Osallistuminen tapahtuu Eurosportin sosiaalisen median kanavien kautta. Tourissa kanavia ovat:

Facebook - facebook.com/eurosport - Osallistut arvontaan vastaamalla päivän kysymysjulkaisuun oikein.

Twitter - twitter.com/eurosportsuomi - Osallistut arvontaan vastaamalla päivän kysymysjulkaisuun oikein ja seuraamalla Eurosport Suomen tiliä.

Eurosportin pyöräilyselostaja Peter Selin kertoo päivän kysymyksen kyseisen päivän Ranskan ympäriajon lähetyksessä. Kysymykset julkaistaan myös sekä Facebookissa että Twitterissä ja kuten yllä todettua, vastaamalla oikein kyseisen päivän kysymysjulkaisuun, olet mukana arvonnassa.

Jokaiseen kysymykseen voi vastata koko Tourin ajan.

Parhaat mahdollisuudet voittaa on, kun vastaat oikein jokaiseen päivän kysymykseen molemmissa sosiaalisen median kanavassamme. Mukana arvonnassa olet kuitenkin myös vaikka vain yhdellä vastauksella!

Pääpalkintona on Pyöräliike Lundbergin ja Trekin lahjoittama:
Trek Emonda SL 6 vm. 2019 -maantiepyörä

Lisäksi palkintoina on Shimanon lahjoittamat:
21 kappaletta Lazer-kypäriä
4 kappaletta Pearl Izumi -lahjakortteja (arvo 200€)
4 kappaletta Shimano Service Center -lahjakortteja (arvo 150€)

Ja Pyöräliike Lundbergin lahjoittamat:
4 paria Continental-huippurenkaita

Handmade in Germany - Deutsche Technik
Yli sadan vuoden kokemus renkaiden kehitystyöstä ja valmistuksesta on muovannut Continentalista uniikin brändin.
Continental on ainoa saksalainen polkupyörän rengasvalmistaja, joka valmistaa renkaansa Saksassa. Teknologia ja kehityskeskus sijaitsee Korbachissa, jossa työntekijöiden sitoutuminen ja kehitystyö tuottavat yhä uusia mullistavia keksintöjä:

Continental käy jatkuvaa dialogia ammattikuskien, harrastajien ja työmatkapyöräilijöiden kanssa reagoidakseen nopeasti ja tarjotakseen parhaan mahdollisen renkaan jokaiseen kategoriaan, jokaiselle pyöräilijälle.

Continentalin maantiekisarenkaiden merkittävimmät innovaatiot ovat voittamaton BlackChili -kumiseos ja Vectran Breaker -pistosuojaus: Black Chili -kumiseos: Continentalin kehittämä huippukumiseos, joka tavalliseen kumiseokseen verrattuna: - Vähentää vierintävastusta 26% - Lisää pitoa 30% - Parantaa kulutuskestävyyttä 5%! Vectran™ Vectran™ on Continentalin kehittämä ja patentoima pistosuojaus, joka: - On kevyempi ja joustavampi sekä suojaa tehokkaammin kuin vastaava nylonpistosuojaus. - Ei heikennä renkaan vierimisvastusta. - On synteettisesti valmistettu, luonnolliseen malliin perustuva huipputekninen kuitu. - On nestekidepolymeeri (LCP), kuten hämähäkin seitti. - Kehrätään sulatetusta Vectra-nestepolymeerista ja jalostetaan edelleen monisäikeiseksi langaksi. Hämähäkin seitin tavoin, Vectran™ vastustaa erittäin hyvin repeytymistä, ollen samalla kevyt. Juuri nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen materiaalin käytettäväksi huippuluokan pistosuojiin Continentalin renkaissa.

Nämä ominaisuudet yhdistettynä ”Handmade in Germany” -vaatimustasoon ja tarkkuuteen tuottavat renkaiden huippulaadun ja toimivuuden. Maantierenkaissa huippuna moninkertainen testivoittaja GP 4000S II ja siitä nyt kehitetty vieläkin nopeampi ja kevyempi Tour de France Limited Edition Grand Prix 4000 RS. RS-versio on 20g tavallista GP4000 -rengasta kevyempi ja omaa pienemmän vierintävastuksen. Tämä on saavutettu käyttämällä kudoksessa vähemmän materiaalia. Pistosuojaus on kuitenkin samalla hyvällä tasolla kuin perinteisessä GP4000:ssakin. Malli: GP 4000 RS Special Tour de France Limited Edition Tyyppi: Avorengas Koko: 25-622 Paino: 205g Kumiseos/teknologia: BlackChili Pistosuojaus: Vectran Breaker

GP 4000 S II on maantierenkaiden mittapuu, johon lähes poikkeuksetta muita maantierenkaita verrataan.

Kaikki voittajat arvotaan Tourin päättymisen jälkeen 30.7. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti!
Pyöräily
Jaakko Hänninen mukana pyöräilyn ”brutaalissa” Giro d’Italiassa, toiveissa irtiotto!
01/10/2020 AT 11:20

renkaat

Image credit: Eurosport

Pyöräily
Pyöräilyn Ranskan ympäriajo tänä vuonna kiinnostavampi kuin koskaan? Kisa suorana Eurosportilla!
26/08/2020 AT 10:45
Pyöräily
Huippupyöräily palaa maanteille tauon jälkeen – Dplay ja Eurosport näyttävät Strade Bianchen!
28/07/2020 AT 13:16