Wolfsburg ja Gladbach iskevät yhteen tuiki tärkeässä ottelussa, missä panoksena ovat sarjan kakkossija ja Mestareiden liiga -paikkaan oikeuttavat sijoitukset. Bayern ja mestaruus ovat mahdollisesti jo tavoittamattomissa, mutta juuri Mestareiden liiga -paikoista tullaan käymään kova taisto Wolfsburgin, Gladbachin ja Leverkusenin välillä kauden hamaan loppuun saakka.
Ottelun ennakkoasetelmat ovat varsin tasaiset. Wolfsburg on napannut viidestä viime pelistä 11 pistettä ja Möchengladbach puolestaan 13. Molemmat joukkueet ovat siis varsin hyvässä vireessä.
Wolfsburgin loukkaantumislista on kysymysmerkkejä täynnä. Aaron Hunt on potenut polveaan jo parin kuukauden päivät ja laituri Vierinha on sairastellut alkuviikosta. Tuiki tärkeiden Andre Schürrlen ja Kevin De Bruynen pelikunto on arvoitus. Kaksikko ei matkustanut laisinkaan Napoliin pelaamaan Eurooppaliigan puolivälierän toista osaottelua. De Bruynen poissaolo olisi karmaiseva takaisku. Mies on ollut suvereeni Wolfsburgin kymppipaikalla ja viimeistellyt 15 maalia, sekä antanut käsittämättömät 25 maalisyöttöä kaikissa kilpailussa. Kotijoukkueen terveystilanne on hyvä. Ainoastaan toppari Martin Stranzl potee loukkaantumista, mutta lähentelee jo pikkuhiljaa pelikuntoa.
Jalkapalloilu
Allsvenskan-ottelut Dplayssa kierroksilta 21.-26.
16/09/2020 AT 09:19

Ottelu nähdään suorana Eurosport 2:lla 26.4. klo. 18.30. ja selostuksesta vastaa Velimatti Sutela.
Jalkapalloilu
Allsvenskanin tv-ottelut kierroksilta 12.-18. selvillä - huippuottelu maksutta Kutosella 30.8.!
23/07/2020 AT 07:58
Jalkapalloilu
Allsvenskanin otteluohjelma kierrosten 4-6 osalta tiedossa - tässä Dplayn tarjonta!
22/06/2020 AT 08:55