Teemu Selänne. Sebastian Aho. Aleksander Barkov. Kimmo Timonen. Miro Heiskanen. Pekka Rinne.
Nämä ovat vain muutamia nykyisistä tai entisistä suomalaisista NHL-tähdistä, jotka toimivat Striim Group Oy:n kehittämän junioriurheiluun keskittyneen mobiilivideopalvelu Gamesaverin tukijoina eli lähettiläinä. Discovery Finland on nyt solminut yhteistyösopimuksen Gamesaverin kanssa ja ottaa askeleen kohti maailman parasta junioriurheilun videomediaa.
Gamesaver on lyhykäisyydessään pelillistetty videomedia. Käytännössä se toimii esimerkiksi niin, että yksi junioripelin katsomossa oleva vanhempi, ystävä, valmentaja – tai kuka tahansa – kuvaa eli tässä tapauksessa striimaa peliä, jota muut Gamesaverin asiakkaat voivat seurata palvelun kautta. Vanhemmat voivat elää lastensa pelissä mukana, vaikka eivät katsomoon ehtisikään. Pelejä voi seurata niin jälkilähetyksinä kuin suorana – jos seuraa suorana, niin pelaajia voi kannustaa virtuaalisesti ottelun tiimellyksessä!
Muut Lajit
Eurosportin kanavien kuukauden kohokohtia helmikuussa!
21/01/2020 AT 11:33
Discovery Finlandin ja Gamesaverin yhteistyö lisää näkyvyyttä ja tulonsaantia junioriurheilulle. Gamesaverin sisältöjä on jo nyt nähtävillä Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayssa ja sen tuoreessa Dplay Total -palvelussa. Gamesaverista ilmestyy Dplay Totaliin viikoittain esimerkiksi maalikoosteita ja muita videoita nuorten urheilutapahtumista sekä Gamesaverin studiolähetyssisältöä, joka luo hyvän pohjan keskusteluille, analyyseille ja spekulaatioille.
- Tuntuu hienolta, että saamme Discovery Finlandin monipuoliseen tarjontaan lisän, joka sisältää usein kaikkein aidointa urheilun riemua. Yhteistyössä Gamesaverin kanssa pystymme tarjoamaan alustan myös junnujen itse tuottamalle sisällölle. Dplay on tähän oiva paikka, Discovery Finlandin urheilupäällikkö Antti Haajanen kertoo.
Discovery Finland on jo olympialaisten koti ja siitä tulee tänä vuonna myös Leijonien koti. Gamesaver-yhteistyön myötä tähän kotiin muuttaa myös tavallinen ja jokapäiväinen nuorisourheilu. Tämä vankistaa Discovery Finlandin ja Dplayn asemaa suomalaisessa urheilukentässä, joka yleisesti ottaen keskittyy tällä hetkellä pääasiassa aikuisurheiluun.
Gamesaverin perustaja ja toimitusjohtaja Vellu Maurola kertoo olevansa erittäin innoissaan Discovery Finlandin kanssa tehdystä yhteistyösopimuksesta.
- Yhteinen sävel Discovery Finlandin kanssa löytyi heti alkumetreillä, sillä huomasimme että jaamme saman arvomaailman ja mission missä kokonaisvaltaisesti kehitetään ja tuetaan kotimaista junioriurheilua. Tästä hyvänä esimerkkinä Gamesaveriin tuotettu “Pään Sisällä” -niminen videosarja, jossa urheilupsykologi Tuomas Grönman antaa nuorille urheilijoille vinkkejä henkisten taitojen kehittämiseen.
Maurola lisää, että yhteistyö mahdollistaa kaikille Gamesaveriin otteluitaan kuvaaville joukkueille entistä paremmat mahdollisuudet extratulojen ansaitsemiseen.
- Se on varmasti tervetullut asia jokaiselle kotimaiselle juniorijoukkueelle lajista riippumatta, hän sanoo.
Tällä hetkellä Gamesaverin kautta voi seurata jääkiekon, salibandyn sekä lentopallon juniorisarjoja ja lisää lajeja tulee mukaan myöhemmin tänä vuonna. Gamesaver-sovellus on maksuton, mutta pelien katsominen on maksullista.
Gamesaverin perustaja ja toimitusjohtaja Vellu Maurola on aiemmin työskennellyt muun muassa Angry Birds -peleistä tunnetun Rovio Entertainmentin sisältö- ja kumppanuusjohtajana Los Angelesissa
Muut Lajit
Dplay-suoratoistopalveluun uusi paketti: Dplay Total yhdistää viihteen ja urheilun!
18/12/2019 AT 12:45
Muut Lajit
Eurosportin kanavien tarjonta
25/02/2019 AT 10:09