YLEISET KÄYTTÖEHDOT
Päivitys: kesäkuu 2018
Tervetuloa Eurosportin sivuille ja yhtiön laatimiin sovelluksiin:
Legal
Tietosuojakäytäntö
06/02/2020 AT 13:56
EUROSPORT, yksinkertaistettu osakeyhtiö, osakepääoma 17 181 818,20 €
Pääkonttori: 3 rue Gaston et René Caudron - 92798 Issy-les-Moulineaux Cedex 9 RANSKA
Nanterren yhtiörekisteri, n° B 353 735 657
Julkaisupäällikkö: Jean-Briac PERRETTE
Puh. + 33 (0) 1 40 93 80 00
Jatkossa ”Eurosport” tai ”me”.
Me majoitamme suurelle yleisölle suunnattuja verkkoviestintäpalveluita, jotka ovat käytettävissä URL-osoitteessa www.eurosport.com.
Yhteistyökumppanimme tai heidän palveluntarjoajansa majoittavat muut palvelut heidän palveluissaan ilmoitetulla tavalla.
1. YLEISTEN KÄYTTÖEHTOJEN HYVÄKSYMINEN
Nämä Yleiset käyttöehdot (”YKE”») koskevat seuraavia seikkoja:
- Eurosportin luomien suurelle yleisölle verkkokäyttöön tarkoitettujen viestintäpalvelujen käyttö, eli sellaisten ilmaisten tai maksullisten sivustojen ja sovellusten käyttö, jotka on omistettu urheilua koskeville uutisille ja tiedoille, mukaan lukien kirjoitettuja artikkeleita, audio- ja videomateriaalia, multimediasisältöä, interaktiivista materiaalia, henkilökohtaisten tuotosten osastoja (kommentteja, blogeja, keskustelufoorumeita...) (”Palvelut ») ja nämä ehdot ovat voimassa
- riippumatta päätelaitteista, formaatista tai teknisistä laitteista, joilla käytät Eurosportin palveluita.
Näiden Yleisten käyttöehtojen päivityksen ajankohtana käytettävissä olevat Palvelut on listattu Liitteessä 1. Tämä lista on ohjeellinen ja se voi muuttua: Palveluita voidaan lisätä tai poistaa.
Palveluidemme käyttö tarkoittaa sitä, että hyväksyt Yleiset käyttöehtomme varauksetta. Palveluihin pääsy ja niiden käyttäminen tarkoittaa sitä, että hyväksyt nämä Yleiset käyttöehdot, ja niitä sovelletaan käyttöösi. Jos et hyväksy Yleisiä käyttöehtoja, sinulla ei ole lupaa käyttää näitä Palveluita.
Eurosport voi muuttaa näitä Yleisiä käyttöehtoja koska tahansa omasta päätöksestään, jotta ne soveltuvat paremmin uusien medioiden kehitykseen. Voit katsoa Yleisiä käyttöehtoja verkossa tähän tarkoitukseen varatussa osassa. Voit vapaasti olla käyttämättä Palveluita, jos nämä ehdot eivät sovi sinulle. Jos jatkat palveluiden käyttöä myös Yleisten käyttöehtojen muuttamisen jälkeen, hyväksyt muutetut Yleiset käyttöohjeet.
Joihinkin Palveluihin sovelletaan erityisohjeita, esimerkiksi maksulliset palvelut, pelit ja visailut... Näissä tapauksissa erityiset ehdot täydentävät Yleisiä käyttöehtoja, mutta eivät kumoa niitä.
Alaikäiset henkilöt: Palvelut on tarkoitettu suurelle yleisölle, ja suosittelemme, että vanhemmat ja holhoojat seuraavat, miten alaikäiset lapset käyttävät Palveluita. Alaikäisten henkilöiden on saatava vanhempiensa tai holhoojansa lupa Palveluiden käyttämiseksi ja erityisesti käyttäjätilin avaamiseksi. Huoltajan on annettava suostumuksensa tai lupansa alaikäisten henkilöiden henkilötietojen keräämiseen.
2. PALVELUIHIN REKISTERÖITYMINEN
Laitteet, joiden avulla Palveluihin pääsee (tietokoneet, puhelimet, taulutietokoneet, ohjelmat, televiestintälaitteet...), ovat täysin käyttäjän vastuulla, samoin kuin käytöstä aiheutuvat televiestintäkulut.
