Nämä ovat Eurosportin ja Eurosport Playerin verkkosivustojen ja sovellusten käyttöehdot (”Palvelu”).
Lue nämä käyttöehdot ennen Palveluun kirjautumista, sen asentamista tai käyttöä. Käyttöehdoissa määritellään Palvelun käyttöoikeutta ja käyttöä koskeva sinun ja meidän välinen sopimus. Hyväksyt käyttöehdot kirjautumalla Palveluun, asentamalla sen tai käyttämällä sitä. Älä käytä Palvelua, jos et hyväksy käyttöehtoja.
Keitä me olemme
Palvelun toimittaa ja tarjoaa DPlay Entertainment Limited, joka on rekisteröity Englannissa yritystunnuksella 09615785. Yrityksen rekisteröity osoite on Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YB, Iso-Britannia ("DEL" tai "me" eri taivutusmuodoissaan).
Tietosuoja
Kaikkia henkilötietoja, jotka annat meille tai joita keräämme sinulta Palvelun tai Eurosport-tilin (määritetty jäljempänä) käyttöoikeuden välityksellä, käytetään tietosuojakäytännössä määritellyillä tavoilla. Luethan lisäksi evästekäytäntömme.
Palvelu
Näissä ehdoissa Palveluun lasketaan kuuluvaksi:
  • Eurosport Playerin ja Eurosportin verkkosivustot (yhdessä ”Verkkosivustot”)
  • Eurosport Playerin ja Eurosportin sovellukset, jotka ovat käytettävissä tietyillä matkapuhelimilla ja muilla verkkoon yhdistetyillä laitteilla (yhdessä ”Sovellukset”)
  • kaikki, mitä Verkkosivustoille ja Sovelluksiin asetetaan saataville, kuten:
- pääsy tilattavaa ja suoraa videosisältöä välittävään palveluun joko ilmaiseksi tilin kautta tai maksullisella tilauksella.
- kaikki ominaisuudet, toiminnot ja käyttöliittymät.
- kaikki sisältö ja materiaalit, joita voi katsella, käyttää tai lisätä palveluun, kuten kuvat, valokuvat, äänet, musiikki, teksti, artikkelit, pelit, grafiikka, ohjelmistot, videot, ohjelmat, suoratoistot ja lineaariset kanavat (”Sisältö”).
Palvelun sisältö muuttuu jatkuvasti – Tämä tarkoittaa sitä, että jännittävää urheilua, tapahtumia, artikkeleja, ohjelmia, kanavia jne. voi tulla saataville, kun taas muuta urheilua, tapahtumia, artikkeleja, ohjelmia, kanavia jne. poistuu saatavilta. Katso lisätietoa lausekkeesta 9.
Käyttöehdot
1. Palvelun käyttöoikeus
1.1 Kirjautumalla Palveluun, käyttämällä sitä tai asentamalla sen saat pääsyn ja voit käyttää ja katsella Sisältöä sekä olla vuorovaikutuksessa sen kanssa näissä käyttöehdoissa määritettyjen ehtojen mukaisesti.
1.2 Osaa Sisällöstä voidaan tarjota maksutta, mutta tietyt Sisällöt edellyttävät:
(a) tilin rekisteröimistä (”Eurosport-tili”) tai
(b) kertapaketin tai toistuvan tilauksen ostamista (”Eurosport-paketti”).
1.3 Eurosport-tilin voivat rekisteröidä vain 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Eurosport-paketin voivat ostaa vain 18 vuotta täyttäneet henkilöt (tai oikeustoimikelpoisuusiän saavuttaneet henkilöt, jos se on asuinalueellasi yli 18 vuotta).
1.4 Kuten Eurosport-paketin valintasivulla ja tukipalvelussamme on kuvailtu:
(a) Palvelun tarjoamat Eurosport-paketit, Sisältö, ominaisuudet ja toiminnot voivat vaihdella laitteesta ja asuinalueesta riippuen sekä Verkkosivustojen ja Sovellusten välillä. Lisätietoa tuetuista laitteista saa näiden käyttöehtojen kohdasta 13.
(b) Sisältöön, ominaisuuksiin ja toimintoihin liittyvät rajoitukset saattavat riippua myös valitsemastasi Eurosport-paketista ja kaupallisten yhteistyökumppaneidemme soveltamista rajoituksista.
2. Eurosport-tilisi
2.1 Eurosport-tilin luomisen yhteydessä antamiesi tietojen on oltava totuudenmukaisia, täsmällisiä ja täydellisiä. Eurosport-tilin luominen voi olla mahdollista jo olemassa olevan tilin avulla, joka sinulla on kolmannen osapuolen alustalla tai muun yhteistyökumppanin palvelussa, kuten esimerkiksi sosiaalisen median palvelun kirjautumistunnuksilla.
2.2 Olet vastuussa Eurosport-tilisi käyttäjätunnuksesta ja salasanasta, niiden pitämisestä luottamuksellisina ja kaikista niiden avulla toteutettavista toimista (mukaan lukien kaikki Eurosport-tilin kautta tapahtuvat Palveluun kirjautumiset ja sen käyttö). Suosittelemme, että et paljasta maksutietoja, käyttäjätunnusta ja salasanaa muille henkilöille. Sitoudut ilmoittamaan meille välittömästi, jos huomaat tai epäilet, että on tapahtunut tietoturvaloukkaus tai että salasanaasi tai käyttäjänimeäsi on käytetty luvattomasti.
3. Eurosport-pakettisi
3.1 Alueellasi tällä hetkellä tarjotut Eurosport-paketit on lueteltu Palvelussa. Jos ostat meiltä Eurosport-paketin, tiedot sen hinnasta, valuutasta ja automaattisesta uusimisesta toimitetaan sinulle ennen ostoksen suorittamista loppuun.
3.2 Välilehdeltä Tiedot Eurosport-paketista löytyy:
(a) lisätietoa kaikkien Eurosport-pakettityyppien ominaisuuksista, mukaan lukien automaattisesta uusimisesta, tilausten vähimmäiskestoista sekä automaattisen uusimisen käytöstä poistamisesta ja peruutuksista
(b) tietoa yhden Eurosport-paketin vaihtamisesta toiseen Eurosport-pakettiin, mukaan lukien sen mahdollisista vaikutuksista laskutusjärjestelyihin.
