu mahdollistaa käyttäjille pääsyn moniin bonuskanaviin, second screen –kokemukseen lähes millä tahansa laitteella, 14 kielellä 52 maassa,” sanoo Arnaud Maillard, VP Digital Media, Discovery Networks International & Eurosport.

"Le Mans 24 tuntia on kiistatta yksi tärkeimmistä tapahtumistamme ja erinomainen mahdollisuus esitellä uudistunutta Eurosport Playeria. Yksinkertaistetun käyttöliittymän ja enemmän käyttäjän muokattavissa olevan palvelun avulla voimme tarjota entistä paremman kokemuksen missä vain, milloin vain.”

Eurosport Playerin kautta, moottoriurheilun ystävät pääsevät nauttimaan Le Mansin 24 tunnin kilpailusta uskomattoman monipuolisella tavalla. Maailman vanhin ja tunnetuin autokilpailu näkyy laajemmin kuin koskaan televisiohistoriassa Eurosport Playerilla. Katkeamaton, mainokseton ja korkealaatuinen nettilähetys on muokattavissa pitkälti käyttäjän itsensä haluamalla tavalla.

Uudistuksia, joihin käyttäjät pääsevät käsiksi Le Mansin 24 tunnin ajon alkaessa ovat:

- Suora lineaarinen lähetys: Eurosportin tv-kanavat internetissä koko ruudun kokoisina. Käyttäjä voi yhdellä klikkauksella vaihtaa kanavalta toiselle.
- 24 tunnin suora lähetys – tarjontaa kellon ympäri suoraan Le Mansista ilman ensimmäistäkään katkoa..
- Second screen -palvelu (tilastot, uutiset, twiitit) ja lisäfeedit ruudulle ilman, että varsinainen lähetys katkeaa. Katsojat voivat myös saada syötteitä yhdeksältä Eurosportin uutistoimitukselta.
- 360°-tarjonta: valittavissa useita kameroita ja kuvakulmia, mukana lukuisia in-car -kameroita.
- Helposti löydettävää sisältöä: intuitiivinen kanavanavigointi, hälytykset ja ilmoitukset, sekä nykyaikainen ohjelmaopas. Elä uudelleen kisan parhaat hetket. Voit kelata suoraa lähetystä koska vain taaksepäin jopa kolme tuntia.

Palvelun aikajanalta voit helposti poimia kohokohtia ja katsoa ne uudestaan. Autourheilun ystäville on tarjolla myös mahdollisuus kurkistaa kulissien taakse Le Mansissa. Eurosportin kuvausryhmät tallentavat tapahtumat kaikkien suurimpien automerkkien kuten Audi, Porsche, Toyota ja Nissan varikkopilttuista. Viimeisimmän viiden vuoden aikana Le Mansin kisa on kerännyt keskimäärin 16,5 miljoonaa katsojaa Eurosportilla. Ennätyksenä vuosi 2013, jolloin silmäpareja vastaanottimien ääressä oli parhaimmillaan 18 miljoonaa.
Palvelun hinta pysy ennallaan. Eurosport Player maksaa 4.99€, jos tilaat vuodeksi ja 6.99€, jos valitset yhden kuukauden tilauksen. Tilaukset ovat aina kestotilauksia.
Uutiset
Dplay on uusi urheilun koti – palveluun mukaan mm. C Moren urheilukanavat ja Telian Liigapassi!
02/09/2020 AT 09:59
Tutustu Eurosport Playeriin: http://www.eurosportplayer.fi/
Uutiset
Helpotusta sporttiväelle: Dplayssa kootusti kymmeniä tunteja maailman parasta urheilua!
16/04/2020 AT 12:50
Uutiset
Eurosport on muutakin kuin TV-urheilua!
09/04/2020 AT 08:14