Eurosport Player -palvelun tarjoaa Dplay Entertainment Limited, joka on Englannin ja Walesin lakien mukaan yritystunnuksella 09615785 rekisteröity yritys, ja jonka pääkonttori sijaitsee osoitteessa Chiswick Park Building 2, 566 Chiswick High Road, London, W4 5YB, United Kingdom (”Dplay” ja ”me”).
Nämä käyttöehdot koskevat Eurosport Playerin käyttöäsi ja määrittelevät sinun ja Dplayn välisen sopimuksen. Näissä käyttöehdoissa Eurosport Player, Eurosport Player -palvelu, palvelumme ja palvelu tarkoittavat Dplayn tarjoamaa verkkopalvelua Eurosportin sisällön etsimiseen ja katselemiseen mukaan lukien kaikki ominaisuudet ja toiminnot, suositukset ja arvostelut, verkkosivusto ja käyttöliittymät sekä kaikki Eurosport Playeriin liittyvä sisältö ja ohjelmisto.
Rekisteröitymällä Eurosport Player -palveluun hyväksyt käyttöehdot ja käyttöehtojen mukaiset käyttöehtojen ja palvelun muutokset.
Eurosport Player -palvelun käyttöön tarvitaan internetyhteys ja Eurosport Player -laite.
1. Eurosport Playerin käyttö
Voit käyttää Eurosport Playeria tilaamalla tai ostamalla yhden tai useita Eurosport Player -käyttölupia (”käyttölupasi” tai ”Eurosport-käyttölupa”) suoraan meiltä. Lisätietoa tämänhetkisistä tarjouksistamme saa osoitteesta https://www.eurosportplayer.com/subscribe.
Sinun on ilmoitettava meille käypä, voimassa oleva ja hyväksytty maksuväline, jonka voit toisinaan vaihtaa (”maksuväline”). Pankki- ja luottokortit ovat hyväksyttyjä maksuvälineitä.
Tietyntyyppiset Eurosport-käyttöluvat uusiutuvat automaattisesti, ellet estä käyttölupasi automaattista uusintaa ennen seuraavaa uusimispäivää (katso ohjeet jäljempää kohdasta Peruuttaminen). Jos käyttölupasi uusitaan automaattisesti, uusi jakso on saman mittainen kuin alkuperäinen jakso (ellemme ilmoita sinulle toisin) ja annat meille luvan veloittaa seuraavan tilausmaksun valitsemaltasi maksuvälineeltä.
Jos pysäytät, keskeytät tai aloitat uudelleen Eurosport-käyttöluvan alaisen Eurosportin sisällön, Eurosport-käyttöluvan alainen sisällön käyttöaika katselua varten ei pitene. Sisältö ei ole enää käytettävissäsi käyttöajan päättymisen jälkeen.
Voit tarkastella meiltä suoraan tekemiäsi Eurosport Player -tilauksiasi ja -hankintojasi avaamalla verkkosivustomme, napsauttamalla henkilökuvaketta tai kirjautumalla sisään verkkosivun oikeassa yläkulmassa olevan sisäänkirjautumisruudun kautta ja napsauttamalla Käyttäjätili-sivun vasemmassa laidassa olevaa Tilaus-välilehteä.
2. Eurosport Playerin käyttö ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta
Eurosport-käyttölupia voi tilata tai ostaa ulkopuoliselta palveluntarjoajalta, ja voit käyttää Eurosport Playeria Eurosport Player -laitteella palveluntarjoajan tai verkkosivustomme kautta. Ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta ostetun Eurosport-käyttöluvan hinta, käyttöaika ja sisältö sekä käyttöluvan uusimismahdollisuus voivat poiketa meiltä suoraan hankittavissa olevista Eurosport-käyttöluvista ja niiden hinnoista, käyttöajoista ja sisällöstä.
Ulkopuolinen palveluntarjoaja antaa sinulle ohjeet Eurosport Playerin käyttöön, kun ostat tai tilaat Eurosport-käyttöluvan palveluntarjoajalta. Sinun on ilmoitettava ulkopuoliselle palveluntarjoajalle käypä ja voimassa oleva maksuväline, jonka se hyväksyy, ja jonka voit ehkä toisinaan vaihtaa (ulkopuolisen palveluntarjoajan maksuehtojen mukaisesti).
Tietyntyyppiset Eurosport-käyttöluvat uusiutuvat automaattisesti, ellet estä käyttölupasi automaattista uusintaa ennen seuraavaa uusimispäivää (katso peruuttamisohjeet jäljempää kohdasta Peruuttaminen). Jos käyttölupasi uusitaan automaattisesti, annat ulkopuoliselle palveluntarjoajalle luvan veloittaa seuraava tilausmaksu sen hyväksymältä maksuvälineeltä. Jos olet tilannut tai ostanut Eurosport-käyttöluvan ulkopuoliselta palveluntarjoajalta, sinulla saattaa tässä tapauksessa olla oikeus maksun palautukseen ja ulkopuolinen palveluntarjoaja antaa sinulle siitä tietoa.
