Eurosport ja Discovery lähettävät yksinoikeudella 2018 Pyeongchangin olympialaisten kaikki miesten jääkiekko-ottelut. Leijonien ottelut tulevat näkymään ilmaisilla ja vapailla kanavilla koko kansalle.
Discovery Networks Finland ja Yle ovat tänään allekirjoittaneet sopimuksen olympialaisten mediaoikeuksista Suomessa. Sopimus takaa suomalaisille kattavan tarjonnan Pyeongchangin talviolympialaisista 2018 ja Tokion kesäolympialaista 2020.
Ylen ja Discoveryn nyt solmimaan sopimukseen kuuluu, että Yle voi tarjota molemmista olympialaisista viisi samanaikaista lajia omissa digitaalisissa palveluissaan ja näistä enintään kaksi lajia samanaikaisesti televisiokanavilla. Jääkiekko on kuitenkin yksinoikeudella kanavillamme.
Jääkiekko
TV5 ja Dplay ovat Leijonien uusi koti – mittavat jääkiekko-oikeudet Discoverylle
13/06/2019 AT 10:11
”Suomalaisilla urheilufaneilla on entistä laajempi ja kiehtovampi ohjelmatarjonta saatavilla sekä 2018 että 2020 kisoista. Discoveryn monipuolinen kanavatarjonta ja taitava tarinankerronta täydentävät Ylen runsasta olympialaisten lähetyshistoriaa. Yhdessä voimme tarjota suomalaisille ennennäkemättömän olympiakokemuksen”, Suomen ja Tanskan Discovery Networksin toimitusjohtaja Christian Kemp sanoo.
Kaikki molempien kisojen maksu-tv-oikeudet ovat Discoveryn Eurosport-kanavilla. Eurosport Player näyttää myös kattavasti olympiaurheilua mukaan lukien jääkiekkoa yksinoikeudella internetissä.
”Tämä on Eurosport Suomen yli 20-vuotisen historian taatusti merkittävin ja upein päivä”, iloitsee Eurosport Suomen Kalle Lepistö.
-Valtteri Parikka, @ValtteriParikka
Jääkiekko
NHL- ja KHL-kiekkoa Eurosport Playerissa
26/11/2018 AT 12:28
Jääkiekko
NHL- ja KHL-kiekkoa syksyllä Eurosport Playerissa
31/10/2018 AT 11:56