Orlandon ensimmäisen MLS –kauden alku ei ole ollut ruusuinen. Joukkue on voittanut tämän kauden ensimmäisestä kymmenestä pelistä vain kaksi. Puolet peleistä on päättynyt tappioon ja loput kolme peliä tasapeliin.
Joukkue on pelannut kotikentällä surkeasti. Se ei ole voittanut kotonaan vielä kertaakaan ja viimeistellyt vain kolme osumaa. Mikäpä olisi parempaa herkkua Citrus Bowlin yleisölle, kuin kaataa hallitseva mestari LA Galaxy.
Leijonien alkukauden ongelmaksi on koitunut maalinteko. Joukkueen hyökkäyksen materiaali ei ole häikäisevää, eikä Kaka enää pysty takavuosien taikoihin. Johtaahan hän toki seuran maalipörssiä yhdessä USA:n yliopistosarjoissa pelanneen kanadalaishyökkääjä Cyle Larinin kanssa kolmella maalilla. Coloradosta draftattu MLS:ssa rutinoitunut Danny Mwanga on pelannut vain kahdessa ottelussa ja istunut penkillä kerran. Hyökkäykseen olisi saatava enemmän laatua. Voinee vaan ihmetellä miksi seura ei hankkinut toista Kakan kaltaista takavuosien tähteä kärjen paikalle.
Jalkapalloilu
Allsvenskan-ottelut Dplayssa kierroksilta 21.-26.
16/09/2020 AT 09:19
LA Galaxyn alkukausi on ollut sekava. Joukkue on kerännyt 11 ensimmäisestä pelistä viisi tasapeliä, kolme tappiota ja kolme voittoa. Tämä ei varmasti miellytä hallitsevaa mestaria, varsinkin kun viimeinen voitto on tullut noin kuukausi sitten.
Joukkueen hyökkäys on varsin monipuolinen. Kovat nimet kuten Alan Gordon, Gyasi Zardes ja Robbie Keane kantavat hyökkäysvastuuta, sekä nuoret Bradford Jameson IV ja Jose Villareal tuovat vaihtelua hyökkäyskalustoon. Keane on kärsinyt viimeiset kuusi ottelua loukkaantumisista, eikä hänen odoteta palaavan vielä tässäkään ottelussa kokoonpanoon. Myös Jose Villarreal on kärsinyt vammoista viimeisen viiden ottelun ajan.
Suomalaisittain katseemme kohdistuvat toki vieraitten numero kolmoseen, Mika Väyryseen. ”Väykkä” on pelannut varsin positiivisen alkukauden. Hän on ollut aloittavassa kokoonpanossa neljä kertaa ja tullut vaihdosta kentälle viidessä ottelussa. Hyvin keskikentällä esiintyneelle Väyryselle on siunaantunut varsin hyviä maalipaikkoja, mutta verkot eivät ole vielä heiluneet. Väykkä on kumminkin osoittanut, että ura ei ole suinkaan päätöspisteessä.
Orlando City SC-LA Galaxy 18.5. klo 00:00 Selostus: Julius Vauhkonen
Jalkapalloilu
Allsvenskanin tv-ottelut kierroksilta 12.-18. selvillä - huippuottelu maksutta Kutosella 30.8.!
23/07/2020 AT 07:58
Jalkapalloilu
Allsvenskanin otteluohjelma kierrosten 4-6 osalta tiedossa - tässä Dplayn tarjonta!
22/06/2020 AT 08:55