Jos pysäytät, keskeytät tai aloitat uudelleen Eurosport-käyttöluvan alaisen Eurosportin sisällön, Eurosport-käyttöluvan alainen sisällön käyttöaika katselua varten ei pitene (ellei käyttölupasi myynyt ulkopuolinen palveluntarjoaja toisin ilmoita). Sisältö ei ole enää käytettävissäsi käyttöajan päättymisen jälkeen (ellei käyttölupasi myynyt ulkopuolinen palveluntarjoaja toisin ilmoita).
Ulkopuolisen palveluntarjoajan käyttöehtoja ja näitä käyttöehtoja sovelletaan ulkopuoliselta palveluntarjoajalta tekemäsi tilauksen käyttöön ja ulkopuoliselle palveluntarjoajalle suorittamiisi maksuihin. Ulkopuolisen palveluntarjoajan ehtoja noudatetaan silloin, kun nämä käyttöehdot ja ulkopuolisen palveluntarjoajan käyttöehdot ovat ristiriidassa. Siinä tapauksessa, että ostat Eurosport-käyttöluvan ulkopuoliselta palveluntarjoajalta, näiden käyttöehtojen määrittelemät maksutavat ja tilauksen tai hankinnan peruutusehdot eivät ole voimassa.
Jos sinulla on ongelmia Eurosport Playerin käytössä ulkopuolisen palveluntarjoajan verkkosivustolta tai ulkopuolisen palveluntarjoajan tarjoamalla sovelluksella tai käyttäjätunnuksilla, ota yhteys ulkopuoliseen palveluntarjoajaan.
3. Eurosport Playerin käyttö osana pakettia
Voit saada Eurosport Playerin käyttöösi myös tilaamalla tai ostamalla käyttöluvan yhteistyökumppaniltamme, joka tarjoaa Eurosport Playerin osana tuotepakettia (”paketti”). Yhteistyökumppani antaa sinulle ohjeet Eurosport Playerin käyttöön, kun ostat tai tilaat paketin yhteistyökumppanilta.
Sinun on ilmoitettava yhteistyökumppanille käypä voimassa oleva maksuväline, jonka se hyväksyy, ja jonka voit ehkä toisinaan vaihtaa (yhteistyökumppanin maksuehtojen mukaisesti).
Paketti voi uusiutua automaattisesti, ellet estä sen automaattista uusintaa ennen laskutuspäivää. Jos sinulla on tällainen paketti, annat yhteistyökumppanille luvan veloittaa seuraava tilausmaksu sen hyväksymältä maksuvälineeltä. Jos olet tilannut tai ostanut paketin yhteistyökumppanilta, sinulla saattaa tässä tapauksessa olla oikeus maksun palautukseen ja yhteistyökumppani antaa sinulle siitä tietoja.
Jos pysäytät, keskeytät tai aloitat uudelleen pakettiin kuuluvan Eurosportin sisällön, paketin mukainen sisällön käyttöaika katselua varten ei pitene (ellei käyttölupasi myynyt yhteistyökumppani toisin ilmoita). Eurosportin sisältö ei ole enää käytettävissäsi käyttöajan päättymisen jälkeen (ellei paketin myynyt yhteistyökumppani toisin ilmoita).
Jos tilaat tai ostat paketin, pakettia koskevat näiden käyttöehtojen lisäksi yhteistyökumppanin määrittelemät ehdot. Yhteistyökumppanin ehtoja noudatetaan silloin, kun nämä käyttöehdot ja yhteistyökumppanin käyttöehdot ovat ristiriidassa. Yhteistyökumppanin ehdot koskevat esimerkiksi Eurosport Playerilla käytettävissäsi olevan sisällön tyyppiä, paketin hintaa ja käyttöaikaa sekä paketin (ja Eurosport Playerin käyttöoikeutesi) peruutusoikeutta ja oikeuttasi mahdolliseen maksun palauttamiseen peruuttamisen seurauksena.
Otathan yhteyden yhteistyökumppaniin, jos tarvitset apua paketin käytössä (lukuun ottamatta Eurosport Playerin käyttöön liittyvät tekniset ongelmat). Pakettiin sisältyvä Eurosport Playerin sisällön käyttötapa vaihtelee toisinaan, ja saat ohjeet sisällön käyttöön, kun ostat tai tilaat paketin.
Ilmainen kokeilu, alennukset ja kampanjat
1. Eurosport Player -tilauksesi ja palvelun käyttösi voivat alkaa ilmaisen kokeilun, alennuksen tai muun kampanjatarjouksen kautta (”kampanja”). Saat tietoa kampanjan aloitustavasta (kuponki, kampanjakoodi tms.), kun kampanjaa tarjotaan sinulle. Kampanja on voimassa rekisteröitymisen yhteydessä määritellyn ajan ja on tarkoitettu uusille jäsenille ja tietyille aiemmille jäsenille sellaisen Eurosportin sisällön käyttämiseen, joka on normaalisti saatavilla vain ostamalla.
