Vuodenvaihteen tärkeimpiä talviurheilutapahtumia ovat toki mäkiviikko ja hiihdon Tour de Ski. Eurosport seuraa kisatapahtumia suorina lähetyksinä.
Joululoma, eikä mitään tekemistä? Eurosportin tilaajana tämä ei pidä paikkaansa, sillä Eurosportin kanavat 1 ja 2 sekä Eurosport Player seuraavat kiivaasti talviurheilun tärkeimpiä tapahtumia – olipa loma tai ei. Jos johonkin asiaan tässä nopeatempoisessa ja kiivaassa nykyajassa voi luottaa, niin tähän.
Joulun ja vuodenvaihteen ajan suorina lähetyksinä nähdään ensinnäkin aatonaattona 23.12. Italian Alta Badiassa järjestettävä alppihiihdon miesten parisuurpujottelu – se on jännittävä kisamuoto, jossa nähdään usein yllätyksiä.
Talviurheilu
Talviurheilun ensimmäinen superviikonloppu suorana Eurosportilla!
28/11/2019 AT 12:18
Joulun pyhät vedetään suorien lähetysten suhteen henkeä, mutta lauantaina 28.12. mennään taas! Silloin luvassa on Mäkiviikon ensimmäisen osakilpailun eli Obertsdorfin karsintakilpailu sekä alppihiihdon maailmancupia niin Lienzistä kuin Bormiosta.
Mäkiviikon ensimmäinen osakilpailu taas käydään sunnuntaina 29.12. Garmisch-Partenkirchenin kisa on vuorossa perinteisesti uudenvuodenpäivänä 1.1. Jo 3.1. kisataan Innsbruckissa ja mäkiviikko päättyy klassiseen Bischofshofenin osakilpailuun loppiaisena 6.1. Mäkiviikon selostajana on Hannu-Pekka Hänninen ja kommentaattorina Jani Klinga.
Mäkiviikko: suorat kilpailulähetykset Eurosport 1 -kanavalla 29.12.–6.1.
Arvokisattoman maastohiihtotalven ehdoton kokokohta Tour de Ski kisataan mäkiviikon tavoin vuodenvaihteen molemmin puolin. Eurosport tulee suoralla lähetyksellä mukaan uudenvuodenaaton 31.12. Italian Toblachin osakilpailuihin, jossa hiihdetään naisten kymppi ja miesten 15 kilometriä väliaikalähdöllä. Eurosport lähettää suorana myös Tour de Skin osakilpailut 3.–4.1. sekä kammottavan Alpe Cermisin loppunousun keskiviikkona 5.1. Tour de Ski -kilpailut selostaa Juhani Henriksson kommentaattorinaan Matti Heikkinen.
Tour de Ski: suorat kilpailulähetykset Eurosport 1- ja 2 -kanavilla 31.12.–5.1.
Vuodenvaihteen taitteessa suorina lähetyksinä nähdään myös 28.12. järjestettävä vuosittainen ampumahiihdon World Team Challenge sekä alppihiihdon maailmancupin Zagrebin osakilpailut 4.–5.1.
Lisäksi Eurosport näyttää joulun ja uudenvuoden aikana talvilajien uusinta- ja koostelähetyksinä miltei joka päivä lumilautailua, freestylehiihtoa, yhdistettyä, ohjaskelkkailua – eli ei muuta kuin talviurheilurikasta joulunaikaa kaikille!
Talviurheilu
Hiihdon ja ampumahiihdon MM-kisat huipentavat hiihtolajien arvokisatrilogian
08/02/2019 AT 11:00
Talviurheilu
Vuodenvaihteen tienoon talviurheilut
17/12/2018 AT 09:30