Dplay Total on Discoveryn suoratoistopalvelu Dplayn uusi ja samalla kattavin kanavapaketti. Dplay Total sisältää kaiken Dplay+:n tarjonnan – eli yli 10 000 tuntia viihdettä – sekä Discovery Finlandin kanavat suoratoistona. Discovery Finlandin tv-kanavat ovat TV5, Kutonen, Frii ja TLC. Muita Dplay Total -pakettiin kuuluvia Discoveryn kanavia ovat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Network.
Lisäksi Dplay Total -paketin kautta voi katsoa Eurosportin kanavia 1 ja 2 suoraan Dplayssa. Pakettiin kuuluu myös Eurosport Player ja sen kattava urheilutarjonta.
Dplay+:n suosikkisarjoja ovat muun muassa Fitnesspäiväkirja 2020, Atlantin yli, Rikoksen anatomia, Lätkä Love ja Say Yes to the Dress Suomi. Kansainvälisistä sarjoista palvelun katsotuimpia ovat esimerkiksi 90 päivää morsiamena ja Gold Rush. Vuoden 2020 alussa palveluun lisätään esimerkiksi ihastuttavan Unelmahäät-sarjan tuore kolmas kausi sekä Mestaritekijä-, Extremepäiväkirjat- ja Ex on the Beach Suomi -sarjat.
Muut Lajit
Eurosportin kanavien kuukauden kohokohtia helmikuussa!
21/01/2020 AT 11:33
Eurosportin kanavat näyttävät urheilua 24/7. Eurosportin tarjontaan kuuluvat muun muassa snookerin tärkeimmät turnaukset, hiihtolajien maailmancupit ja arvokisat, tenniksen Grand Slam- ja ATP-turnaukset, pyöräilyn Grand Tourit – sekä tulevana kesänä toki myös Tokion olympialaiset. Keskeiset tapahtumat selostetaan suomeksi.
Eli kyllä, kyseessä on loistopaketti kaikille viihteen ja urheilun ystäville.
Dplay Total -paketin hinta on 9,99 euroa kuukaudessa tai vaihtoehtoisesti 99 euroa vuodessa.
Muut Lajit
Tätä tukevat NHL-tähdetkin: Discovery Finland ja mobiilivideopalvelu Gamesaver yhteistyöhön
15/01/2020 AT 11:23
Muut Lajit
Eurosportin kanavien tarjonta
25/02/2019 AT 10:09