2. Suostut olemaan rekisteröitymättä useita kertoja samantyyppiseen kampanjaan. Tällainen toiminta katsotaan näiden käyttöehtojen rikkomiseksi ja voi johtaa Eurosport-käyttölupasi irtisanomiseen. Dplay yksin määrittelee, kenellä on oikeus hyödyntää kampanjaa, ja varaamme oikeuden rajoittaa kampanjan saatavuutta, peruuttaa kampanja ja keskeyttää käyttäjätilisi käyttöoikeus, jos sinulla ei mielestämme ole oikeutta kampanjan hyödyntämiseen. Jos tilaat tai käytät Eurosport Player -palvelua tällä hetkellä kampanjan kautta tai olet hiljattain tilannut tai käyttänyt Eurosport Player -palvelua kampanjan kautta, sinulla ei ehkä ole oikeutta uuteen kampanjaan. Voimme määrittää oikeuden kampanjan hyödyntämiseen käyttämällä tietoja, kuten voimassa olevan tai hiljattain käytetyn Eurosport-käyttöluvan ja kampanjan yhteydessä käytetty laitetunnus, maksuväline tai käyttäjätilin sähköpostiosoite. Kampanjan yhdistämistä muihin tarjouksiin voidaan rajoittaa.
3. Mikäli kampanja mahdollistaa Eurosport-käyttöluvan kokeilun, veloitamme maksuvälinettäsi kampanjan lopussa (ellemme sinulle toisin ilmoita), ja veloitettava määrä riippuu kampanjaan sisältyvän Eurosport-käyttöluvan tyypistä, ellet peruuta käyttölupaasi ennen kampanjan päättymistä. Voit tarkistaa veloituksen alkamispäivämäärän ja Eurosport-käyttöluvan hinnan jatkossa, avaamalla verkkosivustomme, napsauttamalla henkilökuvaketta tai kirjautumalla sisään verkkosivun oikeassa yläkulmassa olevan sisäänkirjautumisruudun kautta ja napsauttamalla Käyttäjätili-sivun vasemmassa laidassa olevaa Tilaus-välilehteä.
Laskutus
1. Hinnat Tarkat hintatiedot ovat nähtävissä verkkosivustollamme. Hinnat sisältävät arvonlisäveron mutta eivät mahdollisia ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelumaksuja.
2. Laskutus Meiltä suoraan ostamasi Eurosport-käyttöluvan kokonaiskustannus veloitetaan Käyttäjätili-sivun Tilaus-välilehdellä määritellyllä tavalla. Pääset sivustolle henkilökuvaketta napsauttamalla tai kirjautumalla sisään verkkosivustomme oikean laidan sisäänkirjautumisruudusta. Lähetämme sinulle käyttölupasi kustannuserittelyn sähköpostitse tilauksen tai oston yhteydessä, ja erittelyssä eritellään verollinen hinta ja muut ostoon liittyvät mahdolliset palvelumaksut. Joissain tapauksissa maksupäiväsi voi muuttua, jos esimerkiksi maksuvälineessäsi on ongelmia tai jos maksettu Eurosport Player -tilauksesi on alkanut kuukauden 31. päivä, ja seuraavassa kuussa on vain 30 päivää. Voit tarkistaa seuraavan maksupäivän Käyttäjätili-sivun Tilaus-välilehdeltä, jolle pääset henkilökuvaketta napsauttamalla tai kirjautumalla sisään verkkosivustomme oikean laidan sisäänkirjautumisruudusta.
3. Maksuväline Voit vaihtaa maksuvälineesi ”Maksutietojen päivitys” -linkistä Käyttäjätili-sivun Tilaus-välilehdellä, jolle pääset henkilökuvaketta napsauttamalla tai kirjautumalla sisään verkkosivustomme oikean laidan sisäänkirjautumisruudusta. Jos maksu ei onnistu tilauksen päättymisestä, varojen riittämättömyydestä tai muusta syystä johtuen, etkä vaihda maksuvälinettä tai peruuta käyttäjätiliäsi, voimme keskeyttää Eurosport Player -palvelun käyttöoikeutesi siihen saakka, kunnes olet ilmoittanut voimassa olevan maksuvälineen. Kun vaihdat maksuvälineen, annat meille luvan jatkaa uuden maksuvälineen veloittamista ja olet edelleen vastuussa maksamattomista summista. Se voi muuttaa maksujesi eräpäiviä. Tiettyjä maksuvälineitä käytettäessä maksuvälineen tarjoaja saattaa veloittaa sinulta tiettyjä maksuja, kuten ulkomaanmaksun palvelumaksu tai muut maksuvälineen käsittelyyn liittyvät palvelumaksut. Paikallisten verojen veloitukset voivat vaihdella käytetyn maksuvälineen mukaan. Tarkat tiedot saat maksuvälinepalveluntarjoajalta.