3.3 Suoritettuasi ostoksen lähetämme sinulle sähköpostilla vahvistusviestin, joka sisältää tietoa uudesta Eurosport-paketistasi. Voit tarkastella Eurosport-pakettisi tietoja myös Tili-osiossa, mukaan lukien sen hintaa. Jos Eurosport-pakettisi uusitaan automaattisesti, tiedoissa ilmoitetaan myös toistuvasta tilauksesta perittävä maksu, laskutuksen uusintapäivämäärä sekä kuinka Eurosport-paketin automaattisen uusimisen voi estää. Jos olet tehnyt tilauksen kolmannen osapuolen kautta, lue kohta 12.
4. Automaattinen uusiminen
4.1 Useimmat Eurosport-paketit uusitaan automaattisesti, jos tilausta ei peruuteta ennen seuraavaa uusimispäivää (tai ilmaisen käyttöjakson päättymistä).
4.2 Jos ostat kauttamme Eurosport-paketin, ilmoitamme rekisteröitymisvaiheessa, uusiutuuko Eurosport-pakettityyppisi automaattisesti sekä milloin se tapahtuu.
4.3 Jos Eurosport-pakettisi on automaattisesti uusiutuva etkä peruuta tilaustasi ennen silloisen tilausjakson (tai ilmaisen käyttöjakson) päättymistä, Eurosport-pakettisi uusitaan automaattisesti. Eurosport-pakettisi uusiutuessa automaattisesti veloitetaan seuraavalla tilausjaksolla hinnaltaan samansuuruinen tilausmaksu (ellei nykyiseen tai tulevaan tilausjaksoon sovelleta kampanjatarjoushintaa emmekä ole ilmoittaneet sinulle hinnan muutoksesta kohdan 8 mukaisesti). Lisätietoa automaattisesta uusimisesta sekä sen poistamisesta käytöstä saa välilehdiltä Tiedot Eurosport-paketista ja Tili.
4.4 Sinulle ilmoitetaan uusimisesta ennen senhetkisen tilausjakson päättymistä, paitsi silloin kun Eurosport-pakettisi uusiutuu kuukausittain.
5. Ilmainen käyttöjakso
5.1 Eurosport-pakettisi voi alkaa ilmaisella käyttöjaksolla. Ilmaisia käyttöjaksoja tarjotaan vain uusille tilaajille (yksi tilaajaa kohti), ellei muita ehtoja sovelleta. Ilmaisen käyttöjakson tarkka kesto määritetään rekisteröitymisen yhteydessä.
5.2 Ilmaisen käyttöjakson lopussa sinulta veloitetaan automaattisesti maksu, ellet peruuta Eurosport-pakettiasi ennen ilmaisen käyttöjakson päättymistä. Huomaa, että et välttämättä saa ilmoitusta ilmaisen käyttöjakson päättymisestä tai maksullisen tilauksesi alkamisesta.
5.3 Kun teet tilauksen kolmannen osapuolen, esimerkiksi sovelluskaupan tai jonkun kumppanimme kautta, katso myös alla oleva kohta 12 (Kolmannen osapuolen järjestelmät ja palvelut).
6. Kampanjatarjoukset
6.1 DEL ja samaan konserniin kuuluvat yritykset ja/tai kolmannen osapuolen kumppanit voivat myöntää arvosetelikoodeja, alennuksia tai muita tarjouksia, joilla voi saada ilmaisen tai alennushintaisen pääsyn palveluun (”Kampanjatarjoukset”).
6.2 Kampanjatarjouksia voi olla erilaisia ja niitä voidaan tarjota joko erikseen tai yhdessä muiden tuotteiden tai palveluiden kanssa, joita DEL (tai muut samaan konserniin kuuluvat yritykset) myyvät. Niitä voidaan myös yhdistää kumppaniemme tuotteisiin tai palveluihin.
6.3 Kampanjatarjouksia saa lunastaa ja käyttää vain niihin sovellettavien erityisten ehtojen mukaisesti. Tarkempia tietoja löytyy kunkin Kampanjatarjouksen ehdoista, mukaan lukien:
(a) kenellä on oikeus tarjoukseen, ja
(b) liittyykö Kampanjatarjouksen ja ilmaisen käyttöjakson yhdistämiseen rajoituksia.
6.4 Jos Kampanjatarjouksen tarjoaa kolmannen osapuolen kumppani tai muu DEL:n kanssa samaan konserniin kuuluva yritys, tällä toisella osapuolella voi olla myös muita sovellettavia ehtoja. DEL ei ole vastuussa kolmannen osapuolen kumppaneiden tuotteista ja palveluista.
7. Laskutus
7.1 Jos Eurosport-paketistasi vaaditaan maksu, se veloitetaan maksuvälineeltä, jonka olet valinnut rekisteröitymisen yhteydessä.
7.2 Jos Eurosport-pakettisi uusitaan automaattisesti, hinnaltaan samansuuruinen tilausmaksu veloitetaan automaattisesti jokaisen uuden Eurosport-paketin tilausjakson ensimmäisenä päivänä (ellemme ole ilmoittaneet hinnan muutoksesta kohdan 8 mukaisesti eikä tilaukseesi sovelleta kohtaa 7.4). Ensimmäinen maksu veloitetaan yleensä tilauspäivänä, tai jos olet saanut ilmaisen käyttöjakson, ilmaista käyttöjaksoa seuraavana päivänä.
7.3 Jos olet oikeutettu saamaan Kampanjatarjouksen, jolla saat oikeuden käyttää Eurosport-pakettia ilmaiseksi tietyn jakson ajan ja joka muuttuu sen jälkeen maksulliseksi tilaukseksi, ensimmäinen maksu veloitetaan välittömästi tarjousjakson jälkeen.
7.4 Jos olet oikeutettu alennuksen sisältävään Kampanjatarjoukseen, alennus vähennetään laskultasi ja maksuistasi kampanjajakson ajan. Kampanjajakson jälkeen tilauksesta veloitetaan vakiohinta.
7.5 Jos haluat tarkastella laskutustietojasi, poistaa automaattisen uusimisen käytöstä tai päivittää tai muuttaa maksutapaa, siirry Tili-osioon (paitsi jos maksat kolmannen osapuolen tai toisen palvelun, esimerkiksi Applen, Googlen tai jonkin kumppanimme, kautta. Katso siinä tapauksessa jäljempänä oleva kohta 12 [Kolmannen osapuolen järjestelmät ja palvelut]).
