Discovery Finland pitää itsellään oikeuden esittää kaikkia lajeja kaikissa jakeluteissä aina vuoteen 2024 asti. Eli aivan kuten vuoden Pyeongchangin talviolympialaisissa 2018 ja tulevissa Tokion kesäolympialaisissa 2020. Yle saa uuden sopimuksen myötä oikeuden tehdä radiolähetyksiä olympialaisista 2022 ja 2024. Sama oikeus koskee myös Tokion kesäolympialaisia. Yle tarjoaa Pekingin talviolympialaisista 2022 kaksi samanaikaista lähetystä omissa digitaalisissa palveluissaan ja televisiokanavillaan. Pariisin kesäolympialaisissa 2024 samanaikaisia lähetyksiä on tulossa kolme.
Pekingissä 2022 Discovery Finland pitää kokonaan itsellään kaikki naisten ja miesten jääkiekon esitysoikeudet. Lisäksi Discovery Finland pitää itsellään Pariisin kesäolympialaisista 2024 kaksi myöhemmin valittavaa lajia*. Discovery Finland tarjoilee vapaasti näkyvien kanavien lisäksi runsaasti lajeja maksukanavillaan sekä digitaalisilla alustoillaan.
Tulevana kesänä Tokion kesäolympialaisissa 2020 Discovery Finland esittää yksinoikeudella vesiurheilua ja koripalloa. Vesiurheilulajeihin kuuluvat uinti, uimahypyt, taitouinti ja vesipallo. Koripallon osalta seurataan yksinoikeudella naisten ja miesten turnauksia sekä 3x3 koripalloa. Vuoden 2016 Discoveryn kanssa solmitun alilisensointisopimuksen mukaisesti, Yle välittää Tokiosta vapaasti kaikille suomalaisille maailman suurimman urheilujuhlan huippuhetket ja suomalaistunteet jopa viidellä samanaikaisella lähetyksellä, myös radiossa.
Olympialaiset
Nuorten olympialaiset Buenos Aires, Argentiina
02/10/2018 AT 08:20
”Me Discoverylla haluamme tarjota kisat aina vain isommalle yleisölle ja useammilla alustoilla kuin koskaan aiemmin on Euroopassa kisojen osalta tehty. Ylen kanssa solmimamme uuden yhteistyösopimuksen myötä tv-katsojat näkevät jatkossakin kisat laajasti Pekingin 2022 sekä Pariisin 2024 kisojen osalta”, sanoo Discovery Finlandin toimitusjohtaja Leah Hooper.
”Olympialaiset on suomalaisille yksi tärkeimmistä urheilutapahtumista. On hienoa, että Ylellä on mahdollisuus jatkaa Discoveryn kanssa yhteistyötä. Yhdessä voimme varmistaa, että olympiasisällöt ovat parhaalla mahdollisella tavalla suomalaisten vapaasti katsottavissa”, toteaa Ylen Urheilu ja tapahtumat -yksikön johtaja Panu Pokkinen.
Olympialaiset
Bridgestonesta Eurosportin talviolympialähetysten yhteistyökumppani
26/10/2017 AT 08:53
Olympialaiset
Eurosport ja Snapchat ainutlaatuiseen yhteistyöhön
18/10/2017 AT 10:30