4. Maksun käsittely Käytämme luottokorttimaksujen ja muiden maksuvälineiden käsittelyyn muita yrityksiä (mukaan lukien Dplayn sisaryrityksiä), edustajia ja alihankkijoita (”maksunkäsittelijät”). Kun rekisteröidyt palveluumme, sinun on ilmoitettava tiedot, joiden avulla maksunkäsittelijät voivat periä maksut puolestamme, ja annettava maksunkäsittelijöille lupa maksujen perimiseen puolestamme. Jos maksu epäonnistuu, maksunkäsittelijä yrittää periä maksun uudelleen, mutta jos maksun ei edelleenkään onnistu, et voi käyttää sitä palvelun osaa, johon epäonnistunut maksu liittyy. Rekisteröityessäsi ilmoittamasi tiedot tallennetaan käyttäjätilillesi mukaan lukien maksuvälinetietosi, ja maksuvälinettä veloitetaan aina kun ostat uuden Eurosport-käyttöluvan, ellet vaihda maksuvälinettä (katso vaihtamisohjeet edellä olevasta kohdasta Maksuväline). Jos tilaat Eurosport Playerin ilmaisena kokeiluna, pankkisi saattaa hyväksyä maksun mutta emme veloita maksua. Huomioi kuitenkin, että hyväksyntä voi vaikuttaa käytettävissä olevaan saldoosi tai luottorajaasi.
5. Hintojen muutokset Voimme toisinaan muuttaa Eurosport-käyttölupien ja muiden palvelumme osien ehtoja (esimerkiksi Eurosport-käyttölupien tai muun tyyppisten tilausten hinnat). Voimme nostaa hintojamme, jos meille aiheutuvat palveluntarjoamisen kustannukset nousevat (esimerkiksi jos meidän on maksettava enemmän ulkopuolisille palveluntarjoajille heidän sisällöstään), jos tarjoamme uusia ohjelmia, sisältöä ja palveluja, jos muutamme palvelun rakennetta, jos investoimme asiakaspalvelumme parantamiseen tai jos muut palvelutoiminnan kustannukset lisääntyvät.
Lisäksi tarjoamme palveluitamme jatkuvasti emmekä voi ennakoida tulevia muutoksia. Sen vuoksi voimme nostaa hintoja muistakin kuin edellä luetelluista syistä.
Ilmoitamme hinnankorotuksesta sinulle viimeistään 30 päivää ennen hinnankorotuksen voimaantuloa, ja sinulla on oikeus peruuttaa tilaus ennen hinnankorotuksen voimaantuloa.
Peruuttaminen
Vähimmäisjaksoa voidaan soveltaa, ja sopimuksesi voidaan uusia automaattisesti vähimmäisjakson mittaiseksi ajaksi. Lisätietoa on UKK-osiossa, joka on luettavissa osoitteessa https://help.eurosport.com/hc/fi. Jos Eurosport-käyttölupasi uusitaan automaattisesti, voit milloin tahansa estää automaattisen uusinnan. Lisätietoa oikeudestasi tähän on UKK-osiossa, joka on luettavissa osoitteessa https://help.eurosport.com/hc/fi. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa emme palauta maksuja, emmekä korvaa tai hyvitä osittaisia tilausjaksoja tai katsomatta jäänyttä Eurosportin sisältöä. Voit estää tilauksesi automaattisen uusinnan napsauttamalla ”Peruuta tilaus” -linkkiä Käyttäjätili-sivun Tilaus-välilehdeltä, jolle pääset henkilökuvaketta napsauttamalla tai kirjautumalla sisään verkkosivustomme oikean laidan sisäänkirjautumisruudusta.
Jos olet rekisteröitynyt Eurosport Playeriin ulkopuolisen palveluntarjoajan käyttäjätilisi avulla ja haluat peruuttaa Eurosport Player -tilauksesi, sinun on tehtävä se ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta esimerkiksi menemällä käyttäjätilillesi ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelussa ja poistamalla käytöstä tilauksen automaattisen uusimisen tai peruuttamalla Eurosport Player -tilauksen ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelussa. Ulkopuolinen palveluntarjoaja antaa sinulle Eurosport Player -tilauksesi laskutustiedot, jotka voivat näkyä myös käyttäjätililläsi ulkopuolisen palveluntarjoajan palvelussa.
Eurosport Player -palvelu
1. Ikärajat Jotta voit tilata tiettyä Eurosport-sisältöä, sinun on oltava vähintään 18-vuotias tai täysi-ikäinen asuinpaikkasi mukaisen osavaltion, hallinnollisen alueen tai maan lakien mukaan. Alaikäiset saavat käyttää Eurosport Player -palvelua vain aikuisen valvonnassa.
2. Vain henkilökohtainen käyttö Eurosport Player -palvelu ja sen kautta katseltu sisältö on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttöön. Myönnämme sinulle Eurosport Player -tilauksen käyttöajaksi rajoitetun Eurosport Player -palvelun käyttöluvan ja Eurosportin sisällön katseluoikeuden, jotka eivät ole yksinomaisia eivätkä siirrettävissä. Lukuun ottamatta edellä mainittua rajoitettua käyttölupaa, sinulle ei siirretä mitään oikeutta, omistusoikeutta eikä omistusosuutta. Suostut olemaan käyttämättä Eurosport Player -palvelua julkisiin esityksiin.