7.6 Jos veloitus ei onnistu, koska maksutapa on vanhentunut, sinulla ei ole riittävästi varoja tai muusta syystä etkä muuta maksutapaa tai peruuta Eurosport-pakettiasi, voimme jäädyttää Eurosport-pakettisi ja/tai -tilisi ilmoitettuamme siitä ensin sinulle, kunnes saamme (tai asianomainen kolmas osapuoli saa) kelvollisen maksutavan. Sinulle ilmoitetaan tällöin veloituksen epäonnistumisesta ja annetaan mahdollisuus päivittää maksutapasi. Kun päivität maksutavan Tili-osiossa, valtuutat meidät veloittamaan Eurosport-pakettiisi liittyvät maksut päivitetyltä maksutavalta ja olet vastuussa kaikista saamatta jäävistä summista. Tämä voi johtaa maksupäivien tai tilausjakson muuttumiseen.
7.7 Pidätämme oikeuden muuttaa veloituspäivämäärää ilmoitettuamme ensin asiasta, jos maksutapaa ei ole hyväksytty asianmukaisesti tai jos tietty kuukausi ei sisällä tilauspäivämäärääsi. Esimerkiksi jos veloitus tehdään yleensä kunkin kuukauden 30. päivänä, niin helmikuussa veloitamme maksun 28. päivänä.
7.8 Käytämme luottokorttitapahtumien tai muiden maksutapojen käsittelyyn muita yrityksiä (mukaan lukien DEL:n kanssa samaan konserniin kuuluvia yrityksiä), edustajia ja alihankkijoita.
7.9 Jos tilaat Eurosport-paketin, joka alkaa ilmaisella käyttöjaksolla, tai jos käytät Kampanjatarjousta, joka sallii Eurosport-paketin käytön maksutta, mutta edellyttää maksutietojen antamista, sinulta voidaan veloittaa ilmaisen jakson tai Kampanjatarjouksen alkaessa tilapäisesti nimellinen maksu.
8. Hintamuutokset
8.1 Voimme ajoittain muuttaa Eurosport-pakettisi hintaa. Hintamuutokset koskevat sinua aikaisintaan 30 päivän kuluttua ilmoituksesta ja senhetkisen Eurosport-pakettisi uusimispäivämäärän jälkeen. Ilmoitamme sinulle päivämäärän, jona hintamuutos tulee voimaan. Jos olet ostanut Eurosport-paketin jonkun kolmannen osapuolen kumppanimme kautta (mukaan lukien Apple tai Google), hintamuutoksiin sovelletaan kyseisen kolmannen osapuolen ehtoja.
8.2 Jos ilmoitamme sinulle hintamuutoksesta etkä halua jatkaa Eurosport-pakettisi tilausta uudella tilaushinnalla, voit peruuttaa Eurosport-pakettisi ennen seuraavan tilausjakson alkua noudattamalla Account-osiossa olevia peruuttamista koskevia ohjeita (kohdassa 11 kuvatulla tavalla). Jatkamalla Eurosport-pakettisi käyttöä ja/tai maksamalla uudesta tilausjaksosta uuden tilaushinnan sinun katsotaan antaneen suostumuksesi hintamuutokseen.
9. Sisällön muutokset
9.1 Kuten mainitsimme aiemmin kuvaillessamme Palvelua, Palvelun Sisältö muuttuu jatkuvasti – Tämä tarkoittaa sitä, että jännittävää urheilua, tapahtumia, artikkeleja, ohjelmia, kanavia jne. voi tulla saataville, kun taas muuta urheilua, tapahtumia, artikkeleja, ohjelmia, kanavia jne. poistuu saatavilta.
9.2 Sisällön saatavuus saattaa muuttua useista eri syistä, esim. kun kolmannen osapuolen oikeuksien haltijat peruuttavat tai rajoittavat oikeuksiamme käyttää Palvelun kyseistä sisältöä, tai oikeudellisista tai sääntelyyn liittyvistä syistä.
9.3 Tarjoamme Palvelun jatkuvaluonteisena emmekä voi ennakoida tulevaisuudessa tapahtuvia muutoksia. Tästä johtuen voimme tehdä myös muita kuin näissä käyttöehdoissa mainittuja muutoksia Sisältöön.
9.4 Pyrimme olemaan muuttamatta Sisältöä olennaisesti haitallisella tavalla (kuten on kuvailtu jäljempänä lausekkeessa 10.2 (b), mutta jos teemme niin, ilmoitamme sinulle asiasta jäljempänä olevan lausekkeen 10.2 (b) mukaisesti.
9.5 Huomaa, että emme voi välttämättä ilmoittaa etukäteen kaikista Sisällön muutoksista. Sisällön saatavuudesta saa tietoa Verkkosivustolta ja Sovelluksista.
10. Muutokset palvelussa
10.1 Ilmainen käyttöoikeus:
(a) Voimme muuttaa Palvelun ilmaisia osia tai lakkauttaa niitä milloin tahansa ilmoittamatta asiasta sinulle.
(b) Tämä koskee kaikkia Palvelun osia, joita on mahdollista käyttää rekisteröitymättömänä vieraana ja Eurosport-tilin haltijana ostamatta Eurosport-pakettia. Tällaisia muutoksia voidaan tehdä (esimerkiksi) silloin, kun meidän on poistettava tiettyjä toimintoja tai ominaisuuksia ja/tai keskeyttävä tiettyjen laitteiden tai alustojen pääsy palvelun ilmaisiin osiin. Voimme myös aika ajoin kehittää, päivittää tai parantaa Palvelun ilmaisia ominaisuuksia.
10.2 Maksullinen palvelu:
(a) Voimme joutua aika ajoin tekemään muutoksia myös niihin Palvelun osiin, joita voi käyttää vain tilaamalla Eurosport-paketin (”Maksullinen Palvelu”). Maksulliseen Palveluun tehdään muutoksia vain perustellusta syystä, kuten:
(i) tehdessämme muutoksia Palvelun suunnitteluun tai ulkoasuun.
(ii) parantaaksemme ja laajentaaksemme ominaisuuksia ja toimintoja, jotka ovat saatavilla osana Maksullista Palvelua.
(iii) noudattaaksemme sovellettavaan lainsäädäntöön tehtyjä muutoksia tai puuttuaksemme mahdolliseen turvallisuusriskiin.
(b) Jos meidän on muutettava:
(i) Maksullista Palvelua tavalla, josta aiheutuu sinulle haittaa, tai
(ii) Sisältöä tavalla, josta on olennaista haittaa, esimerkiksi poistamalla korkean profiilin kanavia tai laajoja sisältökategorioita,
milloin tahansa Eurosport-pakettisi voimassaolon aikana, ilmoitamme sinulle asiasta vähintään 30 päivää etukäteen ja annamme sinulle mahdollisuuden peruuttaa tilauksesi. Kun olemme ilmoittaneet sinulle muutoksista, etkä peruuta Eurosport-pakettiasi ennen kuin muutokset toteutetaan, oletamme, että hyväksyt muutokset.
