Huhtikuussa Fortuna Düsseldorfin päävalmentajaksi nimetyn Frank Kramerin taival seurassa on ollut tuskaa. Kausi käynnistyi katastrofaalisesti tasapelillä ja neljällä tappiolla. Joukkue on onnistunut voittamaan 13 pelistä vain kolme. Se näkyy sijoituksessa sarjataulukossa. Fortuna löytyy 2. Bundesliigasta vasta sijalta 16. F95 suurin ongelma on ollut maalinteko. Joukkueen viimekauden ykköspyssy Charlison Benschop lähti Hannoveriin, eikä Joel Pohjanpalo ole ollut viime vuoden vireessään. ”Jolle” ei ole tehnyt maaliakaan tällä kaudella 2. Bundesliigassa. Punaiset hankki hyökkäykseensä Didier Ya Konanin Hannoverista ja Mike Van Duinenin ADO Den Haagista, mutta kaksikko on saanut aikaan vain viisi maalia tämän kauden aikana. Joukkue tarvitsisi hyökkäykseensä enemmän leveyttä ja laajempaa ratkaisukykyä. Juuri Suomen maajoukkueen ykköshyökkääjän maalivirettä tarvittaisiin kipeästi.
St. Paulin kausi on käynnistynyt taas täysin päinvastaisesti. Viime kaudella hilkulla putoamisen välttänyt Hampurilaismiehistö löytyy taulukon sijalta kolme. Ihailtavaa on ollut joukkueen tasaisuus. Se on hävinnyt vain kaksi, pelannut viisi tasan ja voittanut kuusi 13 ottelusta. Mikäli sama vire jatkuu, on hyvin mahdollista, että St. Pauli nähdään ensi kaudella Saksan korkeimmalla sarjatasolla.
Jalkapalloilu
Allsvenskan-ottelut Dplayssa kierroksilta 21.-26.
16/09/2020 AT 09:19
Saalistaako Fortuna Frank Kramerin työpaikan ja seuran kauden kannalta tärkeän vierasvoiton vai ottaako St. Pauli rutiinivoiton kotonaan? Se selviää Eurosport 2:lla maanantaina 9.11. klo. 21:00 alkavassa ottelussa.
Jalkapalloilu
Allsvenskanin tv-ottelut kierroksilta 12.-18. selvillä - huippuottelu maksutta Kutosella 30.8.!
23/07/2020 AT 07:58
Jalkapalloilu
Allsvenskanin otteluohjelma kierrosten 4-6 osalta tiedossa - tässä Dplayn tarjonta!
22/06/2020 AT 08:55