Eurosportin kanavilla nähdään helmikuun aikana Australian avointen finaalit sekä seitsemää muuta tennisturnausta.
Eurosportin helmikuu on kuin joulu tenniksen ystäville. Kuukausi alkaa vuoden ensimmäisen Grand Slam -turnauksen eli Australian avointen naisten loppuottelulla lauantaina 1.2. Seuraavana päivänä vuorossa ovat miesten nelin- ja kaksinpelin finaalit.
Turnauksen päätteeksi ei vedetä henkeä lainkaan, sillä Australian avointen jälkeen suunnataan Intian Punen ATP 250 -turnauksen syövereihin. ATP 500 -turnauksista helmikuussa nähdään Rotterdamin, Rion, Acapulcon ja Dubain turnaukset – mutta tähän kuukauden tennistarjonta ei todellakaan jää. Eurosport näyttää helmikuussa myös Buenos Airesin ja Delray Beachin ATP 250 -turnaukset.
Muut Lajit
Tätä tukevat NHL-tähdetkin: Discovery Finland ja mobiilivideopalvelu Gamesaver yhteistyöhön
15/01/2020 AT 11:23
Käytännössä tilanne on se, että Eurosportin kanavilta tulee tennistä helmikuun jokaisena päivänä!
Eurosport esittää kanavillaan kattavasti tenniksen koko ATP-tourin kaudella 2020. Kanavan selostustiimiin kuuluvat vuoden tennistoimittajana palkittu Arne Six, Arno Seiro ja Henry Järvinen. Asiantuntijana toimii Suomen kaikkien aikojen tennisässä Jarkko Nieminen.

Muita helmikuun kohokohtia Eurosportin kanavilla

Snooker Shoot Out
Snookerin sähäkin ranking-turnaus eli Snooker Shoot-Out järjestetään Britannian Watfordissa 20.–23.2. Jokainen ottelu kestää vain yhden framen ajan. Pelin alussa lyönnin on lähdettävä 15 sekunnin kuluessa ja 5 minuutin jälkeen 10 sekunnin kuluessa. Suomen Robin Hull voitti turnauksen vuonna 2016. Eurosport 1 näyttää turnauksen otteluita suorina lähetyksinä. Eurosport näyttää helmikuussa myös snookerin German Mastersin, World Grand Prixin sekä Welsh Openin.

Formula E
Entisiä F1-kuskeja pursuava Formula E -kausi käynnistyi marraskuussa ja vauhti vain kiihtyy helmikuun koittaessa. Helmikuun 15. päivänä ajetaan Mexico Cityn osakilpailu ja karkauspäivänä 29.2. kruisaillaan Marokon Marrakechissa. Jo nyt näyttää siltä, että maailmanmestari tulee muuttumaan, sillä kahden viimeisimmän kauden mestari Jean-Eric Vergnen kausi on käynnistynyt surkeasti. Kahden kisan jälkeen sarjaa johtaa Alexander Sims. Eurosport 1 näyttää Mexico Cityn ja Marrakechin kisat suorana.

Ampumahiihdon MM-kisat
Saisiko Kaisa Mäkäräisen uskomaton ura kruunun ampumahiihdon MM-kisoissa Italian Anterselvassa? Suomalaistähti on voittanut urallaan yhden maailmanmestaruuden, vuonna 2011. Ura voi päättyä tähän kauteen – mutta päättyisikö se maailmanmestaruuskauteen? Miesten puolella Tero Seppälä on avannut kautensa vahvasti ja voi nolla-ammunnalla yltää yllättävänkin korkeille sijoituksille. Ampumahiihdon MM-kisat suorana Eurosportin kanavilla 13.–23.2.
Muut Lajit
Dplay-suoratoistopalveluun uusi paketti: Dplay Total yhdistää viihteen ja urheilun!
18/12/2019 AT 12:45
Muut Lajit
Eurosportin kanavien tarjonta
25/02/2019 AT 10:09