Jotta voisit päästä ja/tai käyttää tiettyjä Palveluita, sinun täytyy rekisteröityä antamalla urosportin lomakkeella pyytämät tiedot.
Takaat, että kaikki rekisteröitymisen tai vastaavan prosessin yhteydessä antamasi tiedot ovat täsmällisiä ja täydellisiä etkä yritä kirjautua tai ottaa yhteyttä jonkun muun nimissä.
Kun olet antanut tiedot asianmukaisesti ja Eurosport on vahvistanut rekisteröitymisesi, pääset suurimpaan osaan Palveluita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla, lukuun ottamatta Palveluita, jotka vaativat luonteensa vuoksi lisätietoja (esimerkiksi maksulliset tiedot, pelit ja visailut...).
Sinulla on pääsyoikeus Eurosport-yhteisöön (”Eurosport-yhteisö”), eli kaikkiin henkilöihin, joilla on Eurosportin valtuutus (käyttäjät, toimittajat, ohjaajat...) ja antaa oma panoksesi Palveluihin henkilökohtaisten tuotosten tiloissa.
Kehotamme sinua säilyttämään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, älä anna niitä muille, sillä luomasi profiili määrittää jokaisen käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet ja Eurosport ryhtyy toimiin käyttäjään vastaan, jos näitä Yleisiäkäyttöehtoja rikotaan. Olet yksin vastuussa salasanastasi. Sitoudut ilmoittamaan Eurosportille välittömästi, jos salasanasi siepataan tai hukkaat sen.
Eurosport-käyttäjätilin avaaminen on tarkoitettu täysi-ikäiselle käyttäjille.
Jos holhooja on antanut luvan tilin avaamiseen ja alaikäisen käyttäjän henkilötietojen keräämiseen, tilin käyttö tapahtuu vain aikuisen valvonnassa.
Eurosport varaa oikeuden katkaista koska tahansa ilman ennakkoilmoitusta tilin käytön tai pääsyoikeudet kaikilta käyttäjiltä, jotka eivät noudata näitä Yleisiä käyttöehtoja.
Kirjautuminen tai yhteydenotto Eurosport-palveluihin ulkopuolisen palvelun kautta.
Tarjoamme sinulle vaihtoehtoisen mahdollisuuden kirjautua ja/tai ottaa yhteyttä tiettyihin Palveluihin tai niiden tiettyihin toimintoihin (esimerkiksi kommenttipalstoille) käyttämällä ulkopuolisten palveluiden käyttäjätunnuksia (esimerkiksi Facebook, Twitter, Google). Näin ollen sinun tarvitsee vain napsauttaa esimerkiksi erityistä painiketta, kuten ”Facebook Connect”, jos sinulla on Facebook-tili ja näin esitäytät Eurosport-kirjautumiskaavakkeen tiedoilla, jotka olet jo aiemmin antanut sosiaaliseen Facebook-verkkoon.
Tässä tapauksessa Eurosportin tulee luoda tili, joka liittyy edellä mainittuihin ulkopuolisiin palveluihin (Facebook, Twitter tai Google), jotta voimme kerätä nämä tiedot ja pystyä (i) keräämään tietoja, kun liikut sosiaalisen verkkomme sivuilla (esimerkiksi Eurosportin Facebook), tai (ii) käyttää niiden tunnistuspalveluita.
Nämä Yleiset käyttöehdot ja ulkopuolisen tahon laatimat käyttöehdot koskevat myös tällaisen tilin avaamista. Eurosport ei ota vastuuta tällaisessa tapauksessa. Jos kaipaat lisätietoja henkilötietojesi suojaamisesta käydessäsi tällaisilla Internet-sivuilla, kehotamme katsomaan näiden Internet-sivujen omia tietosuojamenettelyitä.
3. PALVELUJEN SISÄLTÖ JA IMMATERIAALIOMISTUSOIKEUS
Jotta pääsy arvokkaisiin tietoihin, ideoihin ja sisältöihin ja niiden jakaminen voitaisiin taata parhaissa mahdollisissa olosuhteissa, meidän on suojattava sellaisten henkilöiden oikeuksia, jotka haluavat jakaa tuotoksiaan kanssamme.
3.1 Meidän sisältömme
Sisältö, jonka annamme käyttöön Palveluissamme, kuulu Eurosportilla ja/tai sen tytäryhtiöille ja/tai liikekumppaneille, joilla on oikeudet hallussaan. Nämä tiedot ovat immateriaalisen omistusoikeuden alaisia voimassa olevan lainsäädännön ja kansainvälisten sopimusten mukaan.
