"Williams on papareissani ykkössuosikki mutta Australian avoimet ovat olleet viisinkertaiselle mestarille viime vuosina aikamoisia pettymyksiä ja osa tappiosta johtuneet kovasta henkisestä kipsaantumisesta. Hopman Cupissa Williams pelasi kovin unisesti, mutta siitä ei vielä kannata suurempia johtopäätöksiä vetää. On kuitenkin totuttuun tapaan ykkössuosikki," Six spekuloi.

"Maria Sharapova avasi kauden erinomaisesti Brisbanen voitolla. Finaalin alkua lukuunottamatta arveluttava syöttö toimi paikoin loistavasti. Jos syöttö pysyy kasassa, niin Sharapova on ehdottomasti vahvoilla. Petra Kvitova voisi parhaimmillaan tehdä mitä vain, mutta helteiset olot eivät ole hänen makuunsa.

Simona Halepin tasaisuutta ja työmäärää ei voi kuin ihailla ja hän on hyvin todennäköisesti loppukahinoissa mukana. Eugenie Bouchard taas on ollut hienon Wimbledonin jälkeen pelillisesti hieman alamaissa ja on mielenkiintoisten haasteiden edessä, kun odotusarvot kasvavat entisestään", Six jatkaa.

Pohjoismaalaisittain on naisten puolella viime vuodet totuttu siihen, että ainoa todellinen menestyjä löytyy Tanskasta:

"Huippupelaajat saapuvat Melbourneen varsin terveinä, mutta valitettavasti Caroline Wozniacki kärsii jonkinasteisesta rannevammasta juuri turnauksen alla," Six harmittelee.
Tennis
Discoveryn tennistarjonta vuonna 2021
09/03/2021 AT 13:43
Tennis
Ruusuvuori kohtaa Australian avointen avauskierroksella Monfilsin - discovery+ näyttää suorana!
06/02/2021 AT 18:32
Tennis
G’day Mate! Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen valloittamaan Australiaa!
05/02/2021 AT 07:35