Kuusamossa kisataan 25.-27.11. käyntiin maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn kansainväliset kilpailukaudet. Eurosportin talviurheilutarjontaan kuuluvat myös ampumahiihdon, alppihiihdon, freestylehiihdon, lumilautailun ja kelkkailun maailmancupit. Yhteensä talvilajien kisoja lähetetään yli 300. Lähetystunteja on luvassa reilut 2000.
”Hiihtolajit ovat meille suomalaisille rakkaita ja ne muodostavat Eurosportin talven vahvan tukirangan. Olemme iloisia ja ylpeitä voidessamme tarjota ylivoimaisesti enemmän hiihtourheilua kuin yksikään toinen tv-yhtiö Suomessa,” kertoo Eurosportia hallinnoivan Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen.

Ampumahiihdon maailmancupin ensimmäiset osakilpailut käydään 27.11. Östersundissa. Sunnuntaiohjelmassa ovat sekaviesti ja parisekaviesti. Eurosportin kahdella televisiokanavalla talviurheilu on vahvasti keskiössä, mutta lajien päällekkäisyyksiä ei aina voida välttää.
”Eurosport Playerin ansiosta haluamiaan lumilajitapahtumia voi seurata vaikka kännykästä oman hiihtolenkin lomassa. Playeriä on helppo käyttää ja sen hinta on todella kuluttajaystävällinen.”
Talviurheilu
Eurosportin vuodenvaihde täynnä talviurheilunannaa!
20/12/2019 AT 12:43
Eurosport Playerin tilaushinta on alkaen 4,99 euroa kuukaudessa ja palvelulla näkee keskeytyksettä kaikki Eurosportin tarjoamat talvilajit suorina lähetyksinä.

Talviurheilu
Talviurheilun ensimmäinen superviikonloppu suorana Eurosportilla!
28/11/2019 AT 12:18
Talviurheilu
Hiihdon ja ampumahiihdon MM-kisat huipentavat hiihtolajien arvokisatrilogian
08/02/2019 AT 11:00