(A) Pyrimme varmistamaan, että muutokset, joista aiheutuu sinulle haittaa, eivät tule voimaan sillä hetkellä voimassa olevan tilausjakson aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmoitamme sinulle asiasta etukäteen ja sinulla on tilaisuus peruuttaa Eurosport-pakettisi ennen kuin muutokset tulevat voimaan (kun seuraava tilausjakso alkaa) noudattamalla kohdassa 11 (Peruutus) annettuja ohjeita.
(B) Mikäli muutos tulee voimaan voimassaolevan tilausjakson aikana, Eurosport-paketti voidaan peruuttaa ennen muutoksen voimaantuloa. Näissä olosuhteissa hyvitämme sinulle hinnan, jonka olet maksanut Maksullisesta Palvelusta mutta jota et ole vielä vastaanottanut.
10.3 Kohtaa 10 ei sovelleta Palvelun osiin tehtäviin merkityksettömiin muutoksiin, jotka eivät estä Palvelun käyttöä, mukaan lukien (rajoituksetta) puhtaat suunnittelumuutokset tai kohdan 9 soveltamisalaan kuuluvat Sisällön muutokset.
11. Peruutus
11.1 Eurosport-paketin voi peruuttaa milloin tahansa ennen voimassaolevan tilausjakson (tai ilmaisen käyttöjakson) päättymistä, ja ellei oman alueesi Tiedot Eurosport-paketista -asiakirjassa toisin mainita (kuten kohdassa 11.2 on kuvailtu), peruutus tulee voimaan voimassaolevan tilausjakson (tai ilmaisen käyttöjakson) päättyessä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tilausjaksoa (tai ilmaista käyttöjaksoa) on vielä jäljellä, voit jatkaa Eurosport-paketin käyttöä voimassaolevan tilausjakson (tai ilmaisen käyttöjakson) loppuun asti, ellemme toisin ilmoita.
11.2 Joillakin alueilla tietyntyyppisillä Eurosport-paketeilla on vähimmäisajanjakso, joka vanhenee ennen voimassaolevan tilausjakson päättymistä. Kyseessä voi olla ensimmäinen tilausjakso tai mikä tahansa tilauksen uusintajakso. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa Eurosport-pakettisi siten, että peruutus tulee voimaan vähimmäisajanjakson päätyttyä tai välittömästi (jos vähimmäisajanjakso on päättynyt). Lisätietoa Eurosport-paketin vähimmäisajanjaksosta ja peruutusta koskevista oikeuksista löytyy oman alueesi Tiedot Eurosport-paketista-osiosta.
11.3 Eurosport-pakettia voi hallita tai sen voi peruuttaa Eurosport-tilisi Tili-alueella.
11.4 Mikäli olet tehnyt Eurosport-paketin tilauksen kolmannen osapuolen kautta (esimerkiksi sovelluskaupassa tai jonkun yhteistyökumppanimme kautta) ja haluat peruuttaa tilauksesi, se on tehtävä kyseisen kolmannen osapuolen kautta. Saatat esimerkiksi joutua poistamaan Eurosportin automaattisen uusimisen käytöstä laitteesi asetuksista tai sovelluskaupan tililtä.
11.5 Kun ostat Eurosport-paketin meiltä, hyväksyt, että: (a) tarjoamme sinulle pääsyn Eurosport-pakettiin (ja kyseisen Eurosport-paketin kautta saatavilla olevaan Sisältöön) välittömästi ja (b) saadessamme suostumuksesi rekisteröitymisen yhteydessä luovut mahdollisesta lakisääteisestä oikeudestasi: (i) muuttaa mieltäsi Eurosport-paketistasi ja (ii) saada palautuksen mahdollisesti sovellettavan harkinta-ajan kuluessa.
11.6 Jos asut Norjassa, lisätietoa oikeudestasi muuttaa mieltäsi sovellettavan harkinta-ajan aikana löytyy Tiedot Eurosport-paketista -sivulta.
12. Kolmannen osapuolen järjestelmät ja palvelut
12.1 Jos käytät Palvelua tai ostat Eurosport-paketin kolmannen osapuolen kautta (esimerkiksi sovelluskaupasta tai osana kolmannen osapuolen kumppanimme tarjoamaa palvelupakettia), tai hankit muun kolmannen osapuolen tai DEL:n myymän tuotteen tai palvelun:
(a) sinua koskevat kyseisen kolmannen osapuolen ehdot tai kyseisen tuotteen tai palvelun ehdot (mukaan lukien sovellettavat käyttöä koskevat säännöt).
(b) maksut Eurosport-paketista suoritetaan kyseiselle kolmannelle osapuolelle tai kyseiselle tuotteelle tai palvelulle.
(c) tärkeää tietoa:
(i) myyntiehdoista,
(ii) maksuista,
(iii) veroista,
(iv) maksutavoista,
(v) oikeuksistasi peruuttaa liiketapahtuma sekä siitä, milloin kyseistä oikeutta voi (tarvittaessa) käyttää, ja
(vi) liiketapahtuman suorittamiseen liittyvistä teknisistä vaiheista
saa kolmannen osapuolen ehdoista tai kyseisen tuotteen tai palvelun ehdoista, ja
(d) sinun on noudatettava sekä kyseisiä kolmannen osapuolen ehtoja että näitä käyttöehtoja. Mikäli näiden käyttöehtojen ja kolmannen osapuolen ehtojen välillä ilmenee ristiriitaisuuksia, sovelletaan kolmannen osapuolen ehtoja.
12.2 Jos maksat Eurosport-paketista kolmannen osapuolen kautta (esimerkiksi sovelluskaupan tai jonkun kumppanimme kautta) tai tämän kolmannen osapuolen tai DEL:n muun tuotteen tai palvelun kautta ja haluat muuttaa maksutapaa, sinun on tehtävä se kyseisen kolmannen osapuolen tai muun tuotteen tai palvelun kautta. Jos laskutuksessa tai maksuissa ilmenee näissä olosuhteissa ongelmia, ota Eurosort-pakettiin liittyvien hyvitysten tai palautusten tiimoilta suoraan yhteyttä kyseiseen kolmanteen osapuoleen.