Palveluiden sisältöä tai sen osaa ei saa kopioida, myydä, muokata, levittää, jaella tai käyttää millään tavalla, tämä koskee myös logoja, merkkejä, valokuvia, videoita, artikkeleita, koodeja ja niihin liittyviä ohjelmia muuten, kuin Yleisten käyttöehtojen mukaisesti ilman antamaamme lupaa.
Saat käyttää Palveluita ja niiden sisältöä vain omaan käyttöösi muihin kuin kaupallisiin tarkoituksiin. Voit vain katsoa ja käyttää palveluita ja tulostaa sivuja tai osia omaan henkilökohtaiseen käyttöösi.
Hyväksymme kaikki palveluihin ohjaavat linkit. Varaamme kuitenkin oikeuden pyytää niiden poistamista tarvittaessa.
Et voi luoda puitteita, joissa on Palveluiden sisältöä tai muita Internet-sivustoja, sovelluksia, verkkopalveluita tai audiovisuaalisia palveluita, joissa on Palveluiden sisältöä kokonaisuudessaan tai osittain, riippumatta siitä, onko sisältö Eurosportin tai sen liikekumppanien omaisuutta.
Sinulla on lupa jakaa tiettyä sisältöä jakamistoimintojen kautta, joita tarjotaan Palveluiden kautta, yksityiseen käyttöön.
Kaikki muu käyttö vaatii Eurosportin etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Tätä varten me pyydämme sinua katsomaan yhteyslomaketta, jonka tarjoamme käyttöösi Palveluiden kautta.
3.2 Omat tuotoksesi
Tarjoamme mahdollisuuden reagoida julkaistuun materiaaliin ja olemaan vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa Palveluiden erityisissä tiloissa, jotka on varattu tähän tarkoitukseen.
Me kannustamme sinua rikastuttamaan Palveluiden sisältöä jakamalla reaktioitasi kaikentyyppiseen sisältöön: artikkeleihin, live-sisältöön, kolumneihin, blogeihin, kommentteja... Reaktiosi voivat olla mielipiteitä, tietojen täydennyksiä, ehdotuksia, kysymyksiä... Pyydämme sinua osallistumaan rakentavasti ja muita kunnioittaen.
Osallistuminen edellyttää Eurosport-tiliä, joka tarjoaa pääsyn Eurosport-yhteisöön yllä kuvatulla tavalla.
Eurosport-yhteisö koostuu käyttäjistä, joilla on Eurosport-tili, toimittajista ja ohjaajista, joilla on Eurosportin valtuutus osallistua Palveluihin. Toimittajien ja ohjaajien tuotokset on merkitty erikseen.
Me pyrimme tarjoamaan oikeellista sisältöä, mutta emme voi taata, että se on täsmällistä ja täydellistä. Tästä syystä käyttäjien kommentit ja täydennykset ovat tervetulleita.
Jotta mielipiteiden vaihto olisi vapaata ja miellyttävää, on noudatettava alla esitettyjä sääntöjä. Tiimimme poistaa kaikki tuotokset, jotka eivät täytä jotain näistä periaatteista, ilman erityistä perustelua.
Ole kohtelias ja osoita kunnioitusta
Kaikilla on sanavapaus, mutta muita käyttäjiä on kunnioitettava. Vältä ylilyöntejä, pilkkaamista tai hyökkäyksiä muita Eurosport-yhteisön jäseniä vastaan.
Kirjoita siten, että tekstiä voi lukea
Älä kirjoita isoilla kirjaimilla, se vastaa huutamista ja muut osallistujat pitävät sitä aggressiivisena.
Älä käytä viesteissäsi lyhenteitä, onomatopoeettisia ilmauksia, ylimääräisiä välimerkkejä tai ”tekstarikieltä”.
Vältä yli 1000 merkin pituisia viestejä. Ja lopuksi, huoliteltu kieli ja rakenne helpottavat lukemista.
Älä levitä henkilötietoja
Palvelumme on avoin media verkossa ja se on kaikkien käytössä. Näin ollen kehotamme, että et levitä omaa henkilöllisyyttäsi tai yhteystietojasi (sähköpostiosoite, puhelinnumero, postiosoite...).
Noudata lakeja ja voimassa olevia määräyksiä ja yksilön oikeuksia.
Kaikki tuotokset, jotka täyttävät alla mainitut tapaukset, ovat ehdottomasti kiellettyjä (lista ei ole tyhjentävä):
- Loukkaukset (herjaukset, karkea aggressiivinen tai loukkaava kieli, uhkaukset…).
