Kutonen ja Eurosportin kanavat kuuluvat Discovery Networks Finlandin kanavaperheeseen. Eurosportin selostaja ja myös Kutosen lähetykset selostava Aki Kauppinen hehkuttaa vapaan kanavan näkyvyyden merkitystä lajille:

”Tämä voi hyvin olla sysäys sille, että joku uusi nuori tai vähän vanhempi katsoja näkee lajia ensimmäistä kertaa ja innostuu itse kokeilemaan pelaamista. Snooker elää tavallaan juuri nyt uutta nousua Suomessa, uusia pöytiäkin on ilmaantunut ympäri maata.”

Snooker
Dplayn ja Eurosportin snookerkausi käynnistyy - European Mastersissa kaikki lajin huiput!
17/09/2020 AT 13:48

Snookerilla on Eurosportin ohjelmakartassa keskeinen asema.

”Eurosportin pitkäjänteinen yhteistyö snookerin kanssa on kasvattanut lajin suosiota vuosien varrella ympäri Eurooppaa. Etenkin Suomessa snooker kuuluu, kenties monen yllätykseksi, Eurosportin suosituimpien lajien joukkoon. Testaamme nyt mielenkiinnolla lajin vetovoimaa myös vapaasti katsottavalla kanavalla,” Discovery Networks Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen taustoittaa.

English Open on myös suomalaisittain kiinnostava turnaus, sillä maamme ainoa ammattilainen Robin Hull on mukana. Hull kohtaa avauskierroksella tiistaina 16.10. 21.00 lajin supertähden Judd Trumpin. Ottelu näkyy suorana Eurosport 1 -kanavalla ja Eurosport Playerissa.

Kutosella nähdään 20.10. 14.55 alkaen toinen välierä kokonaisuudessaan ja sunnuntaina 21.10. kello 14.55 loppuottelun ensimmäinen sessio. Kutonen-kanavaa voi seurata myös suoratoistettuna osoitteessa www.dplay.fi tai Dplay-sovelluksen kautta.

Snookerin English Open 15.-21.10., Eurosport 1, Eurosport 2 ja Eurosport Player

1. välierä ja loppuottelun 1. sessio Kutosella 20.-21.10.

Selostajina turnauksessa Aki Kauppinen ja Ville Pasanen.Kutonen

Image credit: Other Agency

Snooker
Snookerin maailmanmestaruus ratkeaa tulevana viikonloppuna Kutosella ja Dplayssa!
11/08/2020 AT 08:07
Snooker
Snookerin MM-turnaus Dplayssa ja Eurosportilla – olisiko taas O’Sullivanin vuoro?
29/07/2020 AT 12:55