13. Laiterajoitukset, tuetut laitteet ja päivitykset
13.1 Eurosport-pakettia voi käyttää Sisällön katseluun vain tietyllä määrällä laitteilla samanaikaisesti. Tietoa näistä laiterajoituksista löytyy tukipalvelustamme.
13.2 Palvelun, Eurosport-pakettien ja Sisällön saatavuus ja toimivuus riippuvat internet-yhteyden laadusta ja laitteen ominaisuuksista. Kuten Eurosport-paketin valintasivulla ja tukipalvelussamme on kuvailtu, jotkut Palvelun ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä kaikilla laitteilla ja kaikilla käyttöjärjestelmillä. Katso tuettujen laitteiden täydellinen luettelo ja käyttöjärjestelmävaatimukset tukipalvelustamme.
13.3 Jotta saisit parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja jotta Palvelu toimisi oikein, suosittelemme, että hyväksyt kaikki Palvelun päivitykset heti, kun ne ovat saatavilla. Tämä saattaa edellyttää myös laitteesi käyttöjärjestelmän päivittämistä. Kun uusia käyttöjärjestelmiä ja laitteita julkaistaan, saatamme ajan myötä lopettaa vanhempien versioiden tukemisen. Tarkasta säännöllisesti kulloinkin tuettujen laitteiden täydellinen luettelo ja käyttöjärjestelmävaatimukset tukipalvelustamme.
13.4 Palvelun päivitysten, muutosten tai uusimpien versioiden käyttämiseen sovelletaan näitä käyttöehtoja ja muita lisäehtoja, jotka hyväksyt, kun asennat tällaisen päivityksen, muutoksen tai korvaavan version.
14. Tiedonsiirto
Olet vastuussa kaikista tiedonsiirtomaksuista, mobiilidatamaksuista tai muista maksuista, joita Palvelun ja Eurosport-paketin käytöstä aiheutuu. Muista, että audiovisuaalisen sisällön kuten videoiden ja pelien suoratoisto ja lataaminen voivat kuluttaa paljon dataa.
15. Omistusoikeus
15.1 Me joko omistamme Palvelun Sisällön tai meillä on siihen lisenssioikeus, ja siihen sovelletaan tekijänoikeuksiamme, tavaramerkkioikeuksiamme ja muita immateriaalioikeuksia. Sinulla ei siten ole immateriaalioikeuksia Palveluun tai mihinkään Palvelun osaan lukuun ottamatta näiden käyttöehtojen mukaista käyttöoikeutta.
15.2 Mitään Palveluun tai Sisältöön sisältyviä tekijänoikeusilmoituksia tai muita tekijänoikeusmerkintöjä ei saa poistaa, muuttaa tai muokata millään tavoin.
15.3 Kopiointi, tarkastelu, siirto, julkinen esittäminen tai viestintä tai Palvelun minkä tahansa osan (mukaan lukien Sisällön) muu kuin näiden käyttöehtojen nimenomaisesti valtuuttama käyttö loukkaa meidän (tai omistajan) immateriaalioikeuksia ja rikkoo näitä käyttöehtoja.
15.4 Mikäli tällaisia rikkomuksia esiintyy, me tai joku tytäryhtiöistämme voi irtisanoa sopimuksen välittömästi, evätä oikeutesi Palveluun ja sulkea mahdolliset Eurosport-tilisi sekä jatkaa mahdollisten oikeuksiemme ja saatavilla olevien oikeuskeinojen toteuttamista.
16. Sisältösi
16.1 Jos sinulla on Eurosport-tili, sinulla voi olla mahdollisuus vuorovaikutukseen Palvelun Sisällön kanssa, mukaan lukien Sisällöstä tykkääminen ja sen jakaminen.
16.2 Hyväksyt, että:
(a) et jaa, lisää tai lataa Sisältöä, joka on halventavaa, loukkaavaa, lainvastaista, muuten sopimatonta, loukkaa jonkun muun oikeuksia tai rikkoo näitä käyttöehtoja, ja
(b) Sisältö, jota lähetät Palveluun, ei sisällä mitään kolmannen osapuolen tekijänoikeuksien alaista materiaalia eikä materiaalia, johon sovelletaan kolmannen osapuolen omistusoikeuksia (mukaan lukien oikeus yksityisyyteen tai oikeus julkisuuteen), ellei sinulla ole virallista lisenssiä tai laillisen omistajan lupaa tai muuta laillista oikeutta jakaa kyseistä materiaalia.
16.3 Pidätämme oikeuden (mutta meillä ei ole velvollisuutta) päättää, täyttääkö Sisältösi näissä käyttöehdoissa esitetyt vaatimukset, ja voimme poistaa, muokata tai poistaa sisältöä, lopettaa tai keskeyttää mahdollisuutesi ladata Sisältöä ja/tai irtisanoa tai keskeyttää Eurosport-tilisi ilman ennakkoilmoitusta heti, kun saamme tiedon näiden käyttöehtojen rikkomisesta.
17. Palvelun käyttö
17.1 Vahvistat, että:
(a) noudatat aina näitä käyttöehtoja
(b) et käytä Palvelua mihinkään lain vastaiseen tarkoitukseen tai tavalla, joka loukkaa kenenkään muun oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia.
17.2 Sinulla on oikeus käyttää ja katsella Palvelua vain henkilökohtaisissa ja ei-kaupallisissa tarkoituksissa. Käyttäessäsi Palvelua myönnämme sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen, ei-siirrettävän lisenssin Sisällön tarkasteluun sekä Sisällön suoratoistoon, lataamiseen, väliaikaiseen tallentamiseen ja katseluun. Sisältö, johon sinulla on Palvelussa pääsy, vaihtelee sen mukaan, onko sinulla Eurosport-tili ja minkätyyppinen Eurosport-paketti sinulla on. Näiden käyttöoikeuksien nojalla myönnettyä rajoitettua lisenssiä lukuun ottamatta mitään Palveluun liittyvää oikeutta tai omistusoikeutta ei siirretä sinulle.
17.3 Et saa, etkä saa antaa kolmansien osapuolten:
(a) välittää, lähettää, näyttää, esittää, julkaista, lisensoida, tarjota myytäväksi tai tehdä ja/tai levittää kopioita mistään osasta Palvelua minkään kolmannen osapuolen hyväksi tai asettaa Palvelua esitteille millään julkisella paikalla.
(b) kehystää mitään Sisällöstä tai Palvelusta tai lisätä mitään Palvelun osaa toiselle verkkosivustolle, sovellukseen, verkkopalveluun tai audiovisuaaliseen palveluun riippumatta siitä, omistammeko sen me tai kumppanimme.
