Viisinkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan kohtaa snookerin MM-kisojen toisella kierroksella maanmiehensä Shaun Murphyn. Ottelu alkaa torstaina kello 21.00 ja se näkyy suorana Eurosport 1 -kanavalla ja Eurosport Player -palvelussa.
O’Sullivan kaatoi avauskierroksella Gary Wilsonin erin 10-7. Vapauttaviin tuuletuksiin ottelun päätyttyä yltynyt englantilainen nauttii MM-kisoissa pelaamisesta suuresti:

”Sheffield on loistava paikka, kun peli kulkee. Crucible on snookerin mekka. Mutta jos peli ei ota sujuakseen, voi se olla myös erittäin yksinäinen paikka,” O’Sullivan kertoi Eurosportille.

Edes 28 rankingturnausta urallaan voittanut O’Sullivan ei pysty pelaamaan täysin paineitta.

”Tietenkin on hienoa, että fanit saapuvat sankoin joukoin Sheffieldiin, mutta joskus se kannustus voi kääntyä sinua vastaan. Kannattajien toiveet aiheuttavat paineita, et halua pettää sinuun kohdistettuja odotuksia.”

Vuonna 1997 O’Sullivan teki MM-kisoissa lajihistorian nopeimman 147 pisteen sarjan eli maksimibreikin. Aikaa suoritukseen kului viisi minuuttia ja 20 sekuntia. O’Sullivan tunnettiin nuorempana himoharjoittelijana, nykyään vähäisempikin treeni riittää:

”Viimeiset kuusi viikkoa olen harjoitellut noin 12 tuntia viikossa. Se ei ehkä kuulosta kovin paljolta, mutta vaatii päivittäin 2-3 tunnin treenit. Pelaan nyt kiistatta paremmin kuin kuusi viikkoa sitten.”

O’Sullivanin tuleva vastustaja Shaun Murphy kaatoi ensimmäisellä kierroksella Yan Bingtaon erin 10-8.

Snookerin MM-kisat Sheffield, Iso-Britannia
Shaun Murphy vs. Ronnie O’Sullivan
To 20.4. 21.00, Eurosport Player
Snooker
Dplayn ja Eurosportin snookerkausi käynnistyy - European Mastersissa kaikki lajin huiput!
17/09/2020 AT 12:50
Snooker
Snookerin maailmanmestaruus ratkeaa tulevana viikonloppuna Kutosella ja Dplayssa!
11/08/2020 AT 07:08
Snooker
Snookerin MM-turnaus Dplayssa ja Eurosportilla – olisiko taas O’Sullivanin vuoro?
29/07/2020 AT 11:58