- Pornografinen, pedofiilinen tai väkivaltainen sisältö.
- Sellaiset tuotokset, jotka voivat loukata yksityisyyttä tai henkilön mainetta ja kunniaa, sukupuolten välistä tasa-arvoa ja lasten ja nuorten suojelua.
- Sellaisen kolmannen osapuolen sisällön julkistaminen ilman lupaa, joka voi loukata yksilön oikeuksia tai immateriaalisia omistusoikeuksia.
- Rotuvihaan, väkivaltaan, diskriminointiin, rasismiin, ksenofobiaan, sukupuoliseen syrjintään, homofobiaan tai negationismiin yllyttäminen.
- Loukkaus tai panettelu.
- Tietojen piratointi tai siihen yllyttäminen.
- Huumeiden, alkoholin tai tupakan käyttämisen yllyttäminen.
- Muuten varaamme myös oikeuden poistaa:
- Tuotokset, jotka on tehty mainos- tai myyntitarkoituksessa.
- Kaikki asiattomat viestit.
- Testien kopioiminen ilman lähdeviitettä.
- Kaikki hypertekstilinkit, jotka voivat saattaa meidät vastuuseen.
Tuotoksesi julkistetaan täysin omalla vastuullasi.
Ottaen huomioon Internetin globaalin luonteen, kaikki käyttäjät sitoutuvat noudattamaan sääntöjä, joita sovelletaan alueella, jolla sisältö julkaistaan. Sitoudut noudattamaan Ranskassa julkaisun sisältöön sovellettavaa lainsäädäntöä ja tapauksesta riippuen mahdollisesti asuinmaassasi sovellettavaa lainsäädäntöä.
Väärinkäytöksistä ilmoittaminen
Me toimimme henkilökohtaisten tuotosten tilojen majoittajana, mutta meillä ei ole valvontavastuuta näissä tiloissa julkaistun sisällön osalta. Tuotoksesi julkaistaan heti, eikä Eurosport tarkasta niitä ennakolta. Kaikilla kirjautuneilla käyttäjillä on mahdollisuus ilmoittaa Eurosportille julkaistusta materiaalista, jota voi pitää asiattomana tai haitallisena, napsauttamalla painiketta ”Ilmoita”, joka näkyy kaikissa kommenteissa. Tässä tapauksessa tiimimme voivat poistaa julkaistun materiaalin, ja sen laatija voidaan sulkea pois 24 tunnista lähtien aina pysyvään poissulkemiseen asti.
Vasta luoduilla tileillä tai poissulkemisen jälkeen käyttöön palaavilla tileillä on aluksi rajoitetut käyttöoikeudet.
Jos olet sitä mieltä, että jokin tuotoksesi hylkääminen ei ollut perusteltua, voit ottaa yhteyttä tiimiimme sähköpostilla osoitteeseen hello@eurosport.com.
Jos tiimimme poistavat kommenttisi ja/tai sulkevat tilisi, on turha yrittää julkaista samaa sisältöä useaan kertaan tai yrittää luoda muita tilejä: kaikki ”floods”-yritykset (tarkoitamme sillä erittäin runsaslukuisten tarpeettomien ja alkuperäiseen aiheeseen liittymättömien viestien lähettämistä, joiden lähettäjä voi olla sama henkilö tai useita eri henkilöitä), ”trollaus” (viittaamme sillä tarkoituksellisesti poleemisiin viesteihin), ”dublettien” lähettäminen tai ”tilinkaappaus” johtaa järjestelmällisesti poissulkemiseen.
Eurosport-yhteisön ohjaaminen
Tiimimme koostuu toimittajista ja ohjaajista, joilla on Eurosportin toimivaltuudet, ja he osallistuvat toimintaan tuodakseen esille parhaita tuotoksia ja vastatakseen käyttäjien kysymyksiin.
Jos sinulla on kysyttävää moderaattorien tai palvelujen toiminnasta, parannusehdotuksia, ongelmia tai huomautuksia, ota meihin yhteyttä:hello@eurosport.com.
Tuotosten poistaminen
Voit pyytää koska tahansa tuotoksesi poistamista lähettämällä meille sähköpostin osoitteeseenhello@eurosport.com,ilmoita artikkelisi osoite, käyttämäsi salanimi, julkaisupäivä ja -aika sekä mahdollisesti kaipaamasi korjaus.