(c) käyttää tai katsella mitään Palvelun osaa ja/tai ostaa Eurosport-pakettia käyttämällä virtuaalista verkon välityspalvelinta.
(d) kirjautua Eurosport-tilillesi tai käyttää Eurosport-pakettia käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi ilman lupaa.
(e) pyrkiä muuttamaan, muokkaamaan, takaisinmallintamaan, purkamaan, analysoimaan, siirtämään, vaihtamaan tai kääntämään Palvelua, ellei sinulla ole siihen laillista oikeutta.
(f) poistaa, kytkeä pois päältä, heikentää tai estää mitään Palvelun tai Sisällön sisällönsuojauksia.
(g) kerätä tai poimia kenenkään Palvelun käyttäjän henkilötietoja (mukaan lukien tilin nimeä) tai käyttää robottia, bottia, kaavinta, sivuston haku-/noutosovellusta, välityspalvelinta tai muuta manuaalista tai automaattista laitetta, menetelmää, järjestelmää tai prosessia Palvelun, Eurosport-paketin tai Sisällön käyttöön, noutoon, indeksointiin, ”tiedonlouhintaan” tai niiden navigointirakenteen tai esitystavan minkäänlaiseen jäljentämiseen tai kiertämiseen.
17.4 Sitoudut olemaan rekisteröitymättä useille ilmaisille käyttöjaksoille tai samantyyppisille Kampanjatarjouksille. Tällainen toiminta rikkoo näitä käyttöehtoja ja saattaa johtaa Eurosport-tilisi ja/tai Eurosport-pakettisi peruuttamiseen.
18. Palvelun käyttö asuinmaasi ulkopuolella
18.1 Mikäli asut EU:ssa, voit käyttää Eurosport-pakettisi kautta tavallisesti saatavilla olevaa Sisältöä ilman lisämaksua vieraillessasi toisessa EU-maassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää samaa palvelua ulkomailla kotimaan tapaan; voit käyttää samaa Sisältöä samalla kielellä, jota käytit Eurosport-pakettisi kautta ollessasi kotona. Tämä pääsy on saatavilla ainoastaan, mikäli oleskelet väliaikaisesti toisessa EU-maassa ja pystymme tarkistamaan, että asuinmaasi on EU:ssa.
18.2 Katso tukipalvelustamme lisätietoja pääsystä Palveluun kotimaasi ulkopuolella.
19. Palvelun käyttöoikeuden päättäminen
19.1 Voimme päättää kanssasi tekemämme sopimuksen (ja siten oikeutesi käyttää Palvelua) milloin tahansa. Jos päätämme kanssasi tekemämme sopimuksen sen jälkeen, kun olet ostanut Eurosport-paketin, ilmoitamme sinulle asiasta niin paljon etukäteen kuin on käytännössä mahdollista ja varmistamme: (i) että voit joko käyttää Eurosport-pakettiisi liittyvän palvelun maksullisia osia tilausjaksosi loppuun asti, tai (ii) että saat hyvityksen sopimuksemme päättymispäivämäärän jälkeiseltä tilausjaksosi jäljellä olevalta osuudelta. Myös sinä voit peruuttaa kanssamme tekemäsi Eurosport-pakettia koskevan sopimuksen milloin tahansa kohdan 11 mukaisesti.
19.2 Voimme joka tapauksessa päättää tai keskeyttää oikeutesi käyttää Palvelua tai Eurosport-pakettia välittömästi kokonaan tai osittain, mikäli olet rikkonut näitä käyttöehtoja vakavasti tai mikäli käytät jotakin palvelun osaa vilpillisesti, laittomasti tai muuten kuin sen suunnitellun tarkoituksen mukaisella tavalla. Ilmoitamme sinulle, jos päätämme päättää tai keskeyttää oikeutesi käyttää palvelua. Mikäli voit korjata käytöksesi, annamme sinulle kohtuuden rajoissa tilaisuuden siihen.
19.3 Mikäli peruutamme oikeutesi käyttää Palvelua, Eurosport-tiliäsi tai Eurosport-pakettiasi, sinun täytyy keskeyttää kaikki näissä käyttöehdoissa oikeutettu toiminta, mukaan lukien Palvelun käyttö.
20. Vastuumme sinua kohtaan
20.1 Sinulla on alueesi lainsäädännön nojalla tiettyjä laillisia oikeuksia. Millään näiden käyttöehtojen kohdalla ei pyritä vaikuttamaan näihin laillisiin oikeuksiin, emmekä sulje pois vastuutamme, jos se ei ole alueesi lainsäädännön mukaan sallittua. Saadaksesi lisätietoja laillisista oikeuksistasi ota yhteyttä paikalliseen kuluttajajärjestöösi.
20.2 Hyväksymme omasta tai työntekijöidemme ja edustajiemme laiminlyönnistä johtuvan vastuun kuolemasta tai henkilövahingosta. Olemme myös vastuussa meidän tai työntekijöidemme tai edustajiemme harjoittamasta vilpillisestä harhaanjohtamisesta, tahallisista tai tarkoituksellisista väärinkäytöksistä tai vakavista laiminlyönneistä.
20.3 Mikäli rikomme näitä käyttöehtoja, olemme vastuussa ainoastaan ennakoitavissa olevista menetyksistä. Menetykset ovat ennakoitavissa silloin, kun ne ovat ilmeisiä, tai silloin, kun sekä sinä että DEL tiesivät sillä hetkellä, kun hyväksyt nämä käyttöehdot, että menetykset ovat mahdollisia.
20.4 Emme ole vastuussa:
(a) Palvelun tai Sisällön käytöstä, jota emme ole valtuuttaneet näissä käyttöehdoissa;
(b) Palvelun tai Sisällön toimintahäiriöistä tai keskeytyksistä, jotka johtuvat vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevista ennalta arvaamattomista olosuhteista, jotka estävät meitä täyttämästä velvollisuuksiamme sinua kohtaan ja joita voidaan paikallisen lain mukaan (soveltuvin osin) pitää ”ylivoimaisena esteenä”. Ne voivat johtua esimerkiksi salamoinnista, tulvista, vaikeista sääoloista, tulipalosta, räjähdyksestä, terroristitoiminnasta, epidemioista, mellakoista, sodasta, mistä tahansa hallituksen tai muun viranomaisen toiminnasta, lakoista tai muista työtaisteluista, jos nämä tapahtumat ovat ennalta arvaamattomia ja vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella;
(c) toimintojen puuttumisesta tai jonkin Palvelun tai Sisällön osan tarjoamatta jättämisestä tai sisällön tai tietojen menetyksestä, joka johtuu:
(i) välineistäsi, laitteistasi, käyttöjärjestelmästäsi tai internet-yhteydestäsi (mukaan lukien haittaohjelmat, virukset tai virheet, jotka ovat peräisin kolmansilta osapuolilta tai omilta laitteiltasi).
