Eurosport

Golfin Ladies European Tour mukaan Discoveryn GOLFTV:n valikoimaan

Golfin Ladies European Tour mukaan Discoveryn GOLFTV:n valikoimaan

The 20/12/2018 at 12:21Päivitetty The 20/12/2018 at 12:24

Discoveryn ja Ladies European Tourin sopimus kattaa jokaisen kiertueen osakilpailun lisäksi Solheim Cupin lähetysoikeudet vuosina 2019 ja 2021. Kahden vuoden välein pelattavassa Solheim Cupissa kohtaavat Yhdysvaltojen ja Euroopan joukkueet.

GOLFTV-palvelu tulee saataville 1.1.2019 myös Suomessa ja suorien lähetysten lisäksi se sisältää runsaasti lisämateriaalia. Golfin supertähti Tiger Woodsilla on oma osionsa GOLFTV:ssä. Woodsin fanit pääsevät seuraamaan idolinsa otteita niin harjoituksissa kuin kilpailuihin valmistautumisessakin. Eksklusiivinen sisältö on tarjolla vain GOLFTV:ssä.

Ladies European Tourin osakilpailut kuten Aberdeen Standard Investments Ladies Scottish Open, Hero Women’s Indian Open ja Andalucia Costa del Sol Open de Espana näkyvät kokonaisuudessaan suorana GOLFTV:ssä.

Suomalaisista naisten European Tourilla vuonna 2018 ovat pelanneet Ursula Wikström, Elina Nummenpää, Sanna Nuutinen, Krista Bakker, Tiia Koivisto ja Noora Komulainen.

GOLFTV tulee vuoden 2019 alusta sisältämään myös monilla markkina-alueilla Euroopassa miesten PGA TOURin lähetysoikeudet. Suomessa PGA TOUR alkaa näkyä GOLFTV:ssä vuonna 2022.