3. Eurosport Player -palvelun muutokset Dplay tekee Eurosport Player -palveluun ja myös sen sisältöön säännöllisesti sellaisia muutoksia, jotka voivat edellyttää huolto- ja korjauskatkoja.
Voimme vaihtaa, korvata tai poistaa minkä tahansa palveluun sisältyvän palvelun, ominaisuuden, toiminnon, kanavan tai sisällön milloin tahansa.
Huolto- ja korjauskatkoista ja sisällön muutoksista ilmoittaminen sinulle etukäteen ei välttämättä ole käytännöllistä kannaltamme, jos olet esimerkiksi ostanut Eurosport Player -palvelun Eurosport-käyttöluvan, jonka käyttöaika on lyhyt. Eurosportin sisällön saatavuus kannattaa tarkistaa säännöllisesti verkkosivustoltamme.
Jos meidän on muutettava merkittävästi palvelua, josta olet maksanut, pyrimme ilmoittamaan muutoksesta 30 päivää ennen muutoksen toteuttamista käyttöehtojen mukaisesti.
Pyrimme minimoimaan maksamasi palvelun, jonka käyttöaika ei ole vielä päättynyt, ja sen hintojen muutoksien sinulle aiheuttamat haittavaikutukset käyttöaikana. Jos tilauspakettisi uusiutuu automaattisesti käyttöajan päätyttyä, pyrimme ilmoittamaan sinuun todennäköisesti tulevana käyttöaikana merkittävästi vaikuttavista muutoksista viimeistään 30 päivää ennen tulevan käyttöajan alkamista, jotta voit tarvittaessa peruuttaa palvelun ennen käyttöajan alkamista. Jos et peruuta Eurosport Player -palvelun tilaustasi muutosilmoituksen jälkeen ja ennen muutosten toteuttamista ja jatkat palvelun käyttöä, hyväksyt muutetun palvelun.
Jos meidän on muutettava maksamaasi palvelua merkittävästi siten, että muutos haittaa sinua käyttöaikana, ilmoitamme siitä sinulle ja sinulla on oikeus irtisanoa palvelu.
4. Sisällön saatavuuden rajoitukset Tietty Eurosport-sisältö voi olla käytettävissä vain rajoitetusti (”nimikkeet”). Nimikkeiden rajoitukset voivat liittyä käyttäjätilikohtaiseen nimikkeiden määrään, nimikkeitä sisältävien laitteiden enimmäismäärään, nimikkeiden katselun aloitusaikaan ja nimikkeiden käyttöaikaan. Jos muodostat verkkoyhteyden maassa, jossa nimikkeen suoratoisto ei ole mahdollista, nimike ei ole toistettavissa, niin kauan kuin olet kyseisessä maassa. Lisäksi rajoituksia voi liittyä tietyntyyppisiin tilauksiin, ja myös yhteistyökumppanimme voivat asettaa rajoituksia. Niiden Eurosport Player -laitteiden määrää, joilla voit rekisteröityä Eurosport Player -palveluun tai käyttää palvelua samanaikaisesti, voi olla rajoitettu. Jos Eurosport Player -laitteiden määrää on rajoitettu, rekisteröimiesi Eurosport Player -laitteiden vaihtamiskertojen ja -aikojen määrääkin voi olla rajoitettu. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa emme palauta maksuja tai hyvitä häiriöitä, jotka aiheutuvat mistä tahansa Eurosportin sisällön saatavuuden rajoituksista. Lisätietoa Eurosport Playerin käytöstä asuinmaasi ulkopuolella löytyy UKK-osiosta osoitteesta https://help.eurosport.com/hc/fi.
5. Eurosport Player -palvelun käyttösi Sitoudut käyttämään Eurosport Player -palvelua mukaan lukien kaikkien sen ominaisuuksien ja toimintojen käytön kaikkien sovellettavien lakien, asetusten ja määräysten ja muiden palvelun ja sen sisällön käyttörajoitusten mukaisesti. Hyväksyt, ettet saa käyttää ja katsoa Eurosport Playeria virtuaalisen välityspalvelinverkon kautta etkä arkistoida, ladata pysyvästi, kopioida, jaella, muuttaa, näyttää, esittää, julkaista, lisensoida, laatia johdannaistöitä, asettaa myyntiin etkä käyttää (muulla tavoin kuin käyttöehdoissa määritellään) Eurosport Player -palvelun sisältämää, sieltä saamaasi tai sen kautta hankkimaasi sisältöä ja tietoa. Hyväksyt, ettet saa kiertää, poistaa, muuttaa, poistaa käytöstä, heikentää etkä estää Eurosport Player -palvelun sisällön suojauksia etkä käyttää robottia, lukkia, jäljitelmäsivustoa etkä muuta automaattista välinettä Eurosport Player -palvelun käyttämiseksi etkä purkaa tai takaisinmallintaa mitään ohjelmaa etkä muuta tuotetta tai prosessia, joka on käytettävissä Eurosport Player -palvelun kautta, etkä syöttää koodia tai tuotetta etkä muokata Eurosport Player -palvelun sisältöä millään tavoin etkä käyttää tiedon louhinta-, keruu- tai talteenottomenetelmää etkä siirtää sisältöä luvattomille laitteille etkä yrittää käyttää palvelua tai sisältöä muilla tietovälineillä tai laitteilla kuin rekisteröimilläsi Eurosport Player -laitteilla. Hyväksyt, ettet saa lähettää tiedostoa, julkaista, lähettää sähköpostitse etkä muulla tavoin lähettää tai välittää sisältöä, joka on suunniteltu häiritsemään tai rajoittamaan Eurosport Player -palveluun liittyvän tietokoneohjelman tai -laitteiston toimintaa tai tuhoamaan se. Tällaisiksi tiedostoiksi ja sisällöksi luetaan tietokonevirukset, -koodit, -tiedostot ja -ohjelmat. Jos rikot käyttöehtoja tai osallistut palvelun laittomaan tai vilpilliseen käyttöön, voimme irtisanoa palvelun käyttölupasi tai rajoittaa palvelun käyttöäsi.
