Eurosport 1:llä selostajina toimivat Arne Six ja Arno Seiro. Asiantuntijana on Jarkko Nieminen. Eurosport 2:lla suomalaisesta selostuksesta vastaa Henry Järvinen. TV5:lle kaksinpelien loppuottelut selostaa kaksikko Arne Six ja Jarkko Nieminen.
Kansainvälisinä asiantuntijoina Australian avoimissa Eurosportilla ovat Mats Wilander, Boris Becker, John McEnroe, Barbara Schett, Patrick Mouratoglou, Marion Bartoli, Henri Leconte ja Alex Corretja. Laajalti kiitosta halki Euroopan saanut Game, Schett and Mats -ohjelma jatkuu päivittäin myös Australian avoimissa.
Suomalaisittain suurin mielenkiinto kohdistunee Henri Kontisen ja John Peersin otteisiin miesten nelinpelissä. Jokainen nelinpeliottelu näkyy suorana Eurosport Playerissa ja loppuottelu Eurosport 1:llä 26.1.
Tennis
Discoveryn tennistarjonta vuonna 2021
09/03/2021 AT 13:43
Suomen tenniksen huippulupaus Otto Virtanen pelaa Australian avointen juniorisarjassa, Alexandra Anttila tavoittelee paikkaa tyttöjen juniorisarjaan karsintojen kautta. Junioriotteluiden televisioinnista ei ole vielä koko turnauksen osalta varmaa tietoa, mutta kaikki tv-tuotetut ottelut näkyvät Eurosport Playerissa. Poikien turnauksen välierät ja finaali näkyvät suorana myös Eurosportin tv-kanavien puolella 25.-26.1.
Australian avoimet
14.-27.1.
Eurosport 1, Eurosport 2 ja Eurosport Player
Kaksinpelien finaalit TV5:lla 26.-27.1. 10.30
Selostajina Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen. Asiantuntijana Jarkko Nieminen.

Eurosportin kanavilla on kattava tarjonta myös Australian avointen karsinnoista 8.-12.1. Eurosport Playerissa näkyy jokainen karsintaottelu suorana.
Tennis
Ruusuvuori kohtaa Australian avointen avauskierroksella Monfilsin - discovery+ näyttää suorana!
06/02/2021 AT 18:32
Tennis
G’day Mate! Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen valloittamaan Australiaa!
05/02/2021 AT 07:35