Tennisherkku jatkuu Eurosportin kanavilla, kun vuoden ensimmäinen ja samalla kiihkeä Grand Slam -turnaus, Australian avoimet, lyödään käyntiin maanantaina 20.1.

Australian avoimet on potentiaalisesti yllätysherkin Grand Slam -turnaus, sillä osa pelaajista saapuu turnaukseen suoraan harjoitustauolta. Esimerkiksi Sveitsin tennislegenda Roger Federer ei ole tänä vuonna pelannut vielä yhtään virallista ottelua.

Tennis
Ranskan avoimissa hulppea suomalaisedustus – Dplay ja Eurosporport näyttävät turnauksen suorana!
24/09/2020 AT 13:08

Suomella oli pitkästä aikaa toivo saada kaksinpeliin edustaja, mutta Emil Ruusuvuoren tie tyssäsi tällä kertaa karsintaan. Suomalaisväriä turnauksessa nähdään silti, kun Henri Kontinen osallistuu ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen uuden parinsa, Saksan Jan-Lennard Struffin kanssa. Suomalaisessa on turnauksesta maireita muistoja, sillä Kontinen voitti Australian avoimien nelinpelin mestaruuden vuonna 2017 yhdessä entisen parinsa, Australian John Peersin, kanssa.

Australian avointen miesten kaksinpelin voittoa puolustaa Serbian Novak Djokovic ja naisten kaksinpelin mestaruutta Japanin Naomi Osaka.

Naisten kaksinpelin mestari on selvillä lauantaina 1.2. ja miesten sunnuntaina 2.2. Nelinpelin mestaruudet jaetaan naisissa 31.1. ja miehissä 2.2.

Australian avoimet 20.1.–2.2.
Kaikki aikuisten kaksin- ja nelinpelit suorana Eurosport Playerissä. Ensimmäiset ottelut käynnistyvät maanantaina 20.1. kello 2.00 Suomen aikaa
Otteluita jokaisena kilpailupäivänä Eurosportin kanavilla 1 ja 2
Kaksinpelien loppuottelut näkyvät myös maksuttomalla TV5-kanavalla

Selostajina vuoden tennistoimittajaksi viime vuonna valittu Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen. Kommentaattorina Jarkko Nieminen

Eurosportin kanavat ja rutkasti muuta urheilua myös Dplay-palvelussa. Eurosportin kanavat ja Eurosport Player kuuluvat Dplay Total -pakettiin.

Tennis
Emil Ruusuvuori kohtaa torstaina norjalaisen ystävänsä US Openissa - Mats Wilander uskoo Ruudiin
03/09/2020 AT 07:21
Tennis
Emil Ruusuvuori debytoi Grand Slam -turnauksessa – Dplay ja Eurosport esittävät US Openin
25/08/2020 AT 07:05