"Miesten puolella Novak Djokovic on taas kerran aika vahva suosikki. Hän viihtyy nimenomaan näillä Melbournen Plexicushion-kentillä loistavasti. Dohassa kärsitty tappio oli toki aavistuksen yllättävä, mutta ei näyttele kovin suurta roolia valmistautumisen suhteen. Rafael Nadal vuorostaan on aikamoinen kysymysmerkki. Ranskan avointen voiton jälkeen on tullut paljon vastoinkäymisiä ja yllättäviä tappioita. Kaipaisi pelituntumaa, jota ei nyt oikein ole," Six aloittaa.
"Nadalin lausunnotkin ovat kielineet pienestä epävarmuudesta. Roger Federeriltä voinee odottaa aika takuuvarmaa suorittamista ja Andy Murray on vaikuttanut erittäin rennolta ennen turnausta, vaikka onkin pelannut vain epävirallisia otteluita, " Six jatkaa.
Tennis
Discoveryn tennistarjonta vuonna 2021
09/03/2021 AT 13:43
"Kei Nishikorilla on hyvä iskun paikka, kunhan mahdollinen helle ei tee tepposiaan. Japanilaisen kohdalla on yhä kysymysmerkkejä fysiikan suhteen. Hallitseva mestari Stan Wawrinka palaa hienojen muistojen näyttämölle ja uskon miehen esiintyvän vahvasti," Six toteaa.

Australiassa on usein nähty yllätyksiä ja niitä Arne Six odottaa tälläkin kertaa:

"Toivoisin esim. muutaman kotipelaajan venymistä. Varsinkin Nick Kyrgios on suurennuslasin alla. Nuori mies on erittäin itsevarma, mutta joutuu nyt aika kovaan testiin. Belgian David Goffin on heinäkuusta lähtien pelannut hurmioituneella tasolla. On erittäin mielenkiintoista nähdä mitä hän saa aikaiseksi.

Loukkaantumiset ovat tällä kertaa verottaneet sen verran, että Marin Cilic ja Jo-Wilfried Tsonga puuttuvat, mutta vastaavasti Juan Martin del Potro palaa pitkältä tauoltaan. Delpon paluuta tennismaailma on ehdottomasti kaivannut," Six ennakoi.

Suomalaisittain toiveet on tietysti jälleet kasattu Jarkko Niemisen jänteville harteille. Six on hieman huolestunut Niemisen alkukauden peli-ilmeestä:

"Jarkon alkukausi ei tuloksellisesti ole ollut paras mahdollinen. Brisbanen tappiossa James Duckworthia vastaan nähtiin kuitenkin myös ihan hyvää aktiivisuutta pelissä. Sydneyn karsintojen ansiosta pelituntumaa on kyllä kertynyt mukavasti. Jarkko on pelannut jo kuusi ottelua ensimmäisen kahden viikon aikana. Toivotaan hyvää kaaviota, jotta esim. kolmas kierros olisi realismia.

Nelinpelissä Henri Kontinen ja Marin Draganja on erittäin yllätysvalmis pari, vaikka lämmittelyturnaukset menivätkin tappiollisesti," Six päättää ennakkonsa.
Tennis
Ruusuvuori kohtaa Australian avointen avauskierroksella Monfilsin - discovery+ näyttää suorana!
06/02/2021 AT 18:32
Tennis
G’day Mate! Emil Ruusuvuori ja Henri Kontinen valloittamaan Australiaa!
05/02/2021 AT 07:35