(ii) siitä, ettet ole ladannut päivitystä tai viimeisintä Palvelusta julkaistua versiota, tai et täytä yhteensopivuusvaatimuksia.
(iii) välineiden, laitteiden, käyttöjärjestelmien tai internet-yhteyden vaihtamisen vaikutuksista.
(d) Palvelun tai Sisällön osien yhteensopimattomuudesta muiden ohjelmistojen tai laitteistojen (mukaan lukien omien laitteidesi) kanssa, kuten tukipalvelussamme on selitetty.
(e) kolmansien osapuolten, kuten esimerkiksi laitteiden valmistajien tai käyttöjärjestelmien tarjoajien toimista, joita emme voi kohtuudella valvoa.
20.5 Lukuun ottamatta vastuualueita, jotka johtuvat kohdissa 20.1 ja 20.2 (joka on rajoitukseton) kuvatuista olosuhteista, paikallisen lainsäädännön sallimissa rajoissa kokonaisvastuumme palvelun käytöstä johtuvista vahingoista rajoittuu kokonaissummaan, jonka olet maksanut Eurosport-paketistasi.
20.6 Emme voi vakuuttaa, että Palvelussa tai Sisällössä ei ole lainkaan vikoja tai virheitä tai että voit käyttää niitä häiriöttä (mahdollisia ovat esimerkiksi huoltoa tai päivityksiä varten tapahtuvat katkokset tai virtakatkokset tai palvelimen katkokset tai muut syyt, jotka eivät ole hallinnassamme). Yritämme kuitenkin ratkaista tekniset ongelmat, kun meille kerrotaan niistä.
21. Mainonta ja kolmansien osapuolten verkkosivustot
21.1 Palvelu ja Sisältö voivat sisältää mainoksia. Lainsäädännössä säädetyssä laajuudessa emme ole vastuussa siitä, että olet luottanut Palvelun ja Sisällön sisältämän mainonnan täydellisyyteen, täsmällisyyteen tai olemassaoloon, mikäli kyseinen mainonta ei ole valvontamme alaista.
21.2 Palvelu voi sisältää hyperlinkkejä muille verkkosivustoille, joita emme omista emmekä hallitse.
(a) Emme hallitse emmekä ota vastuuta kolmansien osapuolten verkkosivustojen saatavuudesta, sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai toimintatavoista.
(b) Olet tietoinen siitä ja hyväksyt sen, että me emme ole vastuussa menetyksistä tai vahingoista, joita sinulle voi aiheutua kyseisten ulkopuolisten osapuolten sivustojen tai resurssien saatavuudesta tai siitä, että olet luottanut kyseisten verkkosivustojen tai resurssien sisältämän tai niiden kautta saatavilla olevan mainonnan, tuotteiden tai muiden materiaalien täydellisyyteen, täsmällisyyteen tai olemassaoloon.
21.3 Kehotamme sinua olemaan tietoinen siitä, milloin lähdet Palvelusta, ja lukemaan jokaisen vierailemasi verkkosivuston ehdot ja tietosuojakäytännön.
22. Sisällöstä ilmoittaminen
Jos näet Palvelussa Sisältöä, josta haluat ilmoittaa meille tai jonka haluat saattaa tietoomme esimerkiksi siksi, että uskot sen loukkaavan toisen henkilön immateriaalioikeuksia, noudata tukipalvelussamme annettuja ohjeita.
23. Käyttöehtojen muutokset
23.1 Meillä on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa seuraavista syistä:
(a) parantaaksemme käyttöehtoja, tehdäksemme käyttöehdoistamme selkeämmät tai helpommat ymmärtää, tai jotta kaikkia asiakkaitamme koskisivat samat käyttöehdot;
(b) noudattaaksemme oikeudellisia tai sääntelyvaatimuksia, kuten meitä koskevaa pakottavaa lainsäädäntöä ja sopimustamme kanssasi, tai jos meitä koskee tuomioistuimen määräys tai tuomio.
(c) tarjotaksemme sinulle lisätietoa Palvelusta.
(d) kun teemme muutoksia Palveluun parantaaksemme sitä, mukaan lukien silloin, kun laajennamme Palvelua lisäämällä siihen lisäominaisuuksia, toimintoja tai sisältöä.
(e) kun päivitämme Eurosport-pakettisi tai minkä tahansa muiden Eurosport-pakettien tai Palvelun kautta tarjoamiemme tuotteiden yksityiskohtia tai rakennetta.
(f) kun aiomme muuttaa Palvelumme rakenteen järjestelytapaa tai järjestellä uudelleen tavan, jolla hoidamme liiketoimintaamme tai sen rakenteen.
(g) turvallisuussyistä, mukaan lukien ylimääräisten turvatarkastusten tai ohjelmistojen käyttöönotto suojellaksemme sisältöämme tai palveluamme.
Lisäksi palvelumme tarjotaan jatkuvaluonteisena emmekä voi ennakoida tulevaisuudessa tapahtuvia muutoksia. Tästä johtuen näihin käyttöehtoihin voidaan tehdä muutoksia tai lisäyksiä myös muista kuin edellä mainituista syistä.
23.2 Ilmoitamme sinulle, jos muutamme näitä käyttöehtoja. Pyrimme ilmoittamaan sinulle muutoksista ennen kuin ne tehdään, paitsi jos muutokset täytyy toteuttaa nopeasti turvallisuuteen liittyvistä, oikeudellisista tai sääntelyllisistä syistä, joiden yhteydessä ilmoitamme sinulle muutoksista mahdollisimman pian.
23.3 Jos jostakin näihin käyttöehtoihin tehdyistä muutoksista aiheutuu sinulle haittaa, ilmoitamme sinulle muutoksista vähintään 30 päivää etukäteen, ja voit peruuttaa Eurosport-pakettisi ennen kuin muutokset tulevat voimaan. Kun olemme ilmoittaneet sinulle muutoksista, etkä peruuta Eurosport-pakettiasi ennen kuin muutokset toteutetaan, oletamme, että hyväksyt muutokset.
