Getty Images

Jääkiekkostudio ja Päivän parhaat: talviolympialaisten tehopaketit TV5:llä!

Jääkiekkostudio ja Päivän parhaat: talviolympialaisten tehopaketit TV5:llä!

The 12/01/2018 at 15:13Päivitetty The 12/01/2018 at 15:23

TV5:n ja Kutonen-tv-kanavan helmikuisissa illoissa pääset talviolympialaisten aikana näkemään kaikki kisojen huippuhetket. Jääkiekkostudiossa ja Päivän parhaat –ohjelmassa urheilu- ja viihdemaailman rautaiset ammattilaiset käyvät läpi kaikki Etelä-Korean Pyeongchangin kisojen suomalaiset huippuhetket ja etenkin Leijonien ottelut.

Olympialaisten pääkanavina toimivat vapaasti katsottava TV5 ja digitaalinen palvelu Eurosport Player, jotka esittävät miesten jääkiekon yksinoikeudella. Myös Kutonen ja Eurosportin tv-kanavat esittävät laajan kattauksen olympiaohjelmaa.

Alta näet Jääkiekkostudion ja Päivän parhaat –ohjelman tarkemmat tiedot.

Pyeongchangin talviolympialaisten asiantuntijat ja ohjelmat TV5:lla ja Kutosella 9.-25.2.2018

Talviolympialaiset 2018: Päivän parhaat

Joka päivä TV5 klo 19-20 ja uusintana klo 23-00

Kiira Korpi, Sami Hedberg ja Juhani Henriksson luotsaavat TV5:lla talviolympialaisten ajan Päivän parhaat -ohjelmaa. Ohjelma pureutuu asiantuntevasti päivän tärkeimpiin ja suomalaisittain puhutuimpiin tapahtumiin Etelä-Koreassa. Korven, Henrikssonin ja Hedbergin juontama ohjelma on ennennäkemätön yhdistelmä huippu-urheilua ja viihdyttävää sisältöä.

Etelä-Koreasta ohjelmaan raportoivat kokeneet urheilutoimittajat Kaj Kunnas, Laura Ruohola ja Toni Roponen. Päivän parhaat -showssa vierailee päivittäin asiantuntijoita, tunnettuja urheilijoita ja viihdemaailman tähtiä.

Talviolympialaiset 2018: Jääkiekkostudio

Joka päivä TV5 klo 20-21 ja uusintana klo 00-01

Joka päivä TV5:llä klo 20-21 nähtävä jääkiekkostudio seuraa tarkasti Leijonien ja muiden joukkueiden tekemisiä maailman kovimmassa kiekkoturnauksessa. Minna Korkan ja Juhani Henrikssonin juontamassa ohjelmassa esitellään Leijonien ja koko turnauksen suurimmat tähdet.

Juhani Henriksson pui pelitapahtumia Teemu Selänteen, Tuomas Grönmanin ja Alpo Suhosen kanssa. Minna Korkalla on Etelä-Koreassa Suomen peleissä studioasiantuntijanaan Tuomo Ruutu.

Vauhtia ohjelmaan tuovat highlight-koosteet, kansainväliset tähdet, unohtumattomat tapahtumat Leijonien historian varrelta sekä päivittäiset TOP5-suoritukset. Ohjelmassa on mukana koko jääkiekkotiimi, jonka kokoonpanon näet alapuolelta.

Talviolympialaiset 2018: Jääkiekko-ottelut

TV5 esittää miesten olympiaturnauksesta kaikki Suomen ottelut ja ratkaisupelit

Eurosport Player esittää turnauksen kaikki ottelut suomalaisella selostuksella

Otteluita näkyy myös Eurosport 2-kanavalla

TV5:n olympiakiekkolähetykset ovat neljän tunnin kattavia kokonaisuuksia, joissa otteluiden ennakkoasetelmia, kulkua ja lopputulosta analysoivat asiantuntijatiimit sekä Pyeongchangissa että kotistudiossamme. Ottelutapahtumiin uppoudutaan niin pelaajien, valmennuksen kuin fanienkin näkökulmasta. Luvassa on suoraa puhetta, näyttävää grafiikkaa ja suuria tunteita.

Suomen pelit ja osan muista merkittävistä kamppailuista selostaa Oskari Saari, jonka asiantuntijana selostamossa toimii Kimmo Timonen. Toisen aisaparin Etelä-Korean kiekkoselostamossa muodostavat J-P Jalo ja Tuomo Ruutu. Lisäksi osan otteluista selostaa Julius Vauhkonen asiantuntijanaan Tuomas Grönman. Vauhkonen on äänessä myös keskeisimmissä naisten otteluissa, joissa asiantuntijana kuullaan Saija Tarkkia. Suomen miesten pelit ruotsiksi selostaa Julius Vauhkonen.

Oman harvinaisen mausteensa Suomen otteluihin tuo myös suora raportointi jään tasalta, vaihtoaitioiden välistä. Sieltä tunnelmat välittää vuoden radiojuontajaksikin ehdolla ollut sanavalmis Juha Valvio. TV5:n ja Eurosportin jääkiekkotoimittajina halleilla häärivät Kaj Kunnas ja Sebastian Waheeb. Fanien pulssia tunnustelee raporteissaan ”kiekkokansanedustaja” Jethro Rostedt.

Lisäksi:

TV5 esittää lisäksi joka päivä klo 17-19 koosteita päivän kiinnostavimmista kisatapahtumista.

Kutonen esittää kisojen ajan päivittäin klo 23-01 Eurosportin laadukkaita lajikohtaisia koosteohjelmia esimerkiksi jääkiekosta, lumilautailusta ja hiihtolajeista.

Uudet videot