Käyttöoikeus
Kun reagoit henkilökohtaisten tuotosten tilassa, annat luvan julkaista tuotoksesi
Palveluissa ja annat Eurosportille luvan käyttää niitä Yleisten käyttöehtojen puitteissa.
Mitä tulee kaikkeen sisältöön, jonka päätät lähettää erilaisilla tavoilla Palveluihin, annat Eurosportille maksuttoman ei-poissulkevan käyttöoikeuden kopioida, esittää, muokata ja kääntää sisältöäsi kokonaan tai osittain pelkästään Eurosportin toiminnan ja/tai Palveluiden edistämiseen ja mainontaan.
Tämä käyttöoikeus myönnetään koskemaan koko maailmaa, kaikkea käyttöä kaikilla alustoilla ja nykyisin tunnettuja ja tulevia jakelu- ja levitystapoja immateriaaliomistusoikeuden koko voimassaoloajan (myös sen uusimisen tai pidentämisen aikana).
Takaat, että olet saanut tarpeelliset käyttöoikeudet.
4. VASTUUT JA TAKUUT
Koska Internet-verkko on laaja ja kansainvälinen, on syytä muistaa, että sinun on noudatettava kaikkia asuinmaassasi sovellettavia välttämättömiä määräyksiä ja yleisiä järjestyssääntöjä.
Palvelumme
Palveluiden käyttö ja niiden kautta saadut tiedot kuuluvat täysin omalle vastuullesi. Eurosport ei ole vastuussa suorista tai epäsuorista vahingoista, joita Palvelujen käyttämisestä voi seurata.
Teemme parhaamme, jotta voisimme tarjota sinulle laadukkaita, kiinnostavia ja miellyttäviä palveluita, mutta emme voi missään tapauksessa taata käyttäjiemme tyytyväisyyttä.
Palvelumme tarjotaan ”sellaisenaan”, eikä Eurosport anna mitään takuuta Palvelujen saatavuudesta, toiminnasta tai niihin pääsystä.
Emme takaa, että Palveluissamme saatavissa olevat tiedot ovat virheettömiä tai täsmällisiä. Emme myöskään takaa, että Palveluissamme tai niiden palvelimissa ei olisi haittaohjelmia tai muita vaarallisia komponentteja.
Emme ole vastuussa Palveluiden kautta ladatuista ohjelmista, eikä meitä voi saattaa vastuuseen teknisistä ongelmista, jotka voivat estää ko. ohjelmien lataamisen.
Kaikki palveluiden kautta ladattu materiaali on sinun vastuullasi, eikä Eurosport ole vastuussa vahingoista tai tietokoneellesi tai muulle päätelaitteelle tallennettujen tietojen menettämisestä. Sinun on ryhdyttävä kaikkiin tarvittaviin toimiin suojataksesi päätelaitteellasi olevia tietoja tai ohjelmia Internetissä liikkuvilta haittaohjelmilta.
Jos meidät saatetaan vastuuseen siksi, että olemme lyöneet laimin jonkin yleisissä käyttöehdoissa mainitun velvoitteemme, korvaus rajoittuu vain suoriin henkilökohtaisiin ja varmistettuihin vahinkoihin ja sulkee nimenomaisesti pois kaikki epäsuorat ja immateriaaliset vahingot ja/tai haitat, kuten liiketoiminnan haitat, käytön ja tulojen menetykset sekä tietojen menettämisen.
Kolmansien osapuolten palvelut
Haluamme muistuttaa, että kaikki ulkopuolisten Palveluiden kautta tarjoamat palvelut ja sisältö on ulkopuolisten palveluntarjoajien vastuulla, kuten esimerkiksi:
- kolmansien osapuolten tarjoamat maksulliset palvelut ja/tai tuotteet: emme ota vastuuta ulkopuolisen palveluntarjoajan ja käyttäjän välisissä riita-asioissa. Nämä ulkopuoliset palveluntarjoajat ovat yksin vastuussa siitä, että kaikkia määräyksiä noudatetaan, jotka koskevat käyttäjille tarjottavia palveluita ja erityisesti lakeja ja määräyksiä, jotka koskevat seuraavia seikkoja: etämyyntiä, kuluttajan suojelua, vilpillistä ja harhaan johtavaa mainontaa, hintoja ja tuotteiden vaatimusten vastaavuutta. Sinun on katsottava ulkopuolisen tahon yleisiä käyttöehtoja ja/tai palvelujen myyntiehtoja.
