Eurosportin kautta lähes 6 miljoonaa taloutta Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Islannissa pääsevät seuramaan turnausta. Lähetyksiä voi seurata myös verkossa Eurosport Playerin kautta.
- Lähetämme kolme neljästä Grand Slam-turnauksesta, joten tenniksellä on suuri osa ohjelmistossamme. On mahtavaa, että nyt saimme sen lisäksi myös paikallisen turnauksen lähetysoikeudet, sanoo Eurosport Nordicin toimitusjohtaja Dennis Andersson.
- Olemme iloisia, että Eurosport lähettää Stockholm Openin Pohjoismaissa. Eurosport välittää laajasti ja laadukkaasti yhden kaikkien aikojen tapahtumista Ruotsissa, sanoo Stockholm Openin toimitusjohtaja Christer Hult.
Tennis
Discoveryn tennistarjonta vuonna 2021
09/03/2021 AT 13:43
If Stockholm Open pelataan 11.–19. lokakuuta Kuninkaallisessa Tennishallissa. Mukaan turnaukseen ovat ilmoittautuneet esimerkiksi Tomas Berdych, Grigor Dimitrov ja Fernando Verdasco. Myös Jarkko Nieminen osallistuu turnaukseen, jossa on yltänyt kolme kertaa finaaliin asti. Eurosport näyttää ottelut suorana tiistaista 14. lokakuuta alkaen. Finaali pelataan sunnuntaina 19. lokakuuta kello 16.00.

Ottelut ti-pe näkyvät Eurosport 2:lla ja la-su Eurosportilla.
Tennis
Ruusuvuori kohtaa Australian avointen avauskierroksella Monfilsin - discovery+ näyttää suorana!
06/02/2021 AT 18:32
Tennis
G’day Mate! Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen valloittamaan Australiaa!
05/02/2021 AT 07:35