Kotijoukkue Karlsruher lähtee otteluun kirvelevä tappio niskassaan putoamiskamppailussa sinnittelevää Auea vastaan. Joukkueella oli mahdollisuus nostaa itsensä suoran nousijan paikalle. He olivat ottelussa todella aktiivisia, 4-2-3-1 taktiikkaan turvautuva KSC pelaa paljon palloja joukkueen maalitykille Rouwen Henningsille. 27-vuotias entinen Saksan U-21 hyökkääjä on iskenyt 25 pelaamassaan 2. Bundesliga -ottelussa 15 rysää. 180-senttinen sentteri vastaanotti Aue ottelussa 20 syöttöä ja laukoi 8 kertaa maalia kohden ilman tulosta.
Kierrosta aiemmin miehen ruuti oli kuivempaa. Greuther Fürtiä vastaan hän vastaanotti 24 syöttöä, joista laukoi neljä kertaa päin maalia, joista kaksi painui verkon perukoille. Miehellä on vielä todella hyvä mahdollisuus sarjan maalikuninkuuteen, sillä tilastoa johtaa Bochumin Simon Terodde 16 maalillaan. Motivaation puute ei varmasti miestä vaivaa. Myös laiturit Himoki Yamada (6 maalia), Manuel Torres (4 maalia) ja 10-paikalla viihtyvä Reinold Yabo (5 maalia) ovat osoittaneet että keskikentältäkin löytyy ratkaisuvoimaa tarvittaessa.
Karlsruherille saattaa koitua ongelmia viimeisissä peleissä runkopelaajien pelikielto-uhasta. Luottopelaajista Henningsillä, Yamadalla, Yabolla, laitapakki Phillipp Maxilla, varahyökkääjä Ilian Misanskilla ja puolustavalla keskikenttäpelaajalla Dominic Peitzillä on neljä keltaista korttia alla.
Jalkapalloilu
Allsvenskan-ottelut Dplayssa kierroksilta 21.-26.
16/09/2020 AT 09:19
Darmstadt lähtee otteluun makea Kaiserslautern-voitto taskussaan. Lauternia vastaan Darmstadt pelasi 4-4-2 taktiikalla. Joukkueen ykköstykki Dominik Sthor-Engel tuli kentälle vasta lisäajalla. Hyökkäys toimi mukiinmenevästi. Palloja syöteltiin aktiivisesti 190-senttiselle Ronny Königille, joista hän teki joko oman ratkaisunsa tai tiputteli siitä laitureille ja kärkiparille Marco Sailerille. König viimeisteli yhden maaleista, puolustava keskikenttämies Hanno Behrens ja pilkulta toppari Romain Bregerie yhden mieheen. Stohr-Engelin ollessa kentällä joukkue turvautuu hyvin todennäköisesti joko 4-1-4-1- tai 4-2-3-1-taktiikkaan. Saa nähdä mihin manageri Dirk Schusterin valinta osuu ottelun alla. Joukkueen poissaololista näyttää tyhjää.
Toivotaan, että ottelusta tulee tiukka ja intensiivinen ja ennen kaikkiaan jännittävä, toki tiukan kärkikamppailun kääntöpuoleksi voi osoittautua kyttäävä ja odotteleva nyhjäys.
Nousua ajateltaessa Inglostadt on lähes varma suora nousija. Se on kärjessä kuuden pisteen erolla ennen Kaiserslauternia. Darmstadtilla on mahdollisuus kutistaa piste-ero neljään pisteeseen 32. pelikierroksen viimeisen ottelun jälkeen. Itse Inglostadt hävisi oman ottelunsa aiemmin samaisella kierroksella 3-1 Bochumille ja tämä pitää fanit vielä piinassa.
Ingolstadtin takana taistelu käy vielä tulisempana. Kaiserslautern, Darmstadt ja Karlsruher ovat kaikki kolmen pisteen sisässä. Myös viime vuoden putoaja Eintracht Braunschweig on hyvällä iskuetäisyydellä neljä pistettä suorasta nousupaikasta. Ilman Ingolstadtin romahtamista panoksena on yksi suoraan nousuun oikeuttava paikka, sekä kiven kovaan nousukarsintaan edellyttävä 3. sija. Kahden joukkueista on tyydyttävä pelaamaan ensikaudellakin Zweitessä.
Karlsruher SC-Darmstadt 98 tänään klo. 21.15 Eurosport 2 ja Eurosport Player
Jalkapalloilu
Allsvenskanin tv-ottelut kierroksilta 12.-18. selvillä - huippuottelu maksutta Kutosella 30.8.!
23/07/2020 AT 07:58
Jalkapalloilu
Allsvenskanin otteluohjelma kierrosten 4-6 osalta tiedossa - tässä Dplayn tarjonta!
22/06/2020 AT 08:55