Getty Images

Eurosportin kanavien tarjonta

Eurosportin kanavien tarjonta

The 25/02/2019 at 10:56Päivitetty The 26/08/2019 at 11:57

Eurosportin keskeiset urheiluoikeudet listattuna ohessa!

Olympialaiset

Olympialaisten lähetysoikeudet vuosina 2018-2024. Kaikki lajit ja tapahtumat suorana Eurosport Playerissa.

Tennis

Kaikki Grand Slam -turnaukset: Wimbledon, US Open sekä Australian avoimet yksinoikeudella ja Ranskan avoimistakin ylivertainen määrä suoria lähetyksiä. Eurosportin tenniselostajia ovat Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen. Asiantuntijana Suomen kaikkien aikojen tennisässä Jarkko Nieminen ja kansainvälisinä asiantuntijoina mm. Mats Wilander, John McEnroe ja Boris Becker. Vuodesta 2020 Eurosportilla alkaa näkyä myös koko ATP-kiertue.

Pyöräily

Kaikki Grand Tourit eli Ranskan, Italian ja Espanjan ympäriajot, joista Giro ja Vuelta yksinoikeudella. Klassikoita kuten Paris-Roubaix, Ronde van Vlaanderen ja Milano- San Remo Suoria lähetyksiä yli 200 päivää vuodessa legendaarisen Peter Selinin selostamana

Snooker

MM-kisat ja maailmankiertue yksinoikeudella Selostajana kymmenet tuhannet fanit lajin saloihin vihkinyt Aki Kauppinen.

Moottoriurheilu

Formula E, Le Mansin 24 tunnin ajo ja vakioautojen WTCR-sarja yksinoikeudella. Monipuolisessa tarjonnassa myös satoja tunteja ERC ja Dakar -ralleja, Superbiken ja motocrossin MM-sarjoja sekä autojen ja moottoripyörien endurance -sarjoja FIM Moto Endurance ja FIA WEC. Uusimpana lisäyksenä Eurosportin tarjontaan on liittynyt rallicrossin Titans RX. Eurosportin moottoriurheiluselostuksista vastaavat pääasiassa Mikko Korhonen, Eero Simojoki ja Velimatti Sutela. Asiantuntijoina ovat Risto Virtanen ja Joonas Lappalainen.

Hiihtolajit

Eurosport esittää enemmän hiihtolajien maailmancupeja ja arvokisoja suorana lineaarisilla tv-kanavilla kuin yksikään toinen oikeuksienhaltija. Tarjonnassa mm. pohjoismaisten lajien, alppihiihdon ja ampumahiihdon MM-kisat, Tour de Ski, Keski-Euroopan mäkiviikko ja Salpausselän kisat Selostajina mm. Juhani Henriksson ja Hannu-Pekka Hänninen. Hiihdon asiantuntijana toimii Riikka Sarasoja-Lilja ja mäkihypyn sekä yhdistetyn Jani Klinga.

Olympialajit

Monipuolisin tarjonta olympialajeista. Satoja suoria lähetyksiä olympialajien arvokisoista ja kansainvälisistä huipputapahtumista. Lajikirjossa mm. yleisurheilu, golf, ratsastus, painonnosto, judo, paini, jousiammunta, kiipeily, maratonjuoksu ja miekkailu.


Eurosport Playerin tarjonta (tv-kanavien puolella näistä pääsääntöisesti jälkilähetyksiä ja kohokohtia)

Koripallo

Eurocup ja Italian Serie A.

Snooker ja tennis

Snooker-turnauksissa kaikki televisioidut pöydät, tennisturnauksissa kaikki televisioidut kentät

Rugby

Pro D2 -sarjan kaikki ottelut suorana.

Squash

Kaikki merkittävimmät turnaukset kuten MM-kisat.

Jalkapallo

Norjan Eliteserien. Jokainen ottelu suorana Eurosport Playerissa.

Kaudesta 2020 alkaen Ruotsin Allsvenskan. Jokainen ottelu suorana Eurosport Playerissa.