HSV on toista vuotta peräkkäin todella vaikeassa tilanteessa. Viime vuonna hampurilaiset säilyttivät sarjapaikkansa nipin napin nousukarsinnassa Greuther Fürthiä vastaan. Monet oli sitä mieltä, että Fürth olisi ansainnut nousta. Vuotta myöhemmin tilanne on vähintäänkin yhtä tukala. Koko kausi on ollut todella vaikea. Joukkueella on eniten tappioita ja vähiten tehtyjä maaleja liigassa. Pystyykö tämän tilanteen pelastamaan? Tilanne ei ole mahdoton.
Hamburgerin olisi suotavaa tai voisi sanoa, että pakko voittaa. Putoamistaistelusta tekee jännittävän se, että muut putoamiskurimusta vastaan taistelevat joukkueet kohtaavat toisensa. Viimeisenä oleva Paderborn ja karsintapaikalla oleva Stuttgart, sekä juuri ja juuri viivan yläpuolella majailevat Freiburg ja Hannover. Jos HSV voittaa, sen ainut mahdollisuus tippumiseen on, että Stuttgart voittaa Paderbornin, sekä Freiburg ja Hannover päätyvät tasapeliin. HSV ei ole ikinä kokenut putoamista Bundesliigasta.
Stuttgartin pelastaa varmasti voitto. Paderborn voi edetä enää ainoastaan karsintaan. Sen pelastaa suoralta putoamiselta voitto Stuttgartista ja Schalken voitto tai tasapeli HSV:tä vastaan.
Jalkapalloilu
Allsvenskan-ottelut Dplayssa kierroksilta 21.-26.
16/09/2020 AT 09:19
Hannoverin tilanne on mielenkiintoinen. Jos Stuttgart ja HSV ovat omissa ottelussaan voitolla ja Hannoverin ottelu on tasan, lähteekö se hakemaan voittomaalia eli suoraa nousua riskillä vai vaihtoehtoisesti varmisteleeko se karsintapaikkaa. Jos se valitsee riskin, voi se toteutuessaan maksaa sarjapaikan.
Freiburgille riittää tasapeli. Ainoastaan sen tappio, sekä samanaikaisesti HSV:n ja Stuttgartin voitto tiputtaisi joukkueen 2. Bundesliigaan.
Herthallakin on vielä teoreettiset mahdollisuudet pudota, mutta se vaatisi rökäletappiota Hoffenheimiä vastaan.
Pääottelumme on yllä mainittu HSV-Schalke. Näytämme kahdesta muusta putoamiskamppailun ottelusta (Paderborn-Stuttgart, Hannover 96-Freiburg) maalit reaaliajassa. Otteluiden päätyttyä näytetään Bayern Münchenin mestaruusjuhlat ja lautasen nosto.
Jalkapalloilu
Allsvenskanin tv-ottelut kierroksilta 12.-18. selvillä - huippuottelu maksutta Kutosella 30.8.!
23/07/2020 AT 07:58
Jalkapalloilu
Allsvenskanin otteluohjelma kierrosten 4-6 osalta tiedossa - tässä Dplayn tarjonta!
22/06/2020 AT 08:55