6. Internetyhteys ja Eurosport Player -laitteet
Eurosportin sisällön kuvanlaatu voi riippua laitteesta, ja siihen voivat vaikuttaa erilaiset tekijät, kuten sijaintisi, internetyhteytesi nopeus ja internetyhteytesi käytettävissä oleva kaistanleveys. Käytettävyys riippuu internetpalvelustasi ja laitteesi teknisistä ominaisuuksista. Kaikki sisältö ei ole saatavilla kaikissa muodoissa eikä kaikki sisältö ole vastaanotettavissa kaikissa muodoissa kaikilla tilaustyypeillä. Laitteen valmistaja tai laitteen käyttöjärjestelmän valmistaja voi toisinaan tehdä muutoksia, jotka rajoittavat Eurosport Playerin käyttöäsi kyseisellä laitteella. Sellaisissa tapauksissa pyrimme ilmoittamaan muutoksista etukäteen, mutta se ei välttämättä ole aina mahdollista, koska emme voi vastata laitteiden ja käyttöjärjestelmien valmistajien toimista.
Turvallisuuden vuoksi ja sisältökumppaneidemme oikeuksien suojelemiseksi Eurosport Player ei välttämättä ole yhteensopiva sellaisen laitteen kanssa, jonka käyttöjärjestelmän sisältämät rajoitukset on poistettu tai niitä on peukaloitu.
Kaikki internetyhteydestä aiheutuvat kustannukset ovat vastuullasi. Muistathan, että audiovisuaalisen sisällön suoratoisto voi edellyttää suurien datamäärien siirtämistä. Tarkastathan internetpalveluntarjoajaltasi mahdolliset datasiirtomaksut. Eurosportin sisällön katselun aloittamisen nopeus riippuu useista seikoista, kuten sijainnistasi, kyseisellä hetkellä käytettävissä olevasta kaistanleveydestä, valitsemastasi sisällöstä ja Eurosport Player -laitteestasi.
Ennen mitään Eurosport Player -tilausta on hyvä tarkastaa, että Eurosport Player -laitteesi ja selaimesi ovat yhteensopivia Eurosport Player -palvelun kanssa. Tarkkaa tietoa yhteensopivuudesta löytyy UKK-osiosta osoitteesta https://help.eurosport.com/hc/fi.
Jos käytät Eurosport Playeria ulkopuolisen palveluntarjoajan sovelluskaupan kautta, suosittelemme sallimaan sovelluksen päivitysten asennukset, jos sellaisia julkaistaan. Se voi edellyttää laitteen käyttöjärjestelmänkin päivittämistä.
Eurosport Player -ohjelma Eurosport Player -ohjelman on kehittänyt Dplay tai ohjelma on kehitetty Dplaylle, ja se on suunniteltu Eurosportin sisällön katselemiseen Eurosport Player -laitteilla. Eurosport Player -ohjelma voi olla erilainen eri laitteilla ja tietovälineillä, ja sen toiminnot ja ominaisuudetkin voivat vaihdella laitteittain ja maittain. Hyväksyt, että palvelun käyttö voi edellyttää ulkopuolisen palveluntarjoajan ohjelmaa, jota koskevat ulkopuolisen palveluntarjoajan lisenssit.
Turvallisuus
Eurosport Player -käyttäjätilisi on sinun (”käyttäjätilin haltija”) henkilökohtainen tilisi, ja käyttäjätilin haltijana olet ainoa henkilö, joka saa sitä hallita ja käyttää. Käyttäjätilin hallinnan säilyttämiseksi ja luvattoman käytön ehkäisemiseksi (sisältää käyttäjätilin katseluhistorian ja maksuvälineen tietojen käytön) käyttäjätilin haltijan on pidettävä palvelun käyttämiseen käytetyt Eurosport Player -laitteet hallinnassaan eikä käyttäjätilin salasanaa tai maksuvälineen tietoja saa paljastaa kenellekään. Olet vastuussa käyttäjätiliisi liittyvien meille ilmoittamiesi tietojen paikkansapitävyydestä ja ajantasaisuudesta. Voimme irtisanoa käyttäjätilisi tai keskeyttää käyttäjätilisi käytön sinun, Dplayn tai yhteistyökumppaneidemme suojelemiseksi henkilöllisyysvarkaudelta tai petolliselta toiminnalta.
