Discovery seuraa eri kanavissaan Australian avoimia alusta loppuun. Ensimmäistä kertaa koskaan suoratoistopalvelu discovery+:ssa on katsottavissa kaikki suomalaistähtien, Emil Ruusuvuoren ja Henri Kontisen, kaksin- ja nelinpelit suorana ja suomeksi selostettuina. Kaiken kaikkiaan discovery+:ssa on valittavana parhaimmillaan yhteensä kahdeksan kenttää.

Eurosportin tv-kanavilla Eurosport 1 ja Eurosport 2 on tarjolla lähetystä aamusta iltaan. Suomenkielisistä selostuksista vastaavat Arne Six, Arno Seiro ja Veli-Matti Markkanen. Asiantuntijana on Jarkko Nieminen.
Kansainvälinen asiantuntijakattaus on myös tutun nimekäs; Mats Wilander, Justine Henin, Tim Henman, Boris Becker, Roberta Vinci, Mischa Zverev ja Alex Corretja tähdittävät tiimiä Barbara Schettin johdatellessa puhetta studioissa.
Vuosi sitten Australian avointen miesten kaksinpelin voitti Novak Djokovic, naisissa vahvin oli Sofia Kenin. Henri Kontinen selvisi silloisen parinsa Jan-Lennard Struffin kanssa puolivälieriin saakka. Tänä vuonna Kontinen pelaa Melbournessa Edouard Roger-Vasselinin kanssa.

Emil Ruusuvuorelle tämän kauden turnaus on ensimmäinen laatuaan aikuisten pääsarjassa. Ensimmäisellä kierroksella vastaan asettuu maailmanlistan sijalla 11 oleva Gael Monfils. Ottelu pelataan sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kello 2.00 alkaen ja se näkyy suorana discovery+-palvelussa sekä Eurosport Playerissa.
Tennis
Discoveryn tennistarjonta vuonna 2021
09/03/2021 AT 13:43
Australian avoimet 8.-21.2.
discovery+, Eurosport 1, Eurosport 2 ja Eurosport Player (Playerissa suorana kaikki turnauksen ottelut)
(Naisten ja miesten kaksinpelien loppuottelut 20.-21.2. 10.30 myös TV5)
Urheilusisältöjen katsominen discovery+-palvelussa vaatii vähintään Sport-paketin tilaamisen.
Tennis
Ruusuvuori kohtaa Australian avointen avauskierroksella Monfilsin - discovery+ näyttää suorana!
06/02/2021 AT 18:32
Tennis
Ranskan avoimissa hulppea suomalaisedustus – Dplay ja Eurosport näyttävät turnauksen suorana!
24/09/2020 AT 13:28