Eurosport

TV5:n ja Eurosportin olympiatiimissä huippunimiä

Pyeonchangin talviolympialaiset lähestyvät – näin seuraat kisoja TV5:lla

The 10/01/2018 at 10:03Päivitetty The 23/01/2018 at 09:35

Pyeonchangin talviolympialaiset urheillaan 9.-25.2. TV5 esittää miesten jääkiekon olympiaturnauksesta kaikki Suomen ottelut ja ratkaisupelit. Eurosport Player esittää turnauksen jokaisen ottelun. Myös naisten jääkiekon olympiaturnaus, kuten kaikki muutkin lajit, näkyy kokonaisuudessaan suorana Eurosport Playerissa.

Miesten jääkiekon lisäksi TV5:llä nähdään laaja kattaus eri lajien olympialähetyksiä. Muun muassa ampumahiihdon ja mäkihypyn keskeisimmät kilpailut näkyvät suorana.

Ampumahiihdon TV5:lle selostaa Henry Järvinen, Riikka Sarasoja-Liljan toimiessa asiantuntijana. Mäkihypyn selostuksesta vastaa Hannu-Pekka Hänninen, asiantuntijanaan Jani Klinga.

Talviolympialaiset 2018: Miesten jääkiekko-ottelut

TV5:n olympiakiekkolähetykset ovat kattavia kokonaisuuksia, joissa otteluiden ennakkoasetelmia, kulkua ja lopputulosta analysoivat asiantuntijatiimit sekä Pyeongchangissa että kotistudiossa.

Ottelutapahtumiin uppoudutaan niin pelaajien, valmennuksen kuin fanienkin näkökulmasta.
Luvassa on suoraa puhetta ja suuria tunteita. Suomen pelit ja osan muista merkittävistä kamppailuista selostaa Oskari Saari, jonka asiantuntijana selostamossa toimii Kimmo Timonen.

Etelä-Korean kiekkoselostamossa toimivat myös J-P Jalo, Tuomo Ruutu ja Alpo Suhonen.
Osan otteluista selostaa Julius Vauhkonen asiantuntijanaan Tuomas Grönman. Vauhkonen on äänessä myös keskeisimmissä naisten otteluissa, joissa asiantuntijana kuullaan Saija Tarkkia. Suomen miesten pelit ruotsiksi selostaa Julius Vauhkonen.

Kotistudiomme, Studio Viiden, isäntä Juhani Henriksson pui pelitapahtumia Teemu Selänteen ja Tuomas Grönmanin kanssa. Etelä-Koreassa Minna Korkalla on Suomen peleissä studioasiantuntijanaan Tuomo Ruutu.
Oman harvinaisen mausteensa Suomen otteluihin tuo myös suora raportointi jään tasalta, vaihtoaitioiden välistä. Sieltä tunnelmia välittää vuoden radiojuontajaksikin ehdolla ollut sanavalmis Juha Valvio.

TV5:n ja Eurosportin jääkiekkotoimittajina halleilla häärivät Kaj Kunnas ja Sebastian Waheeb. Fanien pulssia tunnustelee raporteissaan ”kiekkokansanedustaja” Jethro Rostedt.

Talviolympialaiset 2018: Päivän parhaat

Kiira Korpi, Sami Hedberg ja Juhani Henriksson luotsaavat TV5:lla 2018 talviolympialaisten ajan Päivän parhaat -ohjelmaa päivittäin 19-20. Ohjelma pureutuu asiantuntevasti päivän tärkeimpiin ja suomalaisittain puhutuimpiin tapahtumiin Etelä-Koreassa. Ohjelma on ennennäkemätön yhdistelmä huippu-urheilua ja viihdyttävää sisältöä.

Etelä-Koreasta ohjelmaan raportoivat kokeneet urheilutoimittajat Kaj Kunnas, Laura Ruohola ja Toni Roponen. Päivän parhaat -showssa vierailee päivittäin asiantuntijoita, tunnettuja urheilijoita ja viihdemaailman tähtiä. Kaikki kisoihin liittyvät puheenaiheet ja kohut käydään läpi.

Talviolympialaiset 2018: Jääkiekkostudio

Joka päivä klo 20-21 nähtävä Jääkiekkostudio seuraa tarkasti Leijonien ja muiden joukkueiden tekemisiä maailman kovimmassa kiekkoturnauksessa. Minna Korkan ja Juhani Henrikssonin juontamassa ohjelmassa esitellään Leijonien ja koko turnauksen suurimmat tähdet.

Vauhtia ohjelmaan tuovat highlight-koosteet, kansainväliset tähdet, unohtumattomat tapahtumat Leijonien historian varrelta sekä päivittäiset TOP5-suoritukset. Ohjelmassa on mukana koko kanavan jääkiekkotiimi.

TV5 ja Eurosport lähettävät Pyeongchangiin myös tubettajatiimin, johon kuuluvat suositut videobloggaajat Roni Bäck ja Mikael ”Mikirotta” Sundberg.

Uudet videot