Ohjelmasarja on nähtävissä kaikissa Eurosportin kanavissa.

Eurosport ja maailman kaikkien aikojen menestynein syöksylaskija, Lindsey Vonn, julkistivat tänään yhteishankkeen. Talviurheilun ystävät pääsevät seuraamaan huippulaskijan elämää rinteessä ja sen ulkopuolella – syvällisemmin kuin koskaan aiemmin.

”Chasing History”, joka lähetetään ensimmäisen kerran helmikuussa 2017, seuraa Lindsey Vonnin yritystä rikkoa maailmancup-osakilpailuvoittojen ennätyksen. Ohjelmasarja, jossa päästään kurkistamaan myös kulissien taakse, on keskeisessä osassa Eurosportin matkalla kohti PyeongChangin vuoden 2018 talviolympialaisia. 

Coloradon Vailista Yhdysvalloista kotoisin oleva Vonn on kautta aikain menestynein syöksylaskija 76 maailmancupin osakilpailuvoitollaan. Vuoden 2010 syöksylaskun olympiavoittajan ura on kestänyt jo huikeat 16 vuotta. Vonn päästää ”Chasing History” –ohjelmassa Eurosportin kameraryhmän elämäänsä.

Katsojille paljastetaan miten Vonn rentoutuu ystäviensä kanssa, mitkä ovat hänen intohimonsa ja miten huippu-urheilija tavoittelee unelmiaan. Faneilta ei salata mitään. Hyvät hetket, huonot hetket ja haasteet urheilijan polulla kohti olympialaisia näytetään.

Vuoden 2018 olympiakisoihin on aikaa alle 500 päivää, joten on korkea aika alkaa esitellä Eurosportin matkaa kohti suurkisoja. ”Chasing History” on uuden olympia-ajan alku Eurosportille ja PyeongChangiin tähtääville urheilijoille.

Ohjelmasarjaa esitetään kaikissa Eurosportin kanavissa, mukaan lukien Eurosport Playerissa, joka kattavimmin tarjoaa Eurosportin urheilusisältöjä. Lisäksi ennen Chasing Historyn” ensimmäistä jaksoa julkaistava sovellus tarjoaa lisämateriaalia sarjasta.

Lindsey Vonn kertoo:

Olen äärimmäisen innostunut, että saan kertoa tarinani Eurosportilla Chasing History” –sarjassa. Seuraavat 18 kuukautta tulevat olemaan urani mielenkiintoisimmat, enkä keksi Eurosportia, talviurheilun kiistatonta kuningasta, parempaa kumppania tällaiseen projektiin.

Eurosport on seurannut minua koko urheilu-urani ajan ja nyt on oikea aika avata kanavan kautta myös henkilökohtaista elämääni. ’Chasing History” vie urheilun ystävät matkalle, jonka varrella toivottavasti koemme yhdessä fantastisia hetkiä, mutta myös päivittäistä työtä, jota jokainen ammattiurheilija joutuu tekemään. Siitä tulee varmasti hauskaa!”

Peter Hutton, Eurosportin toimitusjohtaja, lisää:

"Olemme Eurosportilla täynnä intoa, kun pääsemme työskentelemään Lindseyn kaltaisen supertähden kanssa. Uransa myötä Lindsey on noussut todelliseksi urheilumaailman ikoniksi ja esikuvaksi miljoonille ympäri maailman. Fanit pääsevät tutustumaan häneen Eurosportin kanavilla syvällisemmin kuin koskaan. Vonnin tavoitellessa historiaa, urheilun ystävät näkevät kuinka huippu-urheilija valmistautuu tavoitteisiinsa ja miten ylä- ja alamäet vaikuttavat tuloksiin.

Tämän tyyppinen uudenlainen ja mukaansatempaava ohjelmisto on omiaan esittelemään Eurosportin uutta sisältöä perinteisten talvilajien MM-kisojen ja maailmancupien lisäksi.”

Kesäkuussa 2015, Discovery Communications ja Kansainvälinen Olympiakomitea solmivat lähetysoikeussopimuksen, jonka myötä Eurosport lähettää kanavillaan seuraavat (PyeongChang 2018, Tokio 2020, Peking 2022 ja 2024 (kaupunki valitsematta)) neljät olympialaiset 50 maassa Euroopassa.
Alppihiihto
MM-kisat Åre, Ruotsi
29/01/2019 AT 12:37
Alppihiihto
Sami Uotila: “MM-kisoissa tulee aina yllätyksiä!”
06/02/2017 AT 10:26
Alppihiihto
Lindsey Vonn palaa Itävallassa tositoimiin!
12/01/2017 AT 07:55