- kilpailut ja visailut: sinulla on oikeus päästä Palveluiden kautta tarjottaviin kilpailuihin ja visailuihin. Sinun on tutustuttava ja noudatettava kunkin kilpailun sääntöihin. Jos kilpailun tai visailun järjestää jokin ulkopuolinen taho, Eurosport ei ota vastaan valituksia, kanteita tai riita-asioita, jotka liittyvät kilpailuihin.
- ilmoittajat ja ulkopuoliset linkit: emme ole vastuussa emmekä voi taata tuotteita tai palveluita ja niiden toimivuutta, joita ilmoittajat lähettävät Palveluihimme ja muita palveluita, joihin ko. linkit ohjaavat.
Omat tuotoksesi
Ennen tuotoksesi julkistamista takaat Eurosportille varmistaneesi, että julkaisemasi materiaali ei riko siihen sovellettavaa lakia, ja täsmällisemmin:
- kolmannen osapuolen immateriaaliomistusoikeuksien rikkomus
- henkilöihin ja/tai näiden yksityiselämään kohdistava rikkomus
- yleisen järjestyksen ja hyvin tapojen rikkominen
Takaat, että sinulla on hallussasi kaikki oikeudet ja oikeuksien haltijoiden luvat, ja takaat, että Eurosport ei joudu vastuuseen tässä suhteessa.
Yleensäkin takaa, että Eurosport on suojattu kaikkia vaatimuksia, valituksia, toimia ja/tai vahingonkorvausvaatimuksia vastaan, joita yhtiötä vastaan voidaan nostaa ja jotka johtuvat jonkin Yleisten käyttöehtojen kohdan ja/tai muiden niitä täydentävien Palveluiden ehtojen rikkomuksesta, jota voidaan soveltaa tapaukseesi.
5. TUOMIOVALTA/SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ
Nämä yleiset käyttöehdot ovat Ranskan lainsäädännön alaisia ja niitä tulkitaan Ranskan lakien mukaan sillä varauksella, että niihin sovelletaan muita säädöksiä tai velvoitteita. Kaikki riita-asiat tai erimielisyydet, joita ei voida sopia sovittelumenetelmillä, alistetaan tuomiovallan omaavien tuomioistuinten käsittelyyn.
LIITE 1
LISTA EUROSPORTIN TUOTTAMISTA PALVELUISTA
(Lista on tarkoitettu tiedoksi, se voi muuttua eikä se ole täydellinen)
Ilmaiset urheilusivut:
http://www.eurosport.fr/
http://www.eurosport.com/
http://www.eurosport.de/
http://www.eurosport.es/
http://www.it.eurosport.com/
http://www.eurosport.co.uk/
http://www.eurosport.pl/
http://www.eurosport.pt/
http://www.eurosport.ro/
http://www.eurosport.no/
http://www.eurosport.nl/
http://www.eurosport.ru/
http://www.eurosport.se/
http://tr.eurosport.com/
http://asia.eurosport.com/
http://au.eurosport.com/
http://arabia.eurosport.com/
http://espanol.eurosport.com
https://www.eurosport.bg/
http://www.eurosport.cz/
http://www.eurosport.dk/
http://www.eurosport.fi/
http://www.eurosport.hu/
http://www.eurosport.rs/
http://tv.eurosport.pl
Ilmaiset urheilun tilastosivut:
http://arabia.livescore.eurosport.com
http://tr.livescore.eurosport.com
http://se.livescore.eurosport.com
http://ru.livescore.eurosport.com
http://pl.livescore.eurosport.com
http://livescore.eurosport.com
http://it.livescore.eurosport.com
http://fr.livescore.eurosport.com
http://es.livescore.eurosport.com
http://de.livescore.eurosport.com
http://cn.livescore.eurosport.com
http://uk.livescore.eurosport.com
Ilmaiset ja/tai maksulliset mobiilipalvelut:
Eurosport.com on käytettävissä iOS-, Androidi, Windows-järjestelmissä
Eurosport LiveScore on käytettävissä iOS-järjestelmässä.
RugbyRama on käytettävissä iOS- ja Android-järjestelmissä
Eurosport VR on käytettävissä iOS- ja Android- ja Samsung Gear VR -järjestelmissä
Legal
Käyttöehdot, jotka astuvat voimaan 1. huhtikuuta 2020
01/04/2020 AT 09:45
Legal
Tietosuojakäytännön
10/12/2019 AT 12:53