Muut ehdot
1. Noudatettava laki ja lainkäyttöalue Käyttöehtoja hallitaan ja tulkitaan Englannin ja Walesin lakien mukaan. Käyttöehdot eivät rajoita asuinmaasi pakottavaien lakien mukaisia kuluttajansuojaoikeuksiasi. Jos et kuitenkaan asu Englannissa etkä Walesissa, voit nostaa kanteen asuinmaasi tuomioistuimissa asuinmaasi sovellettavien lakien nojalla. Huomioithan myös, että riidat voidaan siirtää eurooppalaisen verkkovälitteisen riidanratkaisufoorumin ratkaistavaksi osoitteeseen https://ec.europa.eu/consumers/odr.
2. Korvausvastuu Hyväksymällä käyttöehdot ja käyttämällä mitä tahansa Eurosport Player -palvelun ja sen sisällön osaa, hyväksyt, että olet vastuussa teoistasi ja laiminlyönneistäsi. Palvelussa voidaan julkaista linkkejä ulkopuolisten palveluntarjoajien verkkosivustoille sekä mainoksia tai tarjouksia, joita me emme omista tai hallitse – emme ole vastuussa sellaisista sivustoista, mainoksista tai tarjouksista. Siinä määrin kuin laki sallii, me, osakkuusyrityksemme ja edustajamme irtisanoudumme vastuusta ja kaikista korvausvelvollisuuksista, jotka mikä tahansa seuraavista aiheuttaa:
a. Eurosport Playerin käyttö, johon emme ole antaneet lupaa.
b. Eurosport Player -palvelun tai sen sisällön minkä tahansa osan lopettaminen, keskeyttäminen tai rajoittaminen näiden käyttöehtojen mukaisesti.
c. Palvelun toimintahäiriö tai keskeytys, jonka aiheuttavat ennakoimattomat olosuhteet, jotka estävät meitä täyttämästä velvollisuuksiamme sinua kohtaan.
d. Eurosportin Player -palvelun ja sen sisällön tarjoamiseen liittyvä viive, virhe, teko tai laiminlyönti.
e. Virheet, virukset tai bugit, jotka ovat Eurosport Player -palvelussa tai johtuvat Eurosport Player -palvelun käytöstäsi.
f. Eurosport Player -palvelun tai sen sisällön yhteensopimattomuus muun ohjelman tai laitteiston (mukaan lukien Eurosport Player -laitteet) kanssa.
g. Ulkopuolisen toimittajan, laitevalmistajan tai laitteen käyttöjärjestelmän valmistajan teko tai laiminlyönti, jonka ei voida kohtuudella katsoa olevan Dplayn hallinnassa.
Siinä määrin kuin sovellettava laki sallii, emme palauta maksuja emmekä maksa hyvityksiä liikekumppanin Eurosport-pakettikäyttöluvan osana tarjoaman sisällön häiriöistä (voit tarkastaa Eurosport-pakettikäyttöluvan saatavuuden asuinmaassasi verkkosivustoltamme osoitteesta https://www.eurosportplayer.com/subscribe). Lisätietoa saat liikekumppanilta.
Emme saa irtisanoutua tiettyihin asioihin liittyvästä korvausvelvollisuudestamme. Tämä ehto ei vaikuta näihin korvausvelvollisuuksiimme sinua kohtaan. Saat tarvitessasi neuvoja lainmukaisista oikeuksistasi kansalliselta kuluttajaliitolta.
3. Peruutusoikeutemme Voimme peruuttaa sopimuksesi kanssamme (tai sen osan) milloin tahansa.
Jos peruutamme sopimuksesi kanssamme (tai sen osan), sen jälkeen kun olet maksanut palvelusta, ilmoitamme sinulle peruutuksesta niin hyvissä ajoin kuin se on kohtuullisesti katsoen käytännöllistä, ja yksin me päätämme: (i) saatko käyttää maksuun liittyvää palvelun osaa käyttöajan loppuun saakka vai (ii) palautetaanko maksusi irtisanomista seuraavalta jäljellä olevalta käyttöajalta.