(a) Pyrimme varmistamaan, että muutokset, joista aiheutuu sinulle haittaa, eivät tule voimaan sillä hetkellä voimassa olevan tilausjakson aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että ilmoitamme sinulle asiasta etukäteen ja sinulla on tilaisuus peruuttaa Eurosport-pakettisi ennen kuin muutokset tulevat voimaan (kun seuraava tilausjakso alkaa) noudattamalla kohdassa 11 (Peruutus) annettuja ohjeita.
(b) Mikäli epäedullinen muutos tulee voimaan voimassaolevan tilausjakson aikana, Eurosport-paketti voidaan peruuttaa ennen muutoksen voimaantuloa. Näissä olosuhteissa hyvitämme sinulle hinnan, jonka olet maksanut maksullisesta palvelusta mutta jota et ole vielä vastaanottanut.
23.4 Käyttöehtojen viimeisin versio on aina saatavilla Verkkosivustolla ja Sovelluksissa niiden voimaantulopäivästä alkaen.
24. Palveluviestit
24.1 Jos olet rekisteröinyt Eurosport-tilin, lähetämme sinulle tietoa Palvelun käytöstäsi, Eurosport-tilistäsi ja/tai mahdollisesti ostamastasi Eurosport-paketista (esim. salasanan muutoksista, maksuvaltuutuksista, laskuista tai maksutavoista, vahvistusviesteistä, sisällön ja ominaisuuksien päivityksistä sekä muita palveluun tai tapahtumiin liittyviä viestejä) Palvelun sisäisillä viesteillä tai teksti- tai sähköpostiviesteillä rekisteröitymisen yhteydessä antamiisi yhteystietoihin.
24.2 Jos olet rekisteröitynyt kolmannen osapuolen kautta, esimerkiksi jonkun kumppanimme kautta tai käyttämällä tilitietojasi jollakin alustalla, voimme hankkia sähköpostiosoitteesi kyseiseltä kolmannelta osapuolelta tai alustalta, jotta voimme pitää sinut ajan tasalla Palveluun liittyvien viestien avulla.
25. Oikeuksien siirtäminen
Meidän ja sinun välinen sopimus on henkilökohtainen eikä kolmansilla osapuolilla ole oikeutta hyötyä siitä. Suostut siihen, että voimme siirtää näihin käyttöehtoihin liittyvät oikeutemme ja velvollisuutemme mille tahansa yritykselle tai henkilölle sillä ehdolla, ettei siirto vaikuta Eurosport-pakettiisi haitallisesti. Ellei näihin käyttöehtoihin liittyviä oikeuksiamme siirretä kolmannelle osapuolelle sulautumisen, yritysoston tai muun liiketoimintojen siirron yhteydessä, sinulla on oikeus peruuttaa Eurosport-pakettisi ennen siirtoa. Et voi siirtää näihin käyttöehtoihin liittyviä oikeuksiasi tai velvoitteitasi kenellekään toiselle henkilölle.
26. Erotettavuus
Jos tuomioistuin tai oikeudellinen viranomainen katsoo jonkin näiden käyttöehtojen lausekkeen tai kohdan olevan lainvastainen, pätemätön tai täytäntöönpanokelvoton, kyseistä lauseketta tai kohtaa pidetään poistettuna. Sillä ei ole vaikutusta muiden näiden käyttöehtojen osien voimassaoloon tai täytäntöönpanokelpoisuuteen.
27. Luopuminen oikeuksista
Siltä osin kuin emme käytä tai päätämme olla käyttämättä saamisoikeuttamme sinua vastaan, emme luovu tästä oikeudesta, ellei sinulle kirjallisesti toisin ilmoiteta.
28. Sovellettava laki
28.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan ja tulkitaan seuraavassa taulukossa ilmoitetun alueen lainsäädännön mukaisesti. Nämä käyttöehdot eivät kuitenkaan rajoita kuluttajansuojaoikeuksia, joita sinulla voi olla kotimaasi pakottavan lainsäädännön nojalla.
AsuinalueSovellettava laki
SuomiSuomen laki
PuolaPuolan laki
EspanjaEspanjan laki
Muu maailmaEnglanti ja Wales
28.2 Jos asut Englannissa tai Walesissa, voit nostaa näistä käyttöehdoista johtuvan tai niihin liittyvän kanteen ainoastaan Englannin ja Walesin tuomioistuimissa. Jos et asu Englannissa tai Walesissa, voit nostaa kanteen asuinalueesi tuomioistuimessa.
29. Valitukset
29.1 Mikäli haluat tehdä valituksen, pyri kertomaan siitä ensin meille ottamalla meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla.
29.2 Huomaathan lisäksi, että ennen kuin Yhdistynyt kuningaskunta lähtee Euroopan Unionista (”Brexit”) ja riippuen Brexitiä edeltävästä siirtymäajasta, mikäli asut Euroopan unionin jäsenvaltiossa tai Norjassa, Islannissa tai Lichtensteinissa, riita-asiat voidaan lähettää ratkaistavaksi verkossa Euroopan komission verkkovälitteiselle riidanratkaisusivustolle (”ODR”), joka on saatavilla osoitteesta https://ec.europa.eu/consumers/odr. Jäljempänä esitettyä lukuun ottamatta emme käytä tällä hetkellä vaihtoehtoista riidanratkaisua, ODR-alusta mukaan lukien, kuluttajien valitusten ratkaisemiseen.
(a) Jos asut Suomessa, sinulla on oikeus saattaa riita-asia Kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi (Suomen kuluttajasuojalain mukaisesti). Kuluttajariitalautakunnan osoite on Hämeentie 3, PL 306, 00531 Helsinki ja sen verkkosivusto on www.kuluttajariita.fi.
(b) Jos asut Ruotsissa, Ruotsin kansallinen kuluttajariitalautakunta (”ARN”) voi ratkaista kaikki näistä käyttöehdoista johtuvat tai niihin liittyvät riidat, joita emme pysty ratkaisemaan keskenämme. ARN, Box 174, 101 23 Tukholma, Ruotsi (www.arn.se). ARN on julkinen viranomainen, joka ratkaisee kuluttajien ja elinkeinonharjoittajien välisiä riitoja. Kuluttajat voivat saattaa riita-asiat ARN:n ratkaistavaksi maksutta. Noudatamme ARN:n päätöstä.
30. Yhteydenotot
Meihin voi ottaa yhteyttä osoitteessa customerservice@eurosportplayer.com tai käyttämällä tukipalvelussamme, olevia yhteystietoja.
Päivitetty huhtikuussa 2020