Kaksikko on ajautunut sarjassa täysin päinvastaisiin tilanteisiin.
Lautern on äitynyt todella hyvään kevätvireeseen, joka on nostanut joukkueen vahvaksi nousijaehdokkaaksi. Se ei ole hävinnyt liigassa kertaakaan sitten helmikuun ja viidestä viimeisestä ottelusta joukkue on kerännyt kolme voittoa ja kaksi tasapeliä.
Fortunan vire on puolestaan mollivoittoinen. Etenkin puolustus on vuotanut läpi kauden ja viimeisimmissä otteluissa joukkue on päästänyt toistuvasti vähintään kaksi maalia. Fortuna on saalistanut kymmenestä viime ottelusta vain 11 pistettä, mukaan lukien tappiot putoamistaistelussa oleville Auelle ja St. Paulille, jälkimmäiselle lukemat olivat tylyt 4-0. Manageri Oliver Reck sai jo kenkää helmikuussa, eivätkä otteet ole parantuneet sen enempää uuden väliaikaisvalmentaja Taskin Askoyn ollessa ruorissa.
Jalkapalloilu
Allsvenskan-ottelut Dplayssa kierroksilta 21.-26.
16/09/2020 AT 09:19
Suomalaisittain ottelun mielenkiintoa lisää se, että molemmissa joukkueissa pelaa yksi Suomen maajoukkuepelaaja. Kaiserslauternin keskikentällä viilettävä suomalainen Alexander Ring on joukkueensa paras maalintekijä liigassa kuudella osumallaan. Fortunan puolella puolestaan palloilee niin ikään maajoukkuepelaajamme Joel Pohjanpalo, joka on iskenyt 10 maalia tällä sesongilla. Molempien odotetaan esiintyvän avauskokoonpanossa.
Ottelusta tulee hyvin mielenkiintoinen ja arvoituksellinen. Pystyykö Fortuna pistämään puolustuksen kuntoon vai takooko Lautern taululle tylyt lukemat? Siihen saadaan vastaus illalla.
Fortuna Düsseldorf-1. FC Kaiserslautern klo. 21.15 Eurosport 2 (Selostus: Velimatti Sutela)
Jalkapalloilu
Allsvenskanin tv-ottelut kierroksilta 12.-18. selvillä - huippuottelu maksutta Kutosella 30.8.!
23/07/2020 AT 07:58
Jalkapalloilu
Allsvenskanin otteluohjelma kierrosten 4-6 osalta tiedossa - tässä Dplayn tarjonta!
22/06/2020 AT 08:55