Golf

Discovery ja PGA TOUR massiiviseen yhteistyöhön!

Share this with
Copy
Share this article

Tiger Woods à l'entraînement à Augusta.

Image credit: Getty Images

ByEurosport Suomi
04/06/2018 at 12:02
@EurosportSuomi

Historiallinen 12 vuoden sopimus alkaa 2019, päättyy vuonna 2030 ja sisältää golfin PGA TOURin maailmanlaajuiset mediaoikeudet (pois lukien Yhdysvallat). *

- Discovery ja PGA TOUR kehittävät yhteistyössä täysin uudenlaisen suoratoistopalvelun, jolla golfin ystävät ympäri maailman pääsevät nauttimaan lähetyksistä laajemmin kuin koskaan.

- Sopimus sisältää yli 40 PGA TOUR -turnausta ja yhteensä lähes 150 turnausta vuosittain, mukaan lukien legendaariset turnaukset kuten THE PLAYERS Championship, FedEx Cup Playoffs ja Presidents Cup.

Golf

Helatorstaina 21.5. golfin teemapäivä Eurosportilla – Kalle Samooja -dokumentti huipentaa illan!

18/05/2020 AT 07:59

Discovery ja PGA TOUR julkistivat tänään yhteistyön, joka mullistaa golfin televisioinnin maailmassa. Ennennäkemättömän pitkä 12 vuoden lähetysoikeus- ja mediasopimus alkaa ensimmäisillä Discoveryn markkinoilla vuonna 2019. Suomessa sopimus tulee voimaan kauden 2022 alussa.

Poikkeuksellisen laajamittainen yhteistyö kattaa yhteensä 219 markkina-aluetta maailmassa. Discovery sijoittaa sopimukseen 12 vuoden aikana yli kaksi miljardia euroa. Tarkemmista televisiointiin ja suoratoistopalveluun liittyvistä yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.

David Zaslav, President and CEO, Discovery, sanoi:“Tämä päivä on fantastinen golfin ystäville ympäri maailman. Discovery ja PGA TOUR aloittavat yhteistyön, jollaista ei ole ennen nähty. Pitkäaikainen sopimus PGA TOURin ja Discoveryn välillä synnyttää globaalin Home of Golf -kokonaisuuden, joka sisältää huipputurnausten lisäksi muun muassa pelaajien tarinoita ja lajin huippuhetkiä kaikissa Discoveryn ja Eurosportin välineissä, niin televisiossa kuin digitaalisilla alustoillakin. Loogisena jatkumona menestyksekkäille PyeongChangin olympialähetyksille, Discovery jatkaa vahvaa globaalia toimintaansa ja kuluttajapalvelujensa kehittämistä kaikilla markkinoilla Yhdysvaltojen ulkopuolella.”

Jay Monahan, Commissioner, PGA TOUR, totesi: “Tämä on jännittävä uusi askel PGA TOURille, ja tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvattaa toimintaamme kansainvälisesti. Pystymme nyt entistä paremmin palvelemaan yhteistyökumppaneitamme ja kasvattamaan golf-fanien määrää kiitos erittäin kokeneen ja globaalin partnerin. Tämä yhteistyö on linjassa tuoreiden Lontoon, Tokion ja Pekingin PGA TOUR -toimistojemme avaamisten kanssa ja vahvistaa pitkäaikaista tavoitettamme kasvattaa golfia lajina.”

Discovery Networks Finland on kasvussa oleva tv-yhtiö, jonka kanaviin kuuluvat vapaasti maanpäällisessä verkossa katsottavissa olevat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC sekä maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World ja Investigation Discovery sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Lisäksi yhtiöllä on netti-tv-palvelu Eurosport Player.

Discovery Networks Finlandilla on noin 40 työntekijää Suomessa ja se on osa globaalia mediayhtiö Discovery Inc:ia, joka toimii yli 200 maassa tavoitteenaan tarjota laadukasta, inspiroivaa ja viihdyttävää ohjelmasisältöä kaikille ympäri maailman. Lisätietoa osoitteesta discoverynetworks.fi

*Discovery hallinnoi oikeuksia kaikilla markkinoilla Yhdysvaltojen ulkopuolella. Vuodet jolloin sopimukset eri markkinoilla tulevat voimaan on listattu alla:

2019
Australia, Kanada, Italia, Japani, Hollanti, Portugali, Venäjä, Espanja

2020
Puola, Etelä-Korea

2021
Belgia, Kiina, Saksa, Etelä-Afrikka

2022
Tanska, Suomi, Intia, Norja, Ruotsi, Iso-Britannia

2024
Ranska

PGA TOUR & Discovery

Image credit: Eurosport

Golf

Golfin Ladies European Tour mukaan Discoveryn GOLFTV:n valikoimaan

20/12/2018 AT 11:21
Golf

Discovery ja PGA TOUR lanseeraavat GOLFTV-palvelun

22/10/2018 AT 13:41
Share this with
Copy
Share this article