Voimme joka tapauksessa viipymättä keskeyttää tai rajoittaa palvelun ja sisällön tai minkä tahansa niiden osan käyttöäsi ilman maksun palautusta ja hyvitystä missä tahansa seuraavista tilanteista:
a. Laiminlyöt erääntynen maksusi meille tai jos maksuvälineesi ei toimi.
b. Rikot käyttöehtoja, joskin annamme sinulle ensin mahdollisuuden oikaista rikkomus seitsemän päivän kuluessa silloin, kun kyseessä on vähäinen ehtojen rikkomus.
c. Epäilemme tai uskomme, että olet syyllistynyt tai syyllistyt petolliseen toimintaan meitä kohtaan tai jotakuta muuta henkilöä tai jotain muuta organisaatiota kohtaan sinun tai heidän palvelunsa käytön tai Eurosportin sisällön kautta esimerkiksi kopioimalla suoratoistoamme toiselle verkkosivustolle.
d. Olet toiminut henkilöstöämme tai edustajiamme kohtaan kohtuullisesti katsoen sopimattomasti tai asiaankuulumattomasti ja siinä määrin törkeästi, että teko oikeuttaa lopettamaan tai rajoittamaan palvelumme käyttöäsi.
e. Ostat Eurosport-käyttöluvan virtuaalisen välityspalvelinverkon kautta.
f. Käytät Eurosport Player -palvelua tavalla, joka voi vaikuttaa kielteisesti Dplayn, osakkuusyhtiöidemme, liikekumppaneidemme, maksunkäsittelijöidemme tai muiden Eurosport Playeriin liittyvien ulkopuolisten palveluntarjoajien maineeseen tai liiketoimintaan.
g. Tilannetta ei voida käytännössä välttää teknisestä tai toiminnallisesta syystä, johon emme käytännössä voi vaikuttaa.
4. Ei-toivottu aineisto Dplay ei hyväksy ei-toivottua aineistoa eikä ideoita Eurosportin sisällöksi eikä ole vastuussa missään tiedotusvälineessä julkaistun Eurosportin sisällön tai ohjelmien ja sille tai sen osakkuusyhtiöille lähetettyjen aineistojen tai ideoiden samankaltaisuudesta.
5. Asiakastuki Lisätietoa palvelustamme ja sen ominaisuuksista sekä käyttäjätiliin liittyvää neuvontaa saat ottamalla yhteyden asiakastukeemme. Lisätietoa yhteydenotoista asiakastukeen on UKK-osiossa osoitteessa https://help.eurosport.com/hc/fi/requests/new. Jos käyttöehtojen ja asiakastuen antamat tiedot ovat ristiriitaisia, käyttöehtoja on noudatettava.
6. Voimaanjääminen Jos yksi tai useampi käyttöehtojen kohta on pätemätön, laiton tai täytäntöönpanokelvoton, muut käyttöehtojen kohdat ovat edelleen täysin voimassa, päteviä, laillisia ja täytäntöönpanokelpoisia.
7. Oikeuksista luopuminen Jos emme onnistu käyttämään tai päätämme olla käyttämättä sinuun liittyvää lainmukaista vaadeoikeuttamme, se ei tarkoita kyseisestä oikeudesta luopumista, ellemme ilmoita sinulle toisin kirjallisesti.
8. Oikeuksien siirtäminen Sinun ja meidän välinen sopimus on henkilökohtainen, eikä mikään kolmas taho ole oikeutettu hyötymään siitä. Hyväksyt, että voimme siirtää käyttöehtojen mukaiset oikeutemme ja velvoitteemme toiselle yhtiölle, yritykselle tai henkilölle, jos palvelu ei siirron seurauksena vähene. Et saa siirtää käyttöehtojen mukaisia oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi kenellekään.
9. Käyttöehtojen muutokset Dplay voi toisinaan muuttaa käyttöehtoja. Pyrimme ilmoittamaan muutoksesta sinulle viimeistään 30 päivää ennen uusien käyttöehtojen soveltamista sinuun, ellei muutosta ole pantava täytäntöön nopeasti turvallisuuteen tai lainsäädäntöön ja säännöksiin liittyvistä syistä, missä tapauksessa ilmoitamme sinulle muutoksesta niin pian kuin mahdollista. Jos jatkat Eurosport Player -palvelun käyttöä käyttöehtojen muutoksen jälkeen, katsomme sinun hyväksyvän muuttuneet käyttöehdot. Ajantasaisimmat käyttöehdot ovat aina luettavissa Eurosport Player -verkkosivustolla ja kehotamme tulostamaan sekä säilyttämään uusimman version silloin, kun ilmoitamme sinulle käyttöehtojen muuttumisesta. Jos muutos heikentää käyttöehtoja kannaltasi merkittävästi, sinulla on mahdollisuus peruuttaa tilauksesi ennen muutosten voimaanastumista.
10. Sähköinen viestintä Jos meidän on otettava yhteys sinuun (mukaan lukien käyttöehdoissa määritellyistä asioista ilmoittaminen), teemme sen sähköisesti, esimerkiksi sähköpostitse tai laitteesi antamalla pikailmoituksella. Ilmoituksen katsotaan olevan toimitettu sen lähetyspäivänä. Lähetämme sinulle ilmoituksia antamiesi yhteystietojen avulla. Varmistathan, että olet ilmoittanut meille paikkansa pitävät yhteystiedot, ja ilmoitathan meille yhteystietosi muuttumisesta.
Päivitetty: kesäkuu 2019