Bayern on tuttuun tapaan matkalla kohti Bundesliigan voittoa. Kolmatta perättäistä mestaruuttaan hamuava seura on tällä hetkellä 10 pistettä edellä sarjakakkosta Borussia Mönchengladbachia. Mestaruuden karkaaminen Bayernilta on käytännössä erittäin epätodennäköistä. Näin uskoo myös Eurosportin jalkapalloselostaja Tapio Furuholm:
"Teoriassa on mahdollista, että joku toinen mestaruuden nappaisi, mutta käytännössä näin ei tule käymään", Furuholm alustaa.

Bundesliigan ohella Bayern Münchenia työllistää edelleen myös Mestarien liiga. Lauantaina vastaan asettuva Dortmund putosi cup-kilpailusta edellisellä kierroksella Juventusta vastaan. Furuholm näkee silti, että nimenomaan Dortmund on se joukkue joka Bayernin pystyy haastamaan:

"Alkukausi oli Dortmundilla luokaton, mutta toki suunta on tällä hetkellä parempaan. Silti edelleen kahden suurseuran välillä on varsinkin keskikentällä selkeä laatuero. Toisaalta, jos Dortmund pystyisi Bayernin lauantaina voittamaan on sen mahdollisuus nousta vielä Eurooppaliigaan oikeuttavaan sarjasijoitukseen täysin realistinen", Furuholm toteaa.

Bundesliiga 27. ottelukierros 4.4.
Borussia Dortmund vs. Bayern München suorana Eurosport 2:lla 19.00 alkaen
Selostus: Tapio Furuholm
Jalkapalloilu
Allsvenskan-ottelut Dplayssa kierroksilta 21.-26.
16/09/2020 AT 09:19
Jalkapalloilu
Allsvenskanin tv-ottelut kierroksilta 12.-18. selvillä - huippuottelu maksutta Kutosella 30.8.!
23/07/2020 AT 07:58
Jalkapalloilu
Allsvenskanin otteluohjelma kierrosten 4-6 osalta tiedossa - tässä Dplayn tarjonta!
22/06/2020 AT 08:55