Eurosport ei operoi pelkästään tv-kanavia ja suoratoistopalvelua. Eurosport tekee ja tuottaa myös urheilupodcasteja, joita voi kuunnella esimerkiksi Spotifysta.
Yhtä podcasteista pitää yksi kaikkien aikojen rata- ja maantiepyöräilijöistä, englantilainen Bradley Wiggins. Wiggins on muun muassa viisinkertainen olympiavoittaja, kahdeksankertainen maailmanmestari ja Ranskan ympäriajon voittaja, joka aateloitiin vuonna 2013.
Wigginsin, Graham Willgossin ja erityisvieraiden pitämän The Bradley Wiggins Show -podcastin kolmas kausi käynnistyi maaliskuun puolivälissä. Podcastissa käsitellään luonnollisesti pyöräilykauden suurimpia kilpailuja ja ajankohtaisia tapahtumia.
Uutiset
Dplay on uusi urheilun koti – palveluun mukaan mm. C Moren urheilukanavat ja Telian Liigapassi!
02/09/2020 AT 09:59
Tuoreimmassa, sunnuntaina 22. maaliskuuta nauhoitetussa jaksossa Wiggins käsittelee koronaviruksen vaikutusta urheiluun. Hän ottaa kantaa myös Chris Froomen ja Tom Dumoulinin paluuseen vammojen jälkeen sekä Mark Cavendishin tilanteeseen Epstein–Barrin viruksen ja sen jälkeisen voitottomuuden jäljiltä.
Voit kuunnella The Bradley Wiggins Show’n jaksoja Spotifyssa ja iTunesissa.
Muita Eurosportin tekemiä ja tuottamia podcasteja voit kuunnella Spotifyssa Applen podcastit-palvelussa kirjoittamalla hakusanaksi Eurosport.
Uutiset
Helpotusta sporttiväelle: Dplayssa kootusti kymmeniä tunteja maailman parasta urheilua!
16/04/2020 AT 12:50
Uutiset
Eurosport juhlii 30-vuotista taivaltaan
05/02/2019 AT 13:56