Tämän vuoden "Giro" palaa vähintäänkin yhtä suurena kuin viime vuonna. Kilpailu käynnistyy 9. toukokuuta 18 kilometrin aika-ajolla Rivieran kuvankauniilla rannikolla San Lorenzon ja San Remon välillä. Toinen etappi kulkee läpi Albengasta Genoaan, jonka lopussa nähdään jännittävä massakiri. Kolmas etappi Chiavari-La Spezia on kilpailun ensimmäinen vuorietappi. Se antaa osviittaa potentiaalisista ”Maglia Rosan” eli pinkin paidan tavoittelijoista. Vaaleanpunaista paitaa pitää päällään kilpailun voittaja. Suomalaisia kilpailussa edustaa Jussi Veikkanen!
Tarjonta
Eurosport ja Eurosport Player esittävät kaikki 21 etappia 9.-31.5.
Pyöräily
Jaakko Hänninen mukana pyöräilyn ”brutaalissa” Giro d’Italiassa, toiveissa irtiotto!
01/10/2020 AT 11:20
Tarjontaa täydentää makasiiniohjelma Giro Extra Juan Antonio Flechan johdolla. Giro Extra on ohjelmana hyvin samankaltainen kuin LeMond on Tour. Ohjelma sisältää ennakko- ja jälkitunnelmat joka kilpailupäivästä, analyysejä, haastatteluita, etappien- ja kilpailijoiden esittelyjä, sekä kurkistuksen edellispäivän tapahtumiin. Tämä takaa sen, ettei Giron katsoja jää mistään paitsi.
Suoriin etappilähetyksiin erinomaisen lisän tuovat selostajamme Peter ja Christian Selin. Heidän ansiostaan kilpailusta ei jännitystä ja asiantuntemusta jää puuttumaan.
Italian ympäriajon ensimmäisen etapin lähetys starttaa 9.5. klo. 16.00 Eurosportilla.
Pyöräily
Pyöräilyn Ranskan ympäriajo tänä vuonna kiinnostavampi kuin koskaan? Kisa suorana Eurosportilla!
26/08/2020 AT 10:45
Pyöräily
Huippupyöräily palaa maanteille tauon jälkeen – Dplay ja Eurosport näyttävät Strade Bianchen!